Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasyam otopark kartı aldınız değil mi yoksa oraya para dayanmaz :1:

İncim benim araç engelli plaka. Allah'a çok şükür engelli plakaya ücretsizmiş.:9: Yoksa dediğin gibi para dayanmaz hakkaten:34:

Aaa pardon canım unutnuşum senin bu tarafta oturduğunu
Bakalım benim fıs çıkarsa tedavi bende karşıyı düşünebilirim
Sen bir git gel bakalım değerlendirme raporu isteyeceğim senden
Ataşehirdekinden devam edeyim mi Şişli'ye mi geçeyim diye
Ona göre yaniii
:1:

Mervişim bebişlerin seninle.. Rapora ihtiyacın yok tatlım. Ama şöyle söylimmm şimdiye kadar herşey çok iyiydi. İlgi, alaka, hijyen.. Kendimi güvende hissettim. Dün aramışlardı. Betül Hanıma randevu vermişler. Bugün aradılar. Mustafa Bey'e vermişler. :1: Yani haberdar etmeleri vs çok iyi.. :34:Bu arada Cumhur Bey senin beynine kazınmış.. Heheheehe :1:

Akasyam otopark kartı aldınız değil mi yoksa oraya para dayanmaz :1:

İncim benim araç engelli plaka. Allah'a çok şükür engelli plakaya ücretsizmiş.:9: Yoksa dediğin gibi para dayanmaz hakkaten:34:

Aaa pardon canım unutnuşum senin bu tarafta oturduğunu
Bakalım benim fıs çıkarsa tedavi bende karşıyı düşünebilirim
Sen bir git gel bakalım değerlendirme raporu isteyeceğim senden
Ataşehirdekinden devam edeyim mi Şişli'ye mi geçeyim diye
Ona göre yaniii
:1:

Mervişim bebişlerin seninle.. Rapora ihtiyacın yok tatlım. Ama şöyle söylimmm şimdiye kadar herşey çok iyiydi. İlgi, alaka, hijyen.. Kendimi güvende hissettim. Dün aramışlardı. Betül Hanıma randevu vermişler. Bugün aradılar. Mustafa Bey'e vermişler. :1: Yani haberdar etmeleri vs çok iyi.. :34:Bu arada Cumhur Bey senin beynine kazınmış.. Heheheehe :1:

Normal plaka olunca kart veriyorlar canım. Onunla da tedavi boyunca ücretsiz oluyor.

Bide Valeleri var ya:1: Arabamız yok zaten bizim onları düşünmemize gerek yok:):)
Ama bu tedavide çok ihtiyaç oldu en son hamile kaldığımda eşim almıştı araba ama düşük yapınca sattı
Ben onun için almıştım bu arabaya binmem ben dedi amaan olsa şimdi fena mı olurdu
İnşallah gerek kalmaz ama gidip gelmek sıkıntı olur mu onda tereddütlüyüm
Yoksa ilgi alaka hijyen konusunda eminim baksanıza akideyi arayıp bilgilendirmişler
Bize yapmadılar biz koştuk peşlerinden iki saat aklıma geldi dellendim yineee
:3::1:

Bide Valeleri var ya:1: Arabamız yok zaten bizim onları düşünmemize gerek yok:):)
Ama bu tedavide çok ihtiyaç oldu en son hamile kaldığımda eşim almıştı araba ama düşük yapınca sattı
Ben onun için almıştım bu arabaya binmem ben dedi amaan olsa şimdi fena mı olurdu
İnşallah gerek kalmaz ama gidip gelmek sıkıntı olur mu onda tereddütlüyüm
Yoksa ilgi alaka hijyen konusunda eminim baksanıza akideyi arayıp bilgilendirmişler
Bize yapmadılar biz koştuk peşlerinden iki saat aklıma geldi dellendim yineee
:3::1:

Sizinki talihsizlik olmuş canım. İnşaallah bir daha gitmenize gerek kalmaz. Ama raporu almayı ve yaptıklarını burunlarından getirmeyi sakın unutma :27:

Öyle deme kuzum. Bakarsın ikizlerinin takibini dünyalar iyisi bir doktor yapar :34:

Ay inşallah belki o Arzu Hanımdan devam edebilirim o tanıdı beni biliyor hemde doktorum iyiydi aslında
Transferi günü şehir dışına çıktı ama olsun yinede gözümden düşmedi arayıp söyleyin dedim durumumdan haberdar edin arzu hanımı dedim
Onlarda aradılar söyledirler
ee bari onu yapsınlarrr:63:

Sizinki talihsizlik olmuş canım. İnşaallah bir daha gitmenize gerek kalmaz. Ama raporu almayı ve yaptıklarını burunlarından getirmeyi sakın unutma :27:
Yok yok unutmam allahın izniyleeee:32:
Hatta hani bide kalp şeklinde kırmızı dilek şikayet kutusu varya ona bile yazıp atacağım şikayetlerimi:27:

At tabi.
Ay o hemşire aklıma geldikçe fıtık oluyorum :52:

Ayy sen mi ben mi aynen valla
Bide taklitimi yapıyor uyuz:52:
Yüz şeklimden sanane hey yarabbim
Eşime söylüyorum sus sus boşver diyo
Oda ayrı bi alem her şeyde beni susturuyo
Herkes haklı ben haksızım ona göre:27:

Ayy sen mi ben mi aynen valla
Bide taklitimi yapıyor uyuz:52:
Yüz şeklimden sanane hey yarabbim
Eşime söylüyorum sus sus boşver diyo
Oda ayrı bi alem her şeyde beni susturuyo
Herkes haklı ben haksızım ona göre:27:

Adam o anda ne yapacağını şaşırmıştır. Ben olsaydım o stresle söylene söylene bir hal olurdum :22:

Back
X