Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aynen canım sağlıklı olsun da. rüyasında doğurduğumu görmüş kız mıydı erkek miydi dedim, bilmiyorum ben sağlıklı mı diye soruyodum bi cvp alamadan uyandım dedi.
ikimizin de kafasında asıl bu soru var.
herkes böyle söylüyo dr bile bilimsel bişey olmıcak ama sağlıklı bence bu bebek demişti. inş öyledir.
eşim pimpirikli değildir aslında ama durum insanı pimpirikli yapıyo.
çok üzülmemek için kötüye de hazırlamaya çalışıyo insan kendini güya, ama biz kaptırdık artık iyice. allah sağlıkla kavuşturur inş.

İçinde bulunduğunuz durum hiçte kolay değil
Hepimiz iiçin öyle.Çok tedirgin oluyor insan.KAYbetmek çok kötü...
Annen felan ne diyor annelerin içine hep doğar ya:)
Benim eşim o kadar rahatkii dünya yıkılsa umrunda değil
Tartışırız iki dakika sonra horlayarak uyur:9:
En iyiai aslında o bencee

İnşallah canım, inşallah olacak... Doğal düşünüyorsun ya ben ovulasyon testi tavsiye ederim bu ay tutmazsa... Beb kullandım şu rezerv işinde dolayı yumurtlayıp yumurtlamadığımı kontrol etmek istemiştim...

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. Artık yavaştan isimleri de düşünürsünüz artık:)) İyi olacak inşallah...

Peki sizde cinsiyette risk artma ihtimalleri gibi sorun var mı? Mesela eşim 47 xyy olduğu için kız olsa daha iyi olur demişti dr. Ama biliyorsun Allah istedikten sonra her şey olur oğlum 46 xy çıktı...

Ya bu ay ilişki doğru dürüst omadı bizde yumurtlama günlerimi kaçırdım
Eşimin işi dolayısıyla off çalışma saatleri berbat çok yorucu bi işi var
Kızıyorum hadi kalk bak yumurtlama günü kaçacak diyorum
Ya boşver kaçsın öbür ay yakalarız diyor:9:
Bu ay bir şey beklemiyorum ama gelecek ay olabilir

Teşekkür ederim canım Bebeğim gelsede o kirletse yıksa
Salondaki süs eşyalarımı kırsa çiçeklerimi koparsa
Mutfaktaki çekmecelerden bir şeyler alıp balkondan atsa:1::1:
Ne tatlı hayaller.Hah evet bende LC'de görmüştüm
Amaan boşver nesrin ablacığım kiloyu miloyuu:9::39::39:

ben bişiler hissediyorum da hangisi gaz hangisi bebek bilemedim:26:
okula bi garip giyiniyorum ya, okul kapansa tişört vs. giyilir de.
iki tane pantolon aldım lcw dan, uniforma gibi onları giyip duruyorum.

sende ne var ne yok? bulantı için erken mi daha

Evet okulda kamufle etme ihtiyacı hissediliyor. Ben hamile kalmadan zayıftım o yüzden önceki sene 25 haftalık olduğunda kimse anlamamıştı öğrencilerden. Önlük de giyiyorum zaten birkaçı hocam kilo aldınız demişlerdi biz de bu şehre yeni gelmiştik şehrinizin yemekleri çok güzel kilo aldım biraz diyordum:))

Ve döndüğümde eylülde öğrenciler durumu öğrenemiler yalnız bir kurnaz kız sordu hocam sanki geçen sene siz hamile gibiydiniz diye...

Ama senin anlaşılır epey de var bence ufaktan söyle arkadaşlarına... Sonradan bazıları azıcık samimi oldukların alınabilr. Ben zümremden ve biyolojiden arkadaşa dedim. Ama başka demem kimseye.

Bulantı 7-8 gibi başlar bende. Ve çekilmez olur. Umarım bunda aşırı olmaz.Annemlere daha demedim...

sana okadar yazdım kendim yapıyorum alıştım diye, dün benim de çok canım yandı.
ilaç yakıyo, ona yapcak bişey yok, ilacı yavaş yavaş versin.
iğneyi yapacağın yeri parmak arasına alıp tutunca iyi oluyo, çok yumuşak yağlı yerler daha çok acıyo.

İyi oldu ben de yağlı kısmı tutmak kolay diye oradan yaptırıyordum:)):1:

Canım benim eşimde bu konuda zorlanıyordu hep. O yüzden bu test iyioluyor. Bence eşine de yazık. Hem çok sık olursa da sperm kaltesi filan düşüyormuş. 2 günde bir diyorlar ama o bile bizi aşıyordu. Bu test işini o yüzden sevdim ben...

Canım benim eşimde bu konuda zorlanıyordu hep. O yüzden bu test iyioluyor. Bence eşine de yazık. Hem çok sık olursa da sperm kaltesi filan düşüyormuş. 2 günde bir diyorlar ama o bile bizi aşıyordu. Bu test işini o yüzden sevdim ben...

