- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.841
Delikız canım ben çıkıyorum evden kızılaaya geçiyorum.Araşırız tamammı kuzumm?Bidde turkuaz geliyormu?
sen de gel herkese açığız bizoh kızlar randevü ayarlanmış benim bile atlayıp gelesim varsiz ANKARA dasınız sanırım ne olcak 4saatte ordayım benimde çok canım sıkıldı evde
şaka bir yana iyi buluşmalar kendinize iyi bakın
günaydın zilliKızlar günaydınnnnn
Ben uyandım erkenciyimmmSizler nasılsınızz bakıyımmmm.?Delikız geldinmiii ben erkenden kızılayda olucam araşırız ordayken..
Dün Kendime yeşim magazalarından hamilelik kıyafeti aldım delikız,turkuaz bugün görüp fikir edinirsiniz benden
Karnım baya bi büyümüş onu farkettim eşimle hamile kıyafetleri tam oluyor
Keşke hepinizi birden tanıyabilsem buluşsakkk ama işte mesafeler
Şimdi eşimi bırakıcam işe öglene kadar azıcık işim var..
çok yoğunum bu aralar işyerinde koşturup duruyorum
ancak yazabildim
aboo göbüş çıktımı
benim kimse anlamıor hamiş olduğumu
hatta bugün biri kaç haftalık dedi dedim 14 haftalık
anaaa hiç kilo almamışsın maş.dedi
bilmeyen hamiş olduğumu anlamıyor
aldıklarını talan ederiz artık
tamam telin var bende naz
görüşürüz çık sen
sen de gel herkese açığız bizoh kızlar randevü ayarlanmış benim bile atlayıp gelesim varsiz ANKARA dasınız sanırım ne olcak 4saatte ordayım benimde çok canım sıkıldı evde
şaka bir yana iyi buluşmalar kendinize iyi bakın
günaydın zilliKızlar günaydınnnnn
Ben uyandım erkenciyimmmSizler nasılsınızz bakıyımmmm.?Delikız geldinmiii ben erkenden kızılayda olucam araşırız ordayken..
Dün Kendime yeşim magazalarından hamilelik kıyafeti aldım delikız,turkuaz bugün görüp fikir edinirsiniz benden
Karnım baya bi büyümüş onu farkettim eşimle hamile kıyafetleri tam oluyor
Keşke hepinizi birden tanıyabilsem buluşsakkk ama işte mesafeler
Şimdi eşimi bırakıcam işe öglene kadar azıcık işim var..
çok yoğunum bu aralar işyerinde koşturup duruyorum
ancak yazabildim
aboo göbüş çıktımı
benim kimse anlamıor hamiş olduğumu
hatta bugün biri kaç haftalık dedi dedim 14 haftalık
anaaa hiç kilo almamışsın maş.dedi
bilmeyen hamiş olduğumu anlamıyor
aldıklarını talan ederiz artık
tamam telin var bende naz
görüşürüz çık sen
günaydıngünaydın kızlar
benim yine tansiyonum düşmüş,
hiç uyuyamadım dün gece,hatta sabah 6 olmuştu sanırım,
kendimi çok iyi hissetmiyorum,sanırım gelemeceğim
gelebilecek olursam ararım sizi,öpüyorum ikinizde....
inşallah başka zaman görüşmek dileğiyle
inci nice yıllara
ALLAH sağlık sıhhat versin
seneye kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
ben de öğlen naz ile buluştuktan sonra devlete gideceğim kontrole
duanızı esirgemeyin
inş. sağlıcakla duruyordur yavrularım
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
İncimmmm Canımmm benim Mutlu Yıllarrrr İyikki doğurmuş annen seniii Srni tanıdıgım için inan çok mutluyummmm ...
Rabbm yeni yaşında tüm dileklerini gerçkeleştirsin inşallahhhhh
inci nice yıllara
ALLAH sağlık sıhhat versin
seneye kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
ben de öğlen naz ile buluştuktan sonra devlete gideceğim kontrole
duanızı esirgemeyin
inş. sağlıcakla duruyordur yavrularım
İncim ;
Canım arkadaşım iyi ki doğdunİyi ki seni tanışım.. Yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşir inşallah... Çocuksuz geçirdiğin son doğumgünün olsun.. Bir dahaki doğumgününü bebişlerinle kutla inşallahhh Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar ben bugün akşam üzeri tatile çıkıyorum. Bayramı da ailemle geçireceğim. Bayramdan sonra inşallah burada olacağım. Bilgisayarımı yanımda götüreceğim ama internet bulabilir miyim bilmiyorum. Eğer bulursam arada gelirim. Herkes kendisine ve bebişlerine çoook iyi baksınAllah'a emanet olun..
