inş. mattika inş.

sabreden derviş muradına ermiş misali olur inş
doktora güvenmek çok önemli zaten ..
amin inş.
niye uzun bekledinizki:44:
amin inş
ne güzel işte pozitif olman ,ben size şaşıyorum zaten nazar değmesin,ben bu kadar drençli olamazdım herhalde :18:
aynen ALLAH beterinden korusun ne dertleri olan insanlar var.
Vardır bunda da bir hayır elbet..
inş. hazade gerçekten size umut olmak istiyorum ..
Bende öle diodum canım, komşumun arkadaşı 3 kere denedim dedi ayyyy dedim nasıl dayandınn allah yardımcın olsunn...
Başa gelince çekilio dedi... Hakikaten öle başa gelince çekilio

( Ama inşallah senin olucak canımm hepimizde çok ama çok sewinicezzz
Doğal denemeyi ben de istiyorum ama cesaretim yok
Canım bence dene tabi riskleri göz önüne almak lazım ama dediğim gibi tüpdede garanti yok malesef
hımmm..ayyy nasıl dayanacağım ben şimdi yaa ,valla zaman geçmiyor ,bi de sonucu orda almak da kötü yaa ,ne var sanki sonuç çıktı 1 saate burda olun deseler
Canım herşeye hazırlıklı git iyide kötüde malesef bizler için ama ben inanıorum herşey çok güzel olucakk
Canım ben 40 günlükken tehşis konulmuş. Normalden küçük doğmuşum. Bir de bacak kemiklerim eğriymiş. İlk başta raşitizm sanmışlar. Ama Çapa'da tehşis konmuş. Bu hastalık günümüz koşullarında anne karnında bile anlaşılabiliyor. Yıllar sonra öğrenildiği durumlar olur mu bilmiyorum. :26: Belki çok çok hafif türlerde, boyu normal uzunluktaysa, kırıklar da olmadıysa ileride çıkabilir. Menopoz dönemi vs.. Ama bu binde bir olacak bişey.. Genelde çocukluktan itibaren kemiklerde kırık oluyor. Hatta anne karnında bile kırığı olan bebekler var.. Maalesef..

Allah kimseye vermesin. Çok çok zor bir hastalık..
Canım Allah yardımcın olsunnn çoz zor bir durum ama ne bilim % 1 ihtimal bile olsa denemeye deger bence
evet bugün 12,30 da kısmetse orda olacağım inş.
ama transfer olacakmı olmayacakmı o henüz belli değil ..
anladım ..çok geçmiş olsun .RABBİM inş. sağlıklı bir evlat nasip eder sana da

benim dayımın oğlunun kızı var ,o da doğduğundan beri ayakları çapraşık birbirine dönük içe doğru ,çocukken büyüynce ameliyat ederiz demişler ama şuan üniversitede maşallah bi de siyasalda okuyor ,henüz bi operasyon geçirmedi ,sanırım çekiniyorlar ameliyat ettirmeye ,o da zayıfca acaba onda da senin hastalığından olabilirmiki aklıma geldi şimdi:44:
tabi o zamanlar tıp yoktu bilmiyorlardır muhtemelen dıoğunca öğrenmişlerdir ama çok doktor gezdiler bi türlü iyileşemedi kızları..
RABBİM tüm hastalara ,darda kalanlara yardım etsin inş.
Aminnn allah herkese yardım etsin ama bak hayatını sürdürüo ve azmetmiş bak üniversitede inşallah herşey yolunda gider..
bu arada herkese günaydın heyecandan sürekli çişim geliyor

ay bu transferde ben nasıl dayanacağım onu düşünüyorum...
bi de şimdiden su içmeye başlasam e oraya gidince belki bir iki saat bekletecekler ,o sırada altıma yaparım ben tutamam

bi yol gösterin bana ne yapmam lazım :18:
Canım çok içmee zaten o anda eger transfer olursa kiiii olucakkk o zaman içersin evde içmeye başlamaa