Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inş.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR
:29:
zayıf mı görünüyor bu hastalıkta olanlar yoksa kilolu olan insanda da çıkabiliyormu merak ettim :44:
yani nrmal bir insanda da çıkabiliyormu yoksa baştan senin hastalığın bellimiydi..
yani ne bileyim yıllar sonra doktora gidip öğrenilen bir hastalık mı ?

Canım ben 40 günlükken tehşis konulmuş. Normalden küçük doğmuşum. Bir de bacak kemiklerim eğriymiş. İlk başta raşitizm sanmışlar. Ama Çapa'da tehşis konmuş. Bu hastalık günümüz koşullarında anne karnında bile anlaşılabiliyor. Yıllar sonra öğrenildiği durumlar olur mu bilmiyorum. :26: Belki çok çok hafif türlerde, boyu normal uzunluktaysa, kırıklar da olmadıysa ileride çıkabilir. Menopoz dönemi vs.. Ama bu binde bir olacak bişey.. Genelde çocukluktan itibaren kemiklerde kırık oluyor. Hatta anne karnında bile kırığı olan bebekler var.. Maalesef.. :25: Allah kimseye vermesin. Çok çok zor bir hastalık..

Doktorum banada demişti %25 şansın var diye sağlıklı çocuğun olma ihtimali olarak
Ama ben yine doğal deneyeceğim şu önümüzdeki 3 ay inşallah
Tevekkül ediyorum Allah'a
Bakalım kısmetimizde varmı?
Eğerki Allah korusun tedaviden elim boş dönersem
Yine doğal denerim
Rabbime güveniyorum:16:

Son düzenleme:
transfer günün netleştimi delikız canımm :52::29::nazar::16:

nasılsınız kızçeler ne var ne yok :29::29::29::29::29::29::16:
evet bugün 12,30 da kısmetse orda olacağım inş.
ama transfer olacakmı olmayacakmı o henüz belli değil ..
:38:

Canım ben 40 günlükken tehşis konulmuş. Normalden küçük doğmuşum. Bir de bacak kemiklerim eğriymiş. İlk başta raşitizm sanmışlar. Ama Çapa'da tehşis konmuş. Bu hastalık günümüz koşullarında anne karnında bile anlaşılabiliyor. Yıllar sonra öğrenildiği durumlar olur mu bilmiyorum. :26: Belki çok çok hafif türlerde, boyu normal uzunluktaysa, kırıklar da olmadıysa ileride çıkabilir. Menopoz dönemi vs.. Ama bu binde bir olacak bişey.. Genelde çocukluktan itibaren kemiklerde kırık oluyor. Hatta anne karnında bile kırığı olan bebekler var.. Maalesef.. :25: Allah kimseye vermesin. Çok çok zor bir hastalık..

anladım ..çok geçmiş olsun .RABBİM inş. sağlıklı bir evlat nasip eder sana da :38:
benim dayımın oğlunun kızı var ,o da doğduğundan beri ayakları çapraşık birbirine dönük içe doğru ,çocukken büyüynce ameliyat ederiz demişler ama şuan üniversitede maşallah bi de siyasalda okuyor ,henüz bi operasyon geçirmedi ,sanırım çekiniyorlar ameliyat ettirmeye ,o da zayıfca acaba onda da senin hastalığından olabilirmiki aklıma geldi şimdi:44:
tabi o zamanlar tıp yoktu bilmiyorlardır muhtemelen dıoğunca öğrenmişlerdir ama çok doktor gezdiler bi türlü iyileşemedi kızları..
RABBİM tüm hastalara ,darda kalanlara yardım etsin inş.

bu arada herkese günaydın heyecandan sürekli çişim geliyor:1:
ay bu transferde ben nasıl dayanacağım onu düşünüyorum...
bi de şimdiden su içmeye başlasam e oraya gidince belki bir iki saat bekletecekler ,o sırada altıma yaparım ben tutamam:1:
bi yol gösterin bana ne yapmam lazım :18:

