Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

pgt yöntemiyle hamile kalanlardanım 35. haftadayım kısmetse inşallah kızım olacak. arada sayfayı okuyorum dualarım sizinle Allah hepimizi güldürsün inşallah..
çok çok çok sevndim tatlım gözleriniz aydın olsun :46::49::29: bize umut oldun :31: ALLAH razı olsun dualarına amin diyorum :34::16:

Arkadaşlar dayanamadım sonunda eşime vın aldırdım. Hastanedeyim hala. Şükür iyiyim tedbiren kalıyorum bulantı da çok. 1008 de kalmıştım son okuyorum ama daha 100 sayfa var okumam gereken 30 sayfa kadar okudum. Maşallah çok yazmışsınız. Herkes iyi mi? İnci ve Hazade Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip eder inşallah. Damar yolu problemim var. Defalarca deneniyor her seferinde bir posta ağlıyorum yine çıktı çok acıyor nasıl taktıracağım ben? Çok acıyor her yerim mosmor.

Herkes iyi mi?
canım çok geçmiş olsun :5: canım çektiğin tüm acılar bebişin için :49::31: az kaldı dayan annesi :nazar::16:

chnb çok geçmiş olsun canım.. :16: Özlettin kendini.. Umarım daha iyisindir. Ufaklık daha şimdiden yaramazlığa başlamış anlaşılan:1: Annesine rahat vermiyor. Olsun iyi olsun da bu günlerde unutulur..

Sağ olasın canım geçmişi okuyordum epey okudum 130 sayfa bitmez dedim yazdım. Bulantılar için de tedavideyim. Her şey onlar için. 2 haftadır tek gördüğüm odamdan dağların tepeleri. Cam da açılmıyor. Havalandırma var sadece. Bunaldım artık ama yapacak bir şey yok. Oğluma da annemler bakıyor. Ona da ilgi gösteremiyorum...

Sağ olasın canım geçmişi okuyordum epey okudum 130 sayfa bitmez dedim yazdım. Bulantılar için de tedavideyim. Her şey onlar için. 2 haftadır tek gördüğüm odamdan dağların tepeleri. Cam da açılmıyor. Havalandırma var sadece. Bunaldım artık ama yapacak bir şey yok. Oğluma da annemler bakıyor. Ona da ilgi gösteremiyorum...

30 mayısa kadar hastanede misin ?? Allah yardımcın olsun canım. Bilirim hastane ortamı çok sıkar insanı. Ama bebeğin sağlıkla gelsin deee .. Herşeye değer :34:

Asude ne güzel bir haber bu :16: Allah tamamına erdirsin. İyi ki yazdın buraya hepimizin umuda ve morale çok ihtiyacı var. Son günlerde epey üzüldük.. Kısaca anlatabilir misin? Senin sorun neydi ? Pgt nerede yapıldı ? Kaçıncı denemende oldu ?? :26:

16. kromozom problemliydi (16qh+ ) ve şansımız çok düşüktü.ben hamile kalıyordum ama bebekler karnımda ölüyordu.kromozom anomali ortaya çıkınca araştırdım ankarada volkan baltacı ile görüştük. pgt yönteminden bahsetti sağlıklı gebelik için emriyoların taranacağını söyledi. benden sadece 6 yumurta toplanabildi dördü döllendi bunlarında 2 si kromozom anomali çıktı. 2 embriyo transfer edildi 1 tanesi tuttu. ilk denememdi çok mutluyum çok şükür. rabbim sizede nasip etsin inşallah.35.haftaya girdik. 19 haziranda doğum olacak dediler. şükür kızımda iyi. sadece şunu tavsiye ediyorum sakın moralinizi bozmayın ben ankaraya giderken hamile döbneceğim diye gittim moral çok önemli. hepinizin mutlu haberlerinide okurum inşallah pek nete takılamıyorum hamilelikten :D size bedduam inşallah ikiz ikiz hamile kalırsınız rabbime emenet olun....

çok çok çok sevndim tatlım gözleriniz aydın olsun :46::49::29: bize umut oldun :31: ALLAH razı olsun dualarına amin diyorum :34::16:

canım çok geçmiş olsun :5: canım çektiğin tüm acılar bebişin için :49::31: az kaldı dayan annesi :nazar::16:

Sağ ol canım sağ ol... İnşallah sağlıkla gelir...

