Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

niye uzun bekledinizki:44:
amin inş:38:

Pgt sonucu çıkar çıkmaz transfer olacaksa hemen alıyorlar onun için sonuç çıkacağı gün hastaneye çağırıyorlar. İlk denememde 2 saate yakın beklemiş elim boş dönmüştüm. İkincisinde 2,5 saat bekledik. 16.30'da hastanedeydik sonuç 19.00'da geldi. O ortamda beklemek çok stresli, ağlayarak girmiştim transfere.

Pgt sonucu çıkar çıkmaz transfer olacaksa hemen alıyorlar onun için sonuç çıkacağı gün hastaneye çağırıyorlar. İlk denememde 2 saate yakın beklemiş elim boş dönmüştüm. İkincisinde 2,5 saat bekledik. 16.30'da hastanedeydik sonuç 19.00'da geldi. O ortamda beklemek çok stresli, ağlayarak girmiştim transfere.
ay evet az önce aradılar beni yaa yarın 12,30 da burda olun transferiniz olacak dediler ,dedim sonuç belli değilmi ya sonuç kötü çıkarsa dedim ,olsun sonuç ne çıkarsa çıksın yine doktorla görüşmeniz gerekir dediler ,biz de bekeleyeceğiz anlaşılan

merhaba delikız nerdesin?
burdayım trkuaz sen nerdesin

ay evet az önce aradılar beni yaa yarın 12,30 da burda olun transferiniz olacak dediler ,dedim sonuç belli değilmi ya sonuç kötü çıkarsa dedim ,olsun sonuç ne çıkarsa çıksın yine doktorla görüşmeniz gerekir dediler ,biz de bekeleyeceğiz anlaşılan

Allah yardımcın olsun. En zor yanı bu işte :(

hımmm..ayyy nasıl dayanacağım ben şimdi yaa ,valla zaman geçmiyor ,bi de sonucu orda almak da kötü yaa ,ne var sanki sonuç çıktı 1 saate burda olun deseler

Vakit kaybetmeden transfere alıyorlar canım. 5 dakika bile çok önemli diyorlar. Negatif olursa doktorunla görüşüyorsun ama o anda insan konuşamıyor.

Amin... Sağlıklı çıkacak inşaallah. Embriyo ne kadar erken rahme yerleştirilirse o kadar iyi. Rahim onun için en iyi ortam.
inş.inci:38:
hımmm demek öyle ,ama 5.gün embriyosu diyorlar ,eğer o güne kadar yaşarsa tutması yüksek oluyormuş ,o güne kadar bekliyorya bişey olmuyor o zaman tam tersine tutması ii oluyor o nasıl oluyor ozaman..

inş.inci:38:
hımmm demek öyle ,ama 5.gün embriyosu diyorlar ,eğer o güne kadar yaşarsa tutması yüksek oluyormuş ,o güne kadar bekliyorya bişey olmuyor o zaman tam tersine tutması ii oluyor o nasıl oluyor ozaman..

Canım bu bence güne bakmıyor. Forumda 2.gün transferi olup tutanlar da var 5.gün olup tutmayanlarda (bende olduğu gibi)

Benim şu an riskim %50 mi o bile belli değil ama öyle bile olsa maalesef benim de hiç cesaretim yok.:5: Rabbim kendiliğinden bir mucize vermezse yapamam...
inş.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR
:29:
zayıf mı görünüyor bu hastalıkta olanlar yoksa kilolu olan insanda da çıkabiliyormu merak ettim :44:
yani nrmal bir insanda da çıkabiliyormu yoksa baştan senin hastalığın bellimiydi..
yani ne bileyim yıllar sonra doktora gidip öğrenilen bir hastalık mı ?

Back
X