Hazade çok sağ ol canım. İnşallah bu günler de geçecek. Ne güzel hep birbirinize destek olmuşsunuz. Doğal deneyeceğiz yazmışsın. B u konuyu dr ile konuştun mu? Angel gibi inşallah ben ve Mattika gibi bir mucize olabilir belki de...
Canım doktorum bana hep normal yolla gebe kalıcagımı sölüor ... Kromozom sorunu olanların bir çoğu gebe kalamıyor ama sen kalıyorsun ewet 3 kere sorunlu oldu fakat 4, belki olucak yada 5 de dedi benimde cesaretim yok dedim ee peki tüpde bunun garantisi varmı dedii milyonlarca insan kromozom sorununu bilmeden sağlıklı doğum yapıyorlar dedi.Tüp bebekde bile garanti yok inan bana dedi bak tüp bebekdede pgt yapılıyor herşey iyi gidiyor.ama 10 haftada bebegin kalp atımı duruyor dedi yada ense kalınlıgı 2 taramada sorunlu çıkıyor dedi.yani tüp dede doğaldada riskler var tabi oranlar farklı ama risk var yani o yüzden ben bu ay normal deniycem kısmet bakalım ...
inş. mattika inş.:38:
sabreden derviş muradına ermiş misali olur inş:38:

doktora güvenmek çok önemli zaten ..
amin inş.

niye uzun bekledinizki:44:
amin inş:38:
ne güzel işte pozitif olman ,ben size şaşıyorum zaten nazar değmesin,ben bu kadar drençli olamazdım herhalde :18:
aynen ALLAH beterinden korusun ne dertleri olan insanlar var.
Vardır bunda da bir hayır elbet..
inş. hazade gerçekten size umut olmak istiyorum ..
:29:
Bende öle diodum canım, komşumun arkadaşı 3 kere denedim dedi ayyyy dedim nasıl dayandınn allah yardımcın olsunn...
Başa gelince çekilio dedi... Hakikaten öle başa gelince çekilio :(( Ama inşallah senin olucak canımm hepimizde çok ama çok sewinicezzz
Doğal denemeyi ben de istiyorum ama cesaretim yok :50:
Canım bence dene tabi riskleri göz önüne almak lazım ama dediğim gibi tüpdede garanti yok malesef :(
hımmm..ayyy nasıl dayanacağım ben şimdi yaa ,valla zaman geçmiyor ,bi de sonucu orda almak da kötü yaa ,ne var sanki sonuç çıktı 1 saate burda olun deseler
Canım herşeye hazırlıklı git iyide kötüde malesef bizler için ama ben inanıorum herşey çok güzel olucakk
Canım Allah yardımcın olsunnn çoz zor bir durum ama ne bilim % 1 ihtimal bile olsa denemeye deger bence
evet bugün 12,30 da kısmetse orda olacağım inş.
ama transfer olacakmı olmayacakmı o henüz belli değil ..
:38:

anladım ..çok geçmiş olsun .RABBİM inş. sağlıklı bir evlat nasip eder sana da :38:
benim dayımın oğlunun kızı var ,o da doğduğundan beri ayakları çapraşık birbirine dönük içe doğru ,çocukken büyüynce ameliyat ederiz demişler ama şuan üniversitede maşallah bi de siyasalda okuyor ,henüz bi operasyon geçirmedi ,sanırım çekiniyorlar ameliyat ettirmeye ,o da zayıfca acaba onda da senin hastalığından olabilirmiki aklıma geldi şimdi:44:
tabi o zamanlar tıp yoktu bilmiyorlardır muhtemelen dıoğunca öğrenmişlerdir ama çok doktor gezdiler bi türlü iyileşemedi kızları..
RABBİM tüm hastalara ,darda kalanlara yardım etsin inş.
Aminnn allah herkese yardım etsin ama bak hayatını sürdürüo ve azmetmiş bak üniversitede inşallah herşey yolunda gider..
bi de şimdiden su içmeye başlasam e oraya gidince belki bir iki saat bekletecekler ,o sırada altıma yaparım ben tutamam:1:

Canım çok içmee zaten o anda eger transfer olursa kiiii olucakkk o zaman içersin evde içmeye başlamaa

Canım doktorum bana hep normal yolla gebe kalıcagımı sölüor ... Kromozom sorunu olanların bir çoğu gebe kalamıyor ama sen kalıyorsun ewet 3 kere sorunlu oldu fakat 4, belki olucak yada 5 de dedi benimde cesaretim yok dedim ee peki tüpde bunun garantisi varmı dedii milyonlarca insan kromozom sorununu bilmeden sağlıklı doğum yapıyorlar dedi.Tüp bebekde bile garanti yok inan bana dedi bak tüp bebekdede pgt yapılıyor herşey iyi gidiyor.ama 10 haftada bebegin kalp atımı duruyor dedi yada ense kalınlıgı 2 taramada sorunlu çıkıyor dedi.yani tüp dede doğaldada riskler var tabi oranlar farklı ama risk var yani o yüzden ben bu ay normal deniycem kısmet bakalım ...