30 mayısa kadar hastanede misin ?? Allah yardımcın olsun canım. Bilirim hastane ortamı çok sıkar insanı. Ama bebeğin sağlıkla gelsin deee .. Herşeye değer :34:

Canım kanama yok ama bulantı işi çok kötü. Bu yüzden çıkarmıyorlar.Eşim de kal diyor. Hayırlısıyla sorunsuz olur inşallah.Malesef benim hamileliğim hep yatarak geçecek. İnşallah dikişim de iyi olur. Korkuyorum...

16. kromozom problemliydi (16qh+ ) ve şansımız çok düşüktü.ben hamile kalıyordum ama bebekler karnımda ölüyordu.kromozom anomali ortaya çıkınca araştırdım ankarada volkan baltacı ile görüştük. pgt yönteminden bahsetti sağlıklı gebelik için emriyoların taranacağını söyledi. benden sadece 6 yumurta toplanabildi dördü döllendi bunlarında 2 si kromozom anomali çıktı. 2 embriyo transfer edildi 1 tanesi tuttu. ilk denememdi çok mutluyum çok şükür. rabbim sizede nasip etsin inşallah.35.haftaya girdik. 19 haziranda doğum olacak dediler. şükür kızımda iyi. sadece şunu tavsiye ediyorum sakın moralinizi bozmayın ben ankaraya giderken hamile döbneceğim diye gittim moral çok önemli. hepinizin mutlu haberlerinide okurum inşallah pek nete takılamıyorum hamilelikten :D size bedduam inşallah ikiz ikiz hamile kalırsınız rabbime emenet olun....

Maşallah. Çok güzel hem de ilk seferde. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...

Ne güzel ilk seferde daha hamile kalmışsın.. hem de 2 tane bulunmuş.. Allah nasip ettikten sonra herşey mümkün. Bakalım ben de ağustos ya da eylülde tedaviye başlıyorum. İlk denemem olacak. İnşallah senin gibi ilk seferde hamile kalırım.. Tüm olumsuzluklara rağmen umutluyum.. Umutlu başlamak istiyorum.. :32: Doğuma da az kalmış.. Bir avazda Allah kurtarsın inşşş :16: Sağlıkla al kızını kucağına.. :nazar::emir_bebek:

Sağ ol canım sağ ol... İnşallah sağlıkla gelir...

Canım kanama yok ama bulantı işi çok kötü. Bu yüzden çıkarmıyorlar.Eşim de kal diyor. Hayırlısıyla sorunsuz olur inşallah.Malesef benim hamileliğim hep yatarak geçecek. İnşallah dikişim de iyi olur. Korkuyorum...

Canım bence de hastanede kal. Her an gözlem altında olman daha iyi. Sonuçta en fazla yatacağın süre 9 ay... Ben hamile kalırsam benim de öyle olacak. Hatta bana da Nur Hanım rahme dikiş atmak gerekebilir demişti.. Erken doğum olabilir dedi.. Bebişler sağlıkla gelsin de katlanacağız.. İnsan herşeye katlanıyor. .Başa gelen çekiliyor. Bir de şu var ki şükür sen doğal yoldan hamile kaldın. Allah nasip etti. Tüp bebek, ilaç iğne vs ile uğraşmadın.. Bence süper:34:

asude hayırlı olsun bebeğin. Bir ara yazmıştın buraya hatırladım. Allah tamamına erdirsin, darısı bizlere olsun...

Sağ olasın canım. Sen nasılsın? Artık herkes öğrenmiştir? Kontroller nasıl? Ben 30 Mayısa İstanbula randevu aldım serklaj dikişim için...

Hastaneden çıkarmıyor eşim...

Delikıza da başarılar diliyorum...

çıkma canım zaten, zordur bunalıyosundur ama bulantı fln zor geçiyo senin. sayılı günler çabuk geçiyo allah sağlık versin yeter ki.
biz iyiyiz, nöbet raporu götürdüm bu hafta okula, okul zorlamaya başladı rapor alcaktım ama tam sene sonu, yazılılar fln.
ayrıntılıya girmiştik en son, sorun yoktu. artık hareketlerini hissettiğimden içim daha rahat allahın izniyle.

rahim ağzı dikişin de sorunsuz olur, sağlıkla kavuşursun bebeğine inş.