2 Güne bir olsa öpüp başıma koyacağım valla nesrin abla
Bu konudan çok şikayetçiyim kendisinden ama dile getiremiyorum
Kırılmasın diye neyse bakalım hayırlısı.
Onada yazık ama banada yazık:43:
Ben seni sıkıştırmıyorum ya bebek için daha ne istiyorsun diyor ya
Deli ediyor benii:19:

2 Güne bir olsa öpüp başıma koyacağım valla nesrin abla
Bu konudan çok şikayetçiyim kendisinden ama dile getiremiyorum
Kırılmasın diye neyse bakalım hayırlısı.
Onada yazık ama banada yazık:43:
Ben seni sıkıştırmıyorum ya bebek için daha ne istiyorsun diyor ya
Deli ediyor benii:19:

Canım madem öyle test bizim gibi size de uygun...:1:

İnternetten aldım ben, hemen geldi. Kendimi çözmüş oldum:)) Kafaya takmıştım acaba artık teklemeler çok mu olacak diye ki geçen ay sanırım yumurtlamadım da:)):1:

İnşallah canım, inşallah olacak... Doğal düşünüyorsun ya ben ovulasyon testi tavsiye ederim bu ay tutmazsa... Beb kullandım şu rezerv işinde dolayı yumurtlayıp yumurtlamadığımı kontrol etmek istemiştim...

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. Artık yavaştan isimleri de düşünürsünüz artık:)) İyi olacak inşallah...

Peki sizde cinsiyette risk artma ihtimalleri gibi sorun var mı? Mesela eşim 47 xyy olduğu için kız olsa daha iyi olur demişti dr. Ama biliyorsun Allah istedikten sonra her şey olur oğlum 46 xy çıktı...
bizde cinsiyet riski etkilemiyo, sorun 13-14.kromozomlarda.
eşim oğlum diyo:1: kız olursa napıcaksın diyorum, oğul cinsiyetsiz bi tabirmiş:9:
cinsiyeti hiç merak etmiyorum inan, nasılsa öğrenicez.

İçinde bulunduğunuz durum hiçte kolay değil
Hepimiz iiçin öyle.Çok tedirgin oluyor insan.KAYbetmek çok kötü...
Annen felan ne diyor annelerin içine hep doğar ya:)
Benim eşim o kadar rahatkii dünya yıkılsa umrunda değil
Tartışırız iki dakika sonra horlayarak uyur:9:
En iyiai aslında o bencee
en iyisi eşin gibi yapmak, ben de öğrendim artık tartışıp hiçbişey olmamış gibi davranmayı
yumurtlama günlerini boşverdiğim ay hamile kalıyorum ben, 3-4 günde en az bir çalışma olduktan sonra yakalanacaksa yakalanıyo o yumurta zaten

Evet okulda kamufle etme ihtiyacı hissediliyor. Ben hamile kalmadan zayıftım o yüzden önceki sene 25 haftalık olduğunda kimse anlamamıştı öğrencilerden. Önlük de giyiyorum zaten birkaçı hocam kilo aldınız demişlerdi biz de bu şehre yeni gelmiştik şehrinizin yemekleri çok güzel kilo aldım biraz diyordum:))

Ve döndüğümde eylülde öğrenciler durumu öğrenemiler yalnız bir kurnaz kız sordu hocam sanki geçen sene siz hamile gibiydiniz diye...

Ama senin anlaşılır epey de var bence ufaktan söyle arkadaşlarına... Sonradan bazıları azıcık samimi oldukların alınabilr. Ben zümremden ve biyolojiden arkadaşa dedim. Ama başka demem kimseye.

Bulantı 7-8 gibi başlar bende. Ve çekilmez olur. Umarım bunda aşırı olmaz.Annemlere daha demedim...

İyi oldu ben de yağlı kısmı tutmak kolay diye oradan yaptırıyordum:)):1:
formamın önü kapanmıyo artık, göbek olmasa göğüsler engel oluyo, geçen sene rapor aldığımda hademeye kadar duymuştu herkes, bu defa saklamamı anlarlar bence.
anlamayan da küssün napim, düşük yapmışsın geçmiş olsun ne kadarlıktı dedi bi hoca, iki aylıktı dedim aa küçükmüş zaten diyo.
samimi olduklarıma da söyleyemedim laf durmuyo okulda anında yayılıyo.

ben göbekten yapıyorum, yağlı yerler çok acıyo, sert bikaç yer var hep oralara yapıyorum.
koluna yapıyosan dış koldaki sert yeri dene

İnternetten aldım ben, hemen geldi. Kendimi çözmüş oldum:)) Kafaya takmıştım acaba artık teklemeler çok mu olacak diye ki geçen ay sanırım yumurtlamadım da:)):1:
Bende eczaneden alayım o zaman
Bide soğan kürüne başlamıştım bu ay:27:
Ortada koca yok devamlı işte

eşim oğlum diyo:1: kız olursa napıcaksın diyorum, oğul cinsiyetsiz bi tabirmiş:9:

en iyisi eşin gibi yapmak, ben de öğrendim artık tartışıp hiçbişey olmamış gibi davranmayı

yumurtlama günlerini boşverdiğim ay hamile kalıyorum ben, 3-4 günde en az bir çalışma olduktan sonra yakalanacaksa yakalanıyo o yumurta zaten

formamın önü kapanmıyo artık, göbek olmasa göğüsler engel oluyo, geçen sene rapor aldığımda hademeye kadar duymuştu herkes, bu defa saklamamı anlarlar bence.
anlamayan da küssün napim, düşük yapmışsın geçmiş olsun ne kadarlıktı dedi bi hoca, iki aylıktı dedim aa küçükmüş zaten diyo.