Bende öle diodum canım, komşumun arkadaşı 3 kere denedim dedi ayyyy dedim nasıl dayandınn allah yardımcın olsunn...
Başa gelince çekilio dedi... Hakikaten öle başa gelince çekilio :(( Ama inşallah senin olucak canımm hepimizde çok ama çok sewinicezzz

Canım herşeye hazırlıklı git iyide kötüde malesef bizler için ama ben inanıorum herşey çok güzel olucakk

Aminnn allah herkese yardım etsin ama bak hayatını sürdürüo ve azmetmiş bak üniversitede inşallah herşey yolunda gider..

Canım çok içmee zaten o anda eger transfer olursa kiiii olucakkk o zaman içersin evde içmeye başlamaa

tabiki doğalda da risk var ,ama biz sadece bizde risk daha fazla diye azaltmaya çalışıyoruz ,bi de sen gebe kalabiliyorsun o yönden şanslısın ,biz hiç gebe kalamadık o yüzden ben mesela doğal yolu bekleyemem çok uzun bir süreç olur benim için..
ama doğal kalabilenler için doğal yol denenebilir..
ay ben o 6.kez deneyen kadını görünce çok şükür ettim valla,beterin beteri var..
evet herşeye hazırlıklıyım zaten gergin olmamın sebebi de o ,lay lay lom gidip de kötü sonuçla karşılaşmak daha kötü..
evet zaten dayımın oğlunun kızı lisede de anadolu lisesinde idi çok başarılı bir çocuk maş..
ilk senesinde de siyasalı tutturmak herkesin harcı değil .
inş.RABBİM gönlüne göre de birini verir de hep mutlu olur..
ben şuan işteyim ..
kahvaltı bile yapmadım stresten

Günaydın canım,
Daha önce 2 kez transfer yapıldı bana, öyle çok sıkışık olmana gerek yok bende ilk seferinde senin gibi heyecandan ve beklemekten çok çişim gelmişti hemşireler isterseniz birazını yapın demişlerdi :) bende nasıl yani dedim yapamam ki................ öyle şey olur mu hiç :))) neyse demek istediğim öyle çok abartmaya gerek yokmuş meğer, sen rahat ol yeter ki...
Umarım herşey yolunda gider de bebişine kavuşursun.. Güzel haberlerini bekliyoruz...

Bende geçen Cuma başladım tedaviye, iğnelerimi oluyorum bakalım hayırlısı...
Hadi bakalım senden güzel haberler gelsin bende umutlanayım biraz :))

Günaydın canım,
Daha önce 2 kez transfer yapıldı bana, öyle çok sıkışık olmana gerek yok bende ilk seferinde senin gibi heyecandan ve beklemekten çok çişim gelmişti hemşireler isterseniz birazını yapın demişlerdi :) bende nasıl yani dedim yapamam ki................ öyle şey olur mu hiç :))) neyse demek istediğim öyle çok abartmaya gerek yokmuş meğer, sen rahat ol yeter ki...
Umarım herşey yolunda gider de bebişine kavuşursun.. Güzel haberlerini bekliyoruz...

Bende geçen Cuma başladım tedaviye, iğnelerimi oluyorum bakalım hayırlısı...
Hadi bakalım senden güzel haberler gelsin bende umutlanayım biraz :))

ii ozaman orda içmeye başlarım olmazsa hemen alacak halleri yokya içeriye:1:
hadi bakalım bu ay peşpeşe haberleri veririz inş.
bi de doğal yoldan deneyenler de gebe kalır oohhh ortalık gebelerle dolar :1:

Delikız, canım korkma sizin belki denk gelmedi. Sorun olmayacak iyi düşün. Her şey çok güzel olsun...

Geçmişin hepsini okudum bitirdim çok yoğun geçmiş...

Aydan başlıyormuş hayırlı olsun her şey...

Özlemcano çok sevindim inşallah sağlıkla gelsin bebişin...

Lave geçmiş olsun tatlım...Her şey yolunda sanırım...

Çok özlemişim sizleri...