Kızlar ben bugün akşam üzeri tatile çıkıyorum. Bayramı da ailemle geçireceğim. Bayramdan sonra inşallah burada olacağım. Bilgisayarımı yanımda götüreceğim ama internet bulabilir miyim bilmiyorum. Eğer bulursam arada gelirim. Herkes kendisine ve bebişlerine çoook iyi baksınAllah'a emanet olun..
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İnş sonu güzel olacak...
Canım Hazadem çok sağolBen de sizleri tanıdığım için çok mutluyum, iyi ki varsınız 2013 bizim yılımız olur inşaallah...
Sağolasın delikız. Amin inşaallah...
Sen de hayırlı haberlerle gel inşaallah.
Akasyam, kader arkadaşım çok teşekkür ederimAmin inşaallah canım. Sizi çok seviyorum
Canım iyi tatiller, sefan olsun :) Güzelce dinlen, eğlen, moral depola. Özleyeceğiz seni ama iyi olduğunu bileceğiz inş. Sen de Allah'a emanet ol kuzum.
iyi tatiller akasyacım, şöyle güzel bi tatil yap kafanı dağıt enerji depola, sonra tedavi inş
dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın ugurlu gelsin hepimize:)) rabbim gönlüne göre versin nice yıllara
akasya iyi tatilller canım kendine iyi bak
delikız saolun canım ben aşagı markete inemiyorum oraya nasıl gelcem size iyi eglenceler.
nazefsa ay karnınmı çıktı normal senin durumunda güle güle giy inş bizede nasip olurannem bayramlık diye banada tunik ve beli lastikli pantolon almış tam şimdi ve 2ay giyimlik tabi karnım çıkıp o günleri görürsem:26: bazısının hemen çıkıyor birde şifa vardıya onu göreniniz duyanınız varmı nezamandır yok inş bişey yoktur karnının resmini koymuş baya oldu 9haftalıkkken sanırsınız 4aylık baya büyümüş
trkuaz nedense benimde düşüyordu tansiyonum aç kalamıyordum sürekli tıkınıyordumsende öylese hamişmisin yoksaaaa inşşşş.
banyo yapmak bukadarmı dert olur hafif leke ve kanama devam herzamanki gibi çeşme olmasında5dakika soguk denecek kadar suyla ama sanki ineverek kanlar piskolojim bozuluyor duşta bazen kafamı ayrı vücudu ayrı yıkıyorum kfam kuruyor baglıyorum yatıyorum yarım saat sonra vücudum
herkeze hayırlı cumalar cumanız mübarek olsunnn
inci doğum günün kutlu olsun, eşinle sağlıklı huzurlu bir ömür versin allah..
en kısa zamanda da bebeklerle şenlendirsin evinizi.. amin.
dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın ugurlu gelsin hepimize:)) rabbim gönlüne göre versin nice yıllara
banyo yapmak bukadarmı dert olur hafif leke ve kanama devam herzamanki gibi çeşme olmasında5dakika soguk denecek kadar suyla ama sanki ineverek kanlar piskolojim bozuluyor duşta bazen kafamı ayrı vücudu ayrı yıkıyorum kfam kuruyor baglıyorum yatıyorum yarım saat sonra vücudum
inciii doğum günün kutlu olsun,inşallah seneye bebeklerinle beraber kutlarsın doğum gününü..herşey gönlünce olsun inşallah,her
zaman güzel günler görmen dileğiyle,iyiki doğdun:)
Teşekkür ederim İncim.. Ben de sizleri özleyeceğim.. İnşallah dönüşte herşey güzel olur.. Huzurla tedavilerimize başlayıp bebişlerimize kavuşuruz. Ben gelene kadar en az 3 kilo al tamam mı ? Seni dombilik görmek istiyorum.
OZUR YAZILMAMIS
500 yuro degil650 yuro ilk muayeneye istediler
inci doğum günün kutlu olsun, eşinle sağlıklı huzurlu bir ömür versin allah..
en kısa zamanda da bebeklerle şenlendirsin evinizi.. amin.
inciii doğum günün kutlu olsun,inşallah seneye bebeklerinle beraber kutlarsın doğum gününü..herşey gönlünce olsun inşallah,her
zaman güzel günler görmen dileğiyle,iyiki doğdun:)
Teşekkür ederim İncim.. Ben de sizleri özleyeceğim.. İnşallah dönüşte herşey güzel olur.. Huzurla tedavilerimize başlayıp bebişlerimize kavuşuruz. Ben gelene kadar en az 3 kilo al tamam mı ? Seni dombilik görmek istiyorum.
OZUR YAZILMAMIS
500 yuro degil650 yuro ilk muayeneye istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?