Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Vallahi canım nasıl dualar ediyorum bilemezsinnn Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallahhh ....
Dilerim hepimizin emekleri duaları kabul olur.
Hayırlı olsun cnm tedavin inşallah herşey yolunda gider yavrunu alırsın kucagınaa

Canım hiç korkma bak bacagı kısa dendi öle olmadı omurgası eğri dendi düzeldi Allahın izniyle suyunda çoğalır düşündükçe insan delirio Allah yardımcın olur canım sakın korkma bol bol maden suyu iç

doktora sordum su neden azalır diye, bebeğin böbreklerindeki bi sorundan olabilir ama böbrekleri normal dedi.
plesanta su üretirmiş, sende az üretiyo olabilir dedi. buna pıhtılaşma sebep olabilirmiş.
bir de trizomili bi bebekse ondan olur dedi, amniyo yaptırmadın ihtimal üzerine konuşuyorum dedi..
zor bi süreç ama inş sağlıkla kavuşucam oğluma..
en azından bi hastane çıkışı alayım diyodum, erteledim, önce yiğitlik göstersin suyunu çoğaltsın

sağol canım.. inş düzelir.

delikız 2 tane transfer olmuştur inş, şöyle bi ikiz haberi yakışır topiğimize..
bugün de kimse yok:44:
herkesler nerde:122:

Mattikacığım ;

İçini ferah tut. Bol bol su içmeye devam. herşey iyi olacak. Bebiş birçok badireyi atlattı. Ayrıntılı bir sürü incelemeden geçti. Hiçbir sorun bulunamadı. Bu da geçecek. Allah'ın izniyle bebeğin sağlıkla gelecek..

delikız 2 tane transfer olmuştur inş, şöyle bi ikiz haberi yakışır topiğimize..
bugün de kimse yok:44:
herkesler nerde:122:
Mattikacım yeni gördüm sıkma canını
Allah'ın izniyle hiiçbir şeycikler
Benimde arkadaşım böyle oldu 24. Haftasında
Hatta doktor korkutmuştu erken doğum yapabilrsin vs.
Gelip bana çok ağlamıştı
Bol bol su içti 4 litreyi geçiyodu günlük su tüketimi
Üstelik kesenin üst tarafında yırtılma vardı suyu geliyordu
Kendi kendine onarmış vücut
Rabbim korusun bebeğini
Sende bol bol su iç valla

Hepimizde bir durgunluk var. Genel bir bezmişlik, isteksizlik Delikızı merak ettim. Haber alan var mı ? O gelse de bari moralimiz düzelse.. Transferi olmuştur diye düşünüyorum..:26:

Ewet zaman zaman böle terliorum soyunuorum eşim dio hayatım menopozlu kadınlara döndün
Canım bu arada sana faceden mesaj attım sana bir şey sorucam telini verebilirmisin bana

Bugün hava çok güzel valla balkonları felanda yıkadım mis gibi temizlk yaptımm ohh
Çamaşırlarımı serdim
Ya güneş ne güzel bir nimet

Geldim komşum geldimmm
İnsanın evi gibisi yok yaa vallahiii sen nerdeydin canım çekmeköyün

Gerçektende öyle evi gibisi yok insanın yatağımı bile özlüyorum ben valla
Evimizn düzenini her şeyini özlüyorum
Canım madenler durağını bilir misin?
Muhakkak duymuşsundur
Çok yakınız 5 dakika sürüyo arası

Ben spora başladım bide kendime twistter aldım:)
Üstünde dönüp duruyorum inşallah bi yerlerimi incitmem

Bende madenleri geçtikden sonra sancaktepe sapagı varya hanii orda askeri lojmanları var ordayım

Ewet canım ben oranın biracık aşağısında Carrefour var onun karşısındayım ay şimdi no ve daireyide yazıcam neredeyse

Aaaaaa Kız daha geçen geçtik carrefour'un önünden Viaporttan gelirken,
Bilseydim çıkardım beş dakka

Aaaaaa Kız daha geçen geçtik carrefour'un önünden Viaporttan gelirken,
Bilseydim çıkardım beş dakka
Vallahi şekerim buyur gel herzaman beklerimmmmm
İşyerinde face açılmıyor canım. Eve gittiğimde bakarım. Teli iletirim sana..

Tamam cnm bir konu hakkında bişey sorucamda sana sana zahmet olucak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…