Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Keşan mı hani şu dizi vardı bir taNe Keşanlı ali destanı diye sizin oraları canlandırmışlar demekki

canım hayırlı olsun ikiside sımsıkı sana tutunsunlar....

Lebeniye çorbası:

​

• 1 çay bardağı pirinç
  • 1 su bardağı nohut (haşlanmış)
  • 1-1,5 litre su (kıvama göre ayarladığım için tam ölçü veremedim)
Terbiyesi için;

• 1 su bardağı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
Köftesi için;

• 150-200 gr kıyma
  • 2 yemek kaşığı kadar galeta unu (tarifte yoktu ama ben köfteler dağılmasın diye ekledim)
  • 1 yumurta (isteğe bağlı)
  • tuz, karabiber
  • kızartmak için sıvı yağ

Öncelikle köfteleri hazırlamak için tüm köfte malzemelerini iyice yoğurarak resimdeki gibi küçük toplar yapalım. Tencereye yıkanmış pirinç ve üzerine biraz soğuk su koyarak pişmeye bırakalım. Bu arada köfteleri kızartıp bir kenara alalım. Başka bir kapta yoğurt, un, yumurtayı iyice çırpalım ve tencerede kaynayan sudan 1-2 kepçe alarak terbiyeyi alıştıralım. Pirinçler piştikten sonra terbiyesini, nohutunu ve köftelerini ilave edip suyunu (sıcak olacak) ve tuzunu da ayarlayarak ağzı yarım açık şekilde pişirelim. Çorba pişerken ayrı bir tavada biraz yağ ve nane kızdırarak çorbaya ilave edelim. (Dikkat ikisi de sıcak olduğundan sıçrıyor.) Sıcak olarak servis yapalım. Afiyet olsun

Mervem eline sağlık tatlım. Harika bir çorbaya benziyor. Bugün izne ayrıldım. Nevaleyi aldım. Kıyma da alınca deneyeyim

Biz çok seviyoruz eşimle bu çorbayı
Ben evlendiğim zaman yemek yapmasını bilmiyordum baktım olmayacak böyle ee ne demişler
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer
İnternetten denedim yemekleri pastaları uğraştım hepside tuttu çok şükür
Dene canım tavsiye ederim

Akasyacağım peki transferden sonra izin alma imkanın var mı?
Yada şimdiki iznin kaç günlük

Akidenin transferi oldumu acaba Yada yarın mı olacaktı ay ben karıştırdım:26:

Akasyacağım peki transferden sonra izin alma imkanın var mı?
Yada şimdiki iznin kaç günlük

Tatlım 8 ekim pazartesiye kadar izinliyim. Allah'ın izniyle sağlıklı bulunur transfer olursa da iznime denk gelir herhalde. Gelmezse de rapor yazdırırım. Akide transfere girecekti. Transfer olmuştur. Bebişleri ile evindedir.

Ha doğru rapor aklıma gelmemişti
Eee anneciğin ne zaman geliyor?
Ay inşallah yaa olmuştur evine çoktan gelmiştir

Annem çarşamba geliyor canım. Eşim de izin aldı. Biz Edi Büdü takılacağız. Ama birbirimizi yemezsek iyidir. Ben çok gerginim. Suçu yine iğnelere atmak istiyorum Atayım mı

Ohh ne güzel annenin gelmesi iyi olmuş
Ama gülüm stres yapma bak benden sana demesi yumoşlar çok etkileniyor
Mutlu huzurlu olki onlarda saadetle büyüsünler

At at suçu onlara at baş ağrın devam ediyormu
Keşke eşin izne ayrılmasaydı gerçekten çekilmiyor
Bu tedavi sürecinde ne kadar ayrıysak o kadar iyiydi benim için
Ki ben hiç stres yapmamıştım kendime sseni hiç düşünemiyorum

Baş ağrım geçti canım. Hergün hastaneye gideceğiz. Karşıya geçeceğiz. Araba kullanma stresi yaşamayayım. Kullansın o Hem ben çok sıkılıyorum yalnız. Yanımda olsun. Ne onunla ne onsuz durumu yani

Aaa pardon canım unutnuşum senin bu tarafta oturduğunu
Bakalım benim fıs çıkarsa tedavi bende karşıyı düşünebilirim
Sen bir git gel bakalım değerlendirme raporu isteyeceğim senden
Ataşehirdekinden devam edeyim mi Şişli'ye mi geçeyim diye
Ona göre yaniii

Akasyam otopark kartı aldınız değil mi yoksa oraya para dayanmaz

Evet canım bende orda tedavi gördüm Cumhur bey mi ben onu tanımıyorum canım:26:

Volkan Bey yazmış kız Cumhur Bey'i nerede okudun

arkadaşlar içinizde tekrarlayan gebelik kaybı nedeniyle pgt yaptıran ve yaptıranı bilen varmı?

Ayşecim tekrarlayan gebelik kayıplarında eşlere kromozom analizi yapılıyor. Kadına pıhtılaşma ve bağışıklık testleri yapılıyor. Herhangi bir sorun yoksa pgt'ye gerek olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…