Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Herkese Tunaydın Mattika kesin dogum yaptı
Hayırlı haberi verir bize inşallah
Ben grip olmusuM acaba hamilelik belirtisi mı:27:

Hamilelik belirtileri arasında var sanırım grip...:1::1::1:

sagol canim tesekkur ederim.:)

ben girecegim cepten veya ipadden firsat bulunca..

Canım iyi tatiller...

sagol guzelım ...

beklıyorum tarfı:):)

Merviş niye özelden kuzum biz de öğrenelim..:1:Açık açık yaz...:1:

chnb sana bir soru :1:
karnımın üzerinde ara ara belirgin bir çıkıntı oluyor
sonra kendiliğinden iniyor
az önce de mesela karnımda ufak bir tepecik belirdi
ama orası pıt pıt atıyor sanki bebeğin bir uzvu gibi
ayağa kalkıp ayna karşısına geçtim düzeldi düzleşti
bu gerçekten bebeğin bir uzvu olabilirmi
çünkü kasılmam yok

ara ara olduğu için kasılma da olmadığı için bebeğin bi tarafıdır dönüyordur falan diye yorumluyorum ama ne kadar doğru bir yorum bilemiyorum
sence ne olabiir sen de yaşadınmı böyle birşey
bende iki bebek olduğu için dar alanda dönme hareketi olabilir poposu denk gelmiş olabilir filan diyorum ama

Canım bebek olabilir ben dün yazmıştım benim kasılma şeklimi ya karnımın her yeri taş gibi, ya da oluşan tümsek taş gibi. o zaman da soluma dönüyorum yatıyorum zaten düzenli olmadıkça arada kasılma normal ... :16:

Canım yanlış yazmışım çok pardon :))
Chnb yazdı hazade dogum yapanlarıda yazalım dedi

Özür dilerim hamsilerin annesi hemen yazıorum :)

canım ben yazmıştım topik kurucumuz da doğurdu doğal bir ara geçmişe bakmak lazım... özlemcano bitişik ilk pgt li denedi kızı var şimdi doğal hamile. Amniyo yaptıracaktı ne oldu acaba. seçgin vardı kızı ve oğlu oldu bulmak azım geçmişten. diğer topiğimde geçmişi okuyup liste çıkarmıştım aslında paylaşsak biter zaten 600 lerden sonrakiler hep burda. Angel vardı doğum yapan oğlu doğal olmuşt...

Mattikaaa neredesinnn :52: Paşa doğdu kesin.. Allah'ım ne güzel kokar şimdi o..:emir_bebek::emir_bebek::nazar: Yakın olsak da gitsek sevsek :16:

Lave canım iyi tatiller dilerim. Bizim için de gez eğlen.. Moral depola :34: Eğer denk gelirse İstanbul'da görüşürüz inşallah :16:

Suskunada ben de trakyalıyım :34: Toprağımmışsın... Emmşeerilerime özel bir sevgim vardır :9::9:

merhaba tulip hoşgeldin iyiyiz çok şükür
soruma sende bir cevap varmı:1:

mervem yaşadığım sıkıntılardan dolayı korkuyorum ne yapayım
RABBİM kimseye yaşatmasın ama yaşayınca insan tedirgin oluyor ister istemez
heh evet işte bende de öyle göbek dümdüz sadece sağ tarfımda küçük bir tepecik
elimi koyuyorum hareket var orda
daha hangi uzvu bilemiyorum ama gerdiriyor gibi sanki
inş. bir uzvudur da bir sıkıntı değildir
yarını bekliyorum heyecanla
hayırlısıyla yarını atlatıp yavrularımın sağlıklı olduğunu görürsem rahat edeceğim inş.
bi de ben öyle hastanede yatar gibi sürekli yatmıyorum yatakta
genelde tv izliyorum ve uzanır vaziyetteyim
vc ve yemek zamanı kalkıyorum
bazem sırtım ağrıyor oturarak arkama yastıkla destek vererek oturuyorum
illa dümdüz yatmammı lazım
bu konuda bilgisi olan var mı :1:
çok soru soruyorum ama ne yapayım affedin:1:

