- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.581
Ben iyiyim çok şükür CANIM ayın 27 sine inşallah
Sende varmış birşeylerde doğal deniyormuSum
elevitteki magnezyum yeterli değilmi
bana sordu çünkü doktor vitamin kullanıyormusun diye
evet elevit deyince yazmadı bişey de ondan aklıma takıldı
ah canım çok zoor çok,sen de öğretmensin di mi?
senin branşın neydi?ben sınıfçıyım,
Nesrin abla İSikli kaplumbağa ne oluyor:26:
kasılmalarım sıklaşıyo kızlar, yatıp saat tutuyorum.. gerekirse gidicez hastaneye.
inş bi dahakine doğurdum yazarım, ilk fırsatta haber vericem..
allaha emanet..
hadi hayırlısı merve,27 si eşimin doğum günü:)
inşallah güzel haberlerle gelirsin o gün,ben doğal denesem ne olur ki
5 yıldır olmamış,zor çok zor,tedaviyle bile olmadı baksana...
hayırlısı yeni tedaviye artık....
mesaj tekrarı...
AaA öyle deme ama bak bizde seninle aynı durumdayız
Pes etmek yok yola devam Allah'ın izniyle
Hiç belli olmaz bu isler Allah'ın hikmetinden sual olunmaz
Tedavi ne Zamana yakında var mı
Aa. Deme ya arada 3 ay olması şart mı üzüldüm şimdi bu olmazsa hemen başlarız diyodumiki tedavinin arasında en az 3 ay olması gerekiyormuş merve
daha bir ay oldu,kasım ya da aralık gibi başlarız herhalde,
ancak kendimi toparlarım,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
önce senin sonra akasyanın,lavegue nin,incinin,inşallah benim...
dinleniyorsun değil mi?
bu arada mattika gelip gitti sanırım,
allah yardımcın olsun mattika,yarın güzel haberini bekliyoruz inşallah
Ohhh startı verdim akasyam inşallah sağlıkla pozitifide görücezzzKızlar işe geç geldim diye iş iyice birikmiş. Siteye pek bakamadım.İncim Zitrotek, Folbiol, Gonol F450 , Cetrotide 0,25 ,Ouitrelle 250 mg vermiş. Gonal 5 kutuydu. 3 kutu alabildik. Cetrotide 3 kutu aldık. Şu an 225 ile başladım. İlk iğnemi yaptım. Aşağıda hemşire çekti şırıngaya Ben batırdım :18: Acımadı ama zor iş ya.. Havası alınacak vs vs .İnşallah kendim becerebilirim. Biraz beceriksizim Bu arada yumoşların sayı ve durumunu bilmiyorum. Hiçbir yorum yapmadılar.
En yakın zamanda yapıcaz bir organizasyon cnm bizde çok sewinirizzzevet canım istanbuldayım
avrupa yakası
buluşucağınız zaman size katılmayı çok isterim
Ohh Ohhh Maşallahhh ne güzell ben henüz bişey almadım çok korkuyorum almaya erken diolar.Millet bugün kızıma annanesi 3 tane pijama takımı almışşşş,halası da iki tane altı patikli pantalon almışş,teyzecigide damaklı emzik almışş çok duygulandım
Dualarımız seninle cnm benim paşamız sağlıkla gelicek inşallahhh, Kaynananıda takma be cnm yaa sen oğluna odaklan n derse desin boşverrkızlar okudum okudum yazacaklarımı unuttum sayfalar bitesiye.
ağrılar kasılmalar var ama şiddetli değil, dua bekliyorum sizden.. haber vermeden gidersem doğuma doğurunca yazarım artık inş..
chnb benim de oğlum olcak kaynana olcam ama bu istememek tavırla ilgili, eylül annelerinde yazmışlar kaynana sütü gelmeyen kadına benim sütüm taşardı senin yok fln demiş.
abimin eşi annemi istedi hastanede yanında mesela.
inş güleryüzlü her işe karışmayan kaynanalar oluruz, ozaman seviliyo.
doğum başlayınca çağırcaz dedik kaynanama, iki güne bi eşimi arayıp ben gelsem mi dedi, surat yaptı vs.
İnşallah cnm inşallahhhhMattika'yı çok merak ediyorum. İnş kızlar kolaycacık doğurdum, yavrum benimle yazar buraya
Vallahi topik coştu canım çoştu :)))inciiiiiii
nasılsın?herkes burda bugün,kızlar ne çok yazmışsınız okuyamadım,fena kaynatmışsınız....
akasya ilk iğnesini vurmuş sanırım,hayırlı olsun akasya
Saol canım benim,sende arada gir merak ediyoruz vallahiiiKızlar merhaba,
umarım hersey yolundadır cok okuyamdım geçmişe,baktım ben bırakalı coşmuş topik:))
hazade iyi haberlerle gelmişssin cok sevindim..
akasya,tedavin tekrar hayırlı olsun cnm bol bol yumoşların olsun:))ama relax cnm yıpratmadan kendini herşey güzel olacak insallah:))iğneyide ilacı alınca elinle tıklat bişeycik olmaz cnmcm..
sırada ilk inci sen varsın degıl mı cnm,heyacan basladı mı:))
tulprosa cnm Allahtan ümit kesilmez cnm yavruna hiç kıyamıyorum,umarım bu denemende saglıklı sıhhatlı kardesi gelsin yanına..
mattıka yarın doguruyor galiba:))hayırlısıyla saglıkla kavussun bebişine insallah..
diğre tum arkadaslarda iyidir umarım..
Bu arada kendimi yazmayı unutmusum,birde merve cnm nasılsın hislerin nasıl ikizler gelecek insallah kuzum ben sana pozitiflerimi gönderiyorummm :))
bugun hastaneden aradılar benide kızlar 6 tane embrıyom vardı biri döllenememişti ya o da dollenmiş:)))))))))))dunyalar benim oldu bugun duyunca:))
ve yarın dörtte hastaneye cagardılar,,Allahım insallah saglıklım vardır...bende beklemiyordum ya yarın, bugun baya bir işim vardı onları toparladım yoruldum, fazla kalamıyacagım malesef kociş ambargo koyuyorr(
Eskileri unut cm önüne bak Allahın izniyle herşey güzel olucak.bugun göndericez dediler cnm insallah guzel haberlerle dönerim aksam eve gelince yazarım mutlaka.. birkez bekleyip bekleyip kapıdan dönmüştüm hatırlamak bile istemiyorum((
ama ne dense bende bir tuhaflık var bir polyanna gibiyim hersey guzel hersey olumlu geliyor bana :))))umudum var sanırım...
:44::44::44::44::44:kızlar megnezyum erken dogumu engellermi??
Allahımmm inşallahh bir avazda kurtarsın canımm dualarımız seninleeekasılmalarım sıklaşıyo kızlar, yatıp saat tutuyorum.. gerekirse gidicez hastaneye.
inş bi dahakine doğurdum yazarım, ilk fırsatta haber vericem..
allaha emanet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?