Chnb, çok merak etmiştim sizi, bebişin ve senin iyi olmanıza çok sevindim :) Allah yardımcınız olsun canım...

hadi geçmiş olsun canım, inş geçer o ağrı da. stresten bile olabilir. malum hep stresliyiz.

sağol canım benim . evet endoskopi yaptım geçti şükür. ağrım da geçer inşallah. sebebini bulamadık .insan stressel mi diye dusunuyor valla. ama 12 ay oldu be :)
sen nasılsın? kasıklarına giren agrılar azaldı mı?
delikızın 15 yumurtası toplanmış, dualarımız onunla, güzel haber bekliyoruz :16:

canım geçmiş olsun bak atlattın korkulacak bişi deyil demiştim kötü bişide çıkmamış çok şükür sırt ağrısı bendede var evet benim dr açıklayamamıştı halada var neyse biz önümüze bakalım tedavilerimiz hayırlı olur inşallah::103::103::103::103::103::103::103::103::
tesekkur ederim canım.
Sağlık olsun :) Kafanı dağıtır gelirsin. Tedbil-i mekanda ferahlık vardır :)

Geçmiş olsun güzelim. Temiz çıkmasına sevindim. O acı da en kısa zamanda geçer inşaallah.
sagol Incicim , insallah gecer
:17::30:canım çok geçmiş olsun yaa ben tamamen gözümden kaçmış:5: şimdi öğrendim sanırım bi operasyon geçirmişsin :16: lütfen kusura bakma zaten doğru düzgün geçmiş okuyan biri değilim ama en azında son bikaç sayfaya bakınırdım bu aralar oda yok tık yok bende :9::9::9::9: tekrar kusuruma bakma çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar versin Rabbim :nazar::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::16:
cok tesekkur ederım canım
millet ilk haberler geldi.
15 yumurtamdan 12 si olgun çıkmış 10 tanesi döllenmiş ..
pazartesi pgt sonucu belli olur sizi ararız bi sorun çıkmazsa transferiniz salı günü olacak dediler...
hadi hayırlısı şimdi en zor süreç başladı ..
bakalım sağlam çıkacak mı ..
hayırlısı ALLAHtan
cok sevındım delikız. gecmısı de okudum şimdi. bugun hastaneye gidiyormussun .
sayın cok guzel , umarım içinden saglamlar cıkacaktır.
orada bekleme sureci evet cok zor,ama yapacak bır sey de yok .
heyecanla beklıyoruz haberlerını .
pgt yöntemiyle hamile kalanlardanım 35. haftadayım kısmetse inşallah kızım olacak. arada sayfayı okuyorum dualarım sizinle Allah hepimizi güldürsün inşallah..
ne kadar guzel. darısı basımıza ınsallah . Allah senın de tamamına erdırsın canım.
Arkadaşlar dayanamadım sonunda eşime vın aldırdım. Hastanedeyim hala. Şükür iyiyim tedbiren kalıyorum bulantı da çok. 1008 de kalmıştım son okuyorum ama daha 100 sayfa var okumam gereken 30 sayfa kadar okudum. Maşallah çok yazmışsınız. Herkes iyi mi? İnci ve Hazade Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip eder inşallah. Damar yolu problemim var. Defalarca deneniyor her seferinde bir posta ağlıyorum yine çıktı çok acıyor nasıl taktıracağım ben? Çok acıyor her yerim mosmor.
Chnbcim canım ya , Allah kolaylık versın sana . Damar yolunun zor bulunması ınsanı cıleden cıkartır bılırım . Annemde aynı sorun var .
Katlanacaksın tatlım artık , caresı yok , Allah sabır versın, bır an once atlat tatlım.

canım benim amh 0.3 çıktığında fsh 5.9 du. amh daha kesinmiş.
ben buna da inanmıyorum artık galıba :9:amh daha kesınse sen nasıl boyle doğaldan hamıle kaldın tatlım ? fsh daha kesın gıbı durmuyor mu ? :34:

Sağol canım benim . evet endoskopi yaptım geçti şükür. ağrım da geçer inşallah. sebebini bulamadık .insan stressel mi diye dusunuyor valla. ama 12 ay oldu be :)

Sağol canım benim . evet endoskopi yaptım geçti şükür. ağrım da geçer inşallah. sebebini bulamadık .insan stressel mi diye dusunuyor valla. ama 12 ay oldu be :)

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
birkaç gündür sadece okuyabildim pek yazamadım
işler yoğunlaşınca okumakla yetiniyorum
delikız
inşallah iyi haberlerinle çok sevinicez bugün
aydan38 tedavin hayırlı olsun
tedavinle ilgili gelişmeleri dört gözle bekliyorum

Back
X