ben göbekten yapıyorum, yağlı yerler çok acıyo, sert bikaç yer var hep oralara yapıyorum.
Mattika canım bazı arkadaşlar diyorki yumurtladığın an yumurta sadece 12 saat yada 24 saat yaşarmış
Böyleyse eğer yandım ben çoktan geçti.Senin dediğin nasıl
Hala bir umut varmı acaba:26:

Nesrin abla bir şey daha soracağım
Öyle yumurtlamadığımız ay olabilir miki?:26:

Evet haklısın söylememe konusunda öyleyse...

Ben de göbeğin sağ tarafından yaptırdım alışacağız artık ilk gün koldan yaptılar...

Bende eczaneden alayım o zaman
Bide soğan kürüne başlamıştım bu ay:27:
Ortada koca yok devamlı işte

Canım eczanede sor ne kadar diye pahalı olabilir sonra netten bak ya da Mattika gibi dene. gERÇİ VAJİNAL UZAYAN AKINTI DÖNEMİ YUMURTLAMA DÖNEMİ AYRICA...

Nesrin abla bir şey daha soracağım
Öyle yumurtlamadığımız ay olabilir miki?:26:

nORMALDE YILDA BİR İKİ KEZ OLABİLİRMİŞ BU NORMALMİŞ ASLINDA. aMA BENİM AMH DEĞERİM MENOPOZ SINIRI ÇIKINCA BEN TAKINTI YAPMIŞTIM BU MESELEYİ. sEN GENÇSİN PEK OLMUYORDUR BENCE. gERÇİ SAĞLIKLI ÇİFTLERDE YÜZDE 30 CİVARIYMIŞ HER AYKİ İHTİMAL...

Evet haklısın söylememe konusunda öyleyse...

Ben de göbeğin sağ tarafından yaptırdım alışacağız artık ilk gün koldan yaptılar...

Canım eczanede sor ne kadar diye pahalı olabilir sonra netten bak ya da Mattika gibi dene. gERÇİ VAJİNAL UZAYAN AKINTI DÖNEMİ YUMURTLAMA DÖNEMİ AYRICA...

Olsun bir şey olmaz eczaneden alrım ben önemli değil
Yeterki bebişim sağlıcakla gelsin.
Sen ne kadara aldın ki?

Mattika canım bazı arkadaşlar diyorki yumurtladığın an yumurta sadece 12 saat yada 24 saat yaşarmış
Böyleyse eğer yandım ben çoktan geçti.Senin dediğin nasıl
Hala bir umut varmı acaba:26:

sPERMLER DE 72 SAATE KADARYAŞAYANLAR OLABİLİYOR O ZAMAN TUTABİLİR AMA HERKESİNKİ YAŞAR MI OKDAR BİLMİYORUM...

nORMALDE YILDA BİR İKİ KEZ OLABİLİRMİŞ BU NORMALMİŞ ASLINDA. aMA BENİM AMH DEĞERİM MENOPOZ SINIRI ÇIKINCA BEN TAKINTI YAPMIŞTIM BU MESELEYİ. sEN GENÇSİN PEK OLMUYORDUR BENCE. gERÇİ SAĞLIKLI ÇİFTLERDE YÜZDE 30 CİVARIYMIŞ HER AYKİ İHTİMAL...

Ben aslında kolay hamile kalan biriydim
Niye böyle oldu bir problem mi var acaba diyorum
Neyse hayırlısı olsun bakalım
Bu yüzde 30 ihtimal hamile kalma olasılığı değil mi?

Olsun bir şey olmaz eczaneden alrım ben önemli değil
Yeterki bebişim sağlıcakla gelsin.
Sen ne kadara aldın ki?

Benim aldığımda 30 ovulasyon, 10 tane de gebelik testi vardı. 49+ 6 kargo parası. 55 gibi oldu. Eczanede en uyduruk gebelik testi 3 tl filan düşününce internet ekonomik oluyor...

Ben aslında kolay hamile kalan biriydim
Niye böyle oldu bir problem mi var acaba diyorum
Neyse hayırlısı olsun bakalım
Bu yüzde 30 ihtimal hamile kalma olasılığı değil mi?

Evet canım hamile kalma olasılığı. Sorun yoktur bence. Ben de hemen acaba kürtajda sorun mu var diye düşünmüştüm.. Nur Hanım kürtaj olmuşsun rahim filmi isteyebiliriz demişti... Şükür kürtajdan kaynaklı sorun yokmuş. Senin ilk ayın mıydı korunmasız?

Back
X