- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.701
merve
senin de ordaydı dimi canım
volkan bey yaptı onunkinide o zaman
Akideee canım benim çooook sevindimBu ay ne kadar güzel ve bereketli gidiyor böyle Yaşasınnnn.... Kendime de pay çıkarayım. Eylül ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah İnşallah yakında hamiş haberleri ile de sevineceğiz..
Suskunada canım ailem Keşanlı
[video=youtube;cjrPSP3kVo4]http://www.youtube.com/watch?v=cjrPSP3kVo4[/video]
Başta Mattika'ya sonra hepimize gelsin
Kızlar merhaba,
Hastanedeyım biraz önce haber aldım 2 tane sağlıklı bulundu yıne sevinç gözyaşlarına boğuldum,birazdan beni alacaklar haber vermek istedim,iyiki varsınız.Mattıka doğurdu mu acaba meraktayım dünden beri hepimiz için dua ediyorum,Allah hepimize sağlıklı sıhhati bebişler nasip etsın diye..uygun olunca gelicegım yanınıza :)))
Mervem eline sağlık tatlım. Harika bir çorbaya benziyor. Bugün izne ayrıldım. Nevaleyi aldım. Kıyma da alınca deneyeyim
Akasyacağım peki transferden sonra izin alma imkanın var mı?
Yada şimdiki iznin kaç günlük
Tatlım 8 ekim pazartesiye kadar izinliyim. Allah'ın izniyle sağlıklı bulunur transfer olursa da iznime denk gelir herhalde. Gelmezse de rapor yazdırırım. Akide transfere girecekti. Transfer olmuştur. Bebişleri ile evindedir.
Ha doğru rapor aklıma gelmemişti
Eee anneciğin ne zaman geliyor?
Ay inşallah yaa olmuştur evine çoktan gelmiştir
Annem çarşamba geliyor canım. Eşim de izin aldı. Biz Edi Büdü takılacağız. Ama birbirimizi yemezsek iyidir.Ben çok gerginim. Suçu yine iğnelere atmak istiyorum Atayım mı
Ohh ne güzel annenin gelmesi iyi olmuş
Ama gülüm stres yapma bak benden sana demesi yumoşlar çok etkileniyor
Mutlu huzurlu olki onlarda saadetle büyüsünler
At at suçu onlara at baş ağrın devam ediyormu
Keşke eşin izne ayrılmasaydı gerçekten çekilmiyor
Bu tedavi sürecinde ne kadar ayrıysak o kadar iyiydi benim için
Ki ben hiç stres yapmamıştım kendime sseni hiç düşünemiyorum
Baş ağrım geçti canım. Hergün hastaneye gideceğiz. Karşıya geçeceğiz. Araba kullanma stresi yaşamayayım. Kullansın oHem ben çok sıkılıyorum yalnız. Yanımda olsun. Ne onunla ne onsuz durumu yani
Baş ağrım geçti canım. Hergün hastaneye gideceğiz. Karşıya geçeceğiz. Araba kullanma stresi yaşamayayım. Kullansın oHem ben çok sıkılıyorum yalnız. Yanımda olsun. Ne onunla ne onsuz durumu yani
Evet canım bende orda tedavi gördüm Cumhur bey mi ben onu tanımıyorum canım:26:
arkadaşlar içinizde tekrarlayan gebelik kaybı nedeniyle pgt yaptıran ve yaptıranı bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?