Anlıyorum CANIM hassasiyetini tabiki bu isler çok zor
Evlat dedin mı akan sular dUruyor:16:
Ama stres yapma bebeklerin hissedebilir artık
Büyüdüler annesi hamsilikten ciktilar:1:
Doktordan gelince muhakkak yaz bize Allah'ın izniyle bir seycik olmayacak

Gecen yaz bu sorunuMu öğrendiğimde hemen bu topigİ bulmuştum
Ama o zamanlar 300'lu sayfalardaydi
Şimdi 1800'deyiz:nazar:

Gecen yaz bu sorunuMu öğrendiğimde hemen bu topigİ bulmuştum
Ama o zamanlar 300'lu sayfalardaydi
Şimdi 1800'deyiz:nazar:

Ben birkaç ay önce geçmişi okumuştum kızlar. İnsan tuhaf oluyor. Sanki sonunu bildiğin bir filmi izler gibi.. Kaygılar, stres, üzüntüler.. mutlu son haberleri.. İnşallah biz de önümüzdeki sene geçmişi okurken amma boşuna stres yapmışım deriz. :34::16:

Mattikaaa neredesinnn :52: Paşa doğdu kesin.. Allah'ım ne güzel kokar şimdi o..:emir_bebek::emir_bebek::nazar: Yakın olsak da gitsek sevsek :16:

Lave canım iyi tatiller dilerim. Bizim için de gez eğlen.. Moral depola :34: Eğer denk gelirse İstanbul'da görüşürüz inşallah :16:

Suskunada ben de trakyalıyım :34: Toprağımmışsın... Emmşeerilerime özel bir sevgim vardır :9::9:

ayyyyy
çok mutlu oldum inan ki
nerelisin

Kızlar merhaba,
Hastanedeyım biraz önce haber aldım 2 tane sağlıklı bulundu yıne sevinç gözyaşlarına boğuldum,birazdan beni alacaklar haber vermek istedim,iyiki varsınız.Mattıka doğurdu mu acaba meraktayım dünden beri hepimiz için dua ediyorum,Allah hepimize sağlıklı sıhhati bebişler nasip etsın diye..uygun olunca gelicegım yanınıza :)))

Kızlar merhaba,
Hastanedeyım biraz önce haber aldım 2 tane sağlıklı bulundu yıne sevinç gözyaşlarına boğuldum,birazdan beni alacaklar haber vermek istedim,iyiki varsınız.Mattıka doğurdu mu acaba meraktayım dünden beri hepimiz için dua ediyorum,Allah hepimize sağlıklı sıhhati bebişler nasip etsın diye..uygun olunca gelicegım yanınıza :)))

Ay canımmm çok mutlu oldum :16: Hadi güzelce gir transferine. Sımsıkı tutunsunlar inşaallah... Dualarımız seninle...
Mattika'dan haber yok henüz. Gelmediğine göre kesin doğurdu :emir_bebek:

Ay canımmm çok mutlu oldum :16: Hadi güzelce gir transferine. Sımsıkı tutunsunlar inşaallah... Dualarımız seninle...
Mattika'dan haber yok henüz. Gelmediğine göre kesin doğurdu :emir_bebek:
Cnm benım çok teşekkür ederim insallahhhtutunsunlar bırakmıcam bu sefer onları ınsallah,darısı basına ıncıcıgım senın ıcın de bol bol dualar edeceğim:)))

Kızlar merhaba,

çok sevindim canım
inşallah sağlıkla tutunurlar

Kızlar merhaba,

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallahhhh Allahım sağlıkla sana tutunsunlar inşallah canımm çok ama çok sewindimm bebişlerimiz geliyor yaşasınnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X