Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

I
ISIKLI-KAPLUMBAGA-PROJEKSIYON-GECE-LAMBASI__64230644_0.jpg

IŞIKLI KAĞLUMBAĞA:52::52::16:

evet evet...:16::16::16:

Ayol ne ayıbı nesrin ablam sana feda olsun bir tencere çorba değil mi senin canın sağolsun
Bu arada hani o gün inci geldi ya senin yanına bende gelmeyi çok istedim
Hatta eşime o kadar çok yalvardımki hayır olmaz dedi
Bende kaçar giderim senin haberin olmaz dedim:1:
Tabi öyle bir şey yapmamda:) yine izin vermedi
Sen tedavidesin olmaz dedi ne alakaysa
Gerçi ben onu tanıdığım için pek yadırgamadım
Çok gelmeyi istedim yoksa çokta üsteledim ama
