Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İdrarımın gelmesini bekliyorum işte transfer için
Bizimle Hiç konuşmayan embriyolog bi baktım hemşirelerle derin sohbet içinde
Gülüşme sesleri geliyor kikirdeşiyorlar eşime söyledim
Hala sus diyo dedikodu yapma diyo o an boğasım geldi eşimi
:27:

İdrarımın gelmesini bekliyorum işte transfer için
Bizimle Hiç konuşmayan embriyolog bi baktım hemşirelerle derin sohbet içinde
Gülüşme sesleri geliyor kikirdeşiyorlar eşime söyledim
Hala sus diyo dedikodu yapma diyo o an boğasım geldi eşimi
:27:

Allah iyiliğini versin.
Ay ben bu hastaneden acayip soğudum ya :52:

Bebeğinizin gözleri artık göz yuvalarında hareket edebiliyor. Kasılmalar başladığında ve hangi durumda doktorunuzu arayacağınızı doktorunuzla kararlaştırın. Ayrıca bebeğiniz erkek ise doğumda sünnet seçeneğini düşünebilirsiniz. Diğer kültürlerde doğum : Bir çok kültürde emziren anneler ile ilişkiye girmek tabudur.

Kızlarrr 29 oldum şükürler olsun... :nazar:Allahtan ilkel kültürlerde yazan bizim kültürde yok. Yoksa gerçekten bacı kardeş yaşayacağız eşlerle...:)):1::1::1:

Ben taksiyle eltimin oğlunun doğum gününe gittim yağmur yağdı mis gibi çektim havayı içime:)) Taksici de gülüyor dakikada bir görümcemler aman yavaş gidin durum tehlikeli diyor:)):1::1: Şoför bile inişte aman abla dikkat dedi sonunda:)) :52::52::52:

merhaba tulip hoşgeldin iyiyiz çok şükür
soruma sende bir cevap varmı:1:

:1:

mrb delikız. kusura bakma bir türlü fırsatım olmadı. bu saatte anca okuyabildim bütün geçmişi. benimde karnımda şişlik oluyordu ama bebeğin neresi olduğunu anlayamıyordum. zamanını hatırlamıyorum ama 21. haftada mı yoksa daha sonraları mı diye.

Kızlar merhaba,
Hastanedeyım biraz önce haber aldım 2 tane sağlıklı bulundu yıne sevinç gözyaşlarına boğuldum,birazdan beni alacaklar haber vermek istedim,iyiki varsınız.Mattıka doğurdu mu acaba meraktayım dünden beri hepimiz için dua ediyorum,Allah hepimize sağlıklı sıhhati bebişler nasip etsın diye..uygun olunca gelicegım yanınıza :)))

akideciğim çok sevindim. transferin hayırlı olsun. allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah ve darısı başımıza.

şifanın akdeniz ateşiydi... ama pgt siz tüp bebekti...

akdeniz ateşi mi, akdeniz anemisimi. akdeniz ateşi pek ciddi bir rahatsızlık değil diye biliyorum da. hatta yakınlarımdan birinde var.

Lebeniye çorbası:
lebeniye-corbasi.jpg

​
yemek_tarifinin_malzemeleri.jpg

• 1 çay bardağı pirinç
  • 1 su bardağı nohut (haşlanmış)
  • 1-1,5 litre su (kıvama göre ayarladığım için tam ölçü veremedim)
Terbiyesi için;

• 1 su bardağı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
Köftesi için;

• 150-200 gr kıyma
  • 2 yemek kaşığı kadar galeta unu (tarifte yoktu ama ben köfteler dağılmasın diye ekledim)
  • 1 yumurta (isteğe bağlı)
  • tuz, karabiber
  • kızartmak için sıvı yağ
yemek_tarifi_hazirlanisi.png

Öncelikle köfteleri hazırlamak için tüm köfte malzemelerini iyice yoğurarak resimdeki gibi küçük toplar yapalım. Tencereye yıkanmış pirinç ve üzerine biraz soğuk su koyarak pişmeye bırakalım. Bu arada köfteleri kızartıp bir kenara alalım. Başka bir kapta yoğurt, un, yumurtayı iyice çırpalım ve tencerede kaynayan sudan 1-2 kepçe alarak terbiyeyi alıştıralım. Pirinçler piştikten sonra terbiyesini, nohutunu ve köftelerini ilave edip suyunu (sıcak olacak) ve tuzunu da ayarlayarak ağzı yarım açık şekilde pişirelim. Çorba pişerken ayrı bir tavada biraz yağ ve nane kızdırarak çorbaya ilave edelim. (Dikkat ikisi de sıcak olduğundan sıçrıyor.) Sıcak olarak servis yapalım. Afiyet olsun
lebeniye-corbasi2-500x332.jpg

Bu topikte yemek tarifi bir tuhaf durdu valla ilginç oldu:1:

:1::1::1: Kuzum sen lebeniye çorbası yapayım deyince ben de sandım tarhana çorbası gibi kolay bir şey...:52::52::52:

Mervişim ben önce psikolojik olarak hazırlanmam lazım bunu yapmak için...:52::52::52:

Ay inşallah belki o Arzu Hanımdan devam edebilirim o tanıdı beni biliyor hemde doktorum iyiydi aslında
Transferi günü şehir dışına çıktı ama olsun yinede gözümden düşmedi arayıp söyleyin dedim durumumdan haberdar edin arzu hanımı dedim
Onlarda aradılar söyledirler
ee bari onu yapsınlarrr:63:

Arzu hanım seni aramalıydı bence...:20:

mrb delikız. kusura bakma bir türlü fırsatım olmadı. bu saatte anca okuyabildim bütün geçmişi. benimde karnımda şişlik oluyordu ama bebeğin neresi olduğunu anlayamıyordum. zamanını hatırlamıyorum ama 21. haftada mı yoksa daha sonraları mı diye.

akideciğim çok sevindim. transferin hayırlı olsun. allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah ve darısı başımıza.

akdeniz ateşi mi, akdeniz anemisimi. akdeniz ateşi pek ciddi bir rahatsızlık değil diye biliyorum da. hatta yakınlarımdan birinde var.

Ateşi canım ben özellikle sormuştum...

Bebeğinizin gözleri artık göz yuvalarında hareket edebiliyor. Kasılmalar başladığında ve hangi durumda doktorunuzu arayacağınızı doktorunuzla kararlaştırın. Ayrıca bebeğiniz erkek ise doğumda sünnet seçeneğini düşünebilirsiniz. Diğer kültürlerde doğum : Bir çok kültürde emziren anneler ile ilişkiye girmek tabudur.

Kızlarrr 29 oldum şükürler olsun... :nazar:Allahtan ilkel kültürlerde yazan bizim kültürde yok. Yoksa gerçekten bacı kardeş yaşayacağız eşlerle...:)):1::1::1:

Ben taksiyle eltimin oğlunun doğum gününe gittim yağmur yağdı mis gibi çektim havayı içime:)) Taksici de gülüyor dakikada bir görümcemler aman yavaş gidin durum tehlikeli diyor:)):1::1: Şoför bile inişte aman abla dikkat dedi sonunda:)) :52::52::52:
Ay ne güzel dışarı çıkmışsın hiç yoktan iyidir sana çok iyi gelmiştir değişiklik
Taksici abiye bende çok güldüm şimdi:9:

:1::1::1: Kuzum sen lebeniye çorbası yapayım deyince ben de sandım tarhana çorbası gibi kolay bir şey...:52::52::52:

Mervişim ben önce psikolojik olarak hazırlanmam lazım bunu yapmak için...:52::52::52:

Arzu hanım seni aramalıydı bence...:20:

Ateşi canım ben özellikle sormuştum...

Nedenki çok güzzel oluyo
bu tarifin üzerindeki yazıyı gördün mü sana özel yazdım:23::23::23:
Yok bacım yok bunlar iyice zırvaladılar hoş arayıp bilgilendirdikleride meçhulde
Bilmiyorum bakalım ne olacak sonum:1:
Evet şifanınki akdeniz ateşiydi oda hiç gelmez oldu ya iyidir inşallah

Nedenki çok güzzel oluyo
bu tarifin üzerindeki yazıyı gördün mü sana özel yazdım:23::23::23:
Yok bacım yok bunlar iyice zırvaladılar hoş arayıp bilgilendirdikleride meçhulde
Bilmiyorum bakalım ne olacak sonum:1:
Evet şifanınki akdeniz ateşiydi oda hiç gelmez oldu ya iyidir inşallah

çok zor ve uğraştırıcı görünüyor ondan dedim. :52: Ayıp olmayacağını bilsem bana yapar mısın derim vallahi...:56::56::56::56:

çok zor ve uğraştırıcı görünüyor ondan dedim. :52: Ayıp olmayacağını bilsem bana yapar mısın derim vallahi...:56::56::56::56:

Ayol ne ayıbı nesrin ablam sana feda olsun bir tencere çorba değil mi senin canın sağolsun
Bu arada hani o gün inci geldi ya senin yanına bende gelmeyi çok istedim
Hatta eşime o kadar çok yalvardımki hayır olmaz dedi
Bende kaçar giderim senin haberin olmaz dedim:1:
Tabi öyle bir şey yapmamda:) yine izin vermedi
Sen tedavidesin olmaz dedi ne alakaysa
Gerçi ben onu tanıdığım için pek yadırgamadım
Çok gelmeyi istedim yoksa çokta üsteledim ama
Baktım efelenmeye başladı en iyisi uzatmayayım dedim:1:

Back
X