Canım bence de hastanede kal. Her an gözlem altında olman daha iyi. Sonuçta en fazla yatacağın süre 9 ay... Ben hamile kalırsam benim de öyle olacak. Hatta bana da Nur Hanım rahme dikiş atmak gerekebilir demişti.. Erken doğum olabilir dedi.. Bebişler sağlıkla gelsin de katlanacağız.. İnsan herşeye katlanıyor. .Başa gelen çekiliyor. Bir de şu var ki şükür sen doğal yoldan hamile kaldın. Allah nasip etti. Tüp bebek, ilaç iğne vs ile uğraşmadın.. Bence süper:34:

Haklısın canım. Bir süre daha hastanedeyim. Her gün bebeğe de bakıyor dr. Haftaya ikili tarama testini yapalım dedi. Ense kalınlığı iyi dedi şimdilik. İnşallah güzel olur. Biliyorsun ben de bir kez pgt deneyimi yaşadım çok zor bir süreç. Eşimin ısrarıyla biliyorsun benim amh değerim eşimin hız sorunu nedeniyle zor görünüyor diye doğala denedik. Çok zor bir karar. 2 hafta önce ömrümden ömür gitti düştü sandım bebeğim. Şükürler olsun. Kalp atışını duyduktan sonra insan ne kadar bağlanıyor...

çıkma canım zaten, zordur bunalıyosundur ama bulantı fln zor geçiyo senin. sayılı günler çabuk geçiyo allah sağlık versin yeter ki.
biz iyiyiz, nöbet raporu götürdüm bu hafta okula, okul zorlamaya başladı rapor alcaktım ama tam sene sonu, yazılılar fln.
ayrıntılıya girmiştik en son, sorun yoktu. artık hareketlerini hissettiğimden içim daha rahat allahın izniyle.

rahim ağzı dikişin de sorunsuz olur, sağlıkla kavuşursun bebeğine inş.

Canım aslında yatmaktan çok bunalmıyorum hazırlamıştım kendimi. Tek sıkıntım damar yolumu kolay bulamıyorlar 3 günde bir tıkanıyor. Memorialdede 6. da bulmuşlardı. Şükür en fazla burada 5. de bulundu ama her seferinde ağlama krizi tutuyor beni. Akşam çıktı ama taktırmadım takabilen hemşire umarım gelir yarın. Buna da şükür... Sen ve bebeğin iyimiş maşallah size...

İnciiiiiiiiiii, canım hoş bulduk nasılsın?

Canım aslında yatmaktan çok bunalmıyorum hazırlamıştım kendimi. Tek sıkıntım damar yolumu kolay bulamıyorlar 3 günde bir tıkanıyor. Memorialdede 6. da bulmuşlardı. Şükür en fazla burada 5. de bulundu ama her seferinde ağlama krizi tutuyor beni. Akşam çıktı ama taktırmadım takabilen hemşire umarım gelir yarın. Buna da şükür... Sen ve bebeğin iyimiş maşallah size...

İnciiiiiiiiiii, canım hoş bulduk nasılsın?

Allah yardımcın olsun canım.
Çok şükür iyiyim, umduğumdan çabuk toparlandım.

allah yardımcın olsun canım, inş sonu güzel olcak. annelik işte insan katlanıyor

maaşallah ne güzel tek embriyo ile de tutuyor tutunca herşey nasip kısmet ..
hayırlısı ile doğurursun inş.
darısı başımıza

Sağ olasın canım. Sen nasılsın? Artık herkes öğrenmiştir? Kontroller nasıl? Ben 30 Mayısa İstanbula randevu aldım serklaj dikişim için...

Hastaneden çıkarmıyor eşim...

Delikıza da başarılar diliyorum...

teşekkür ederim:16:
sana da çok geçmiş olsun ..
bence de sıkıcı da olsa hastanede kal herşeyden önce senin ve bebeğin sağlığı önemli ..
hastane olayı gerçekten çok zor ,ben opuda bile ayılınca hemen kalkıp gitmek istedim ,hastane ortamı aşırı bunaltıyor beni ama iş başa düşünce mecburen zorlana zorlana da olsa kalıyor insan.
RABBİM kolaylıklar versin inş. bu sıkıntılı günleri bebişi kucağına alınca unutacaksın ..

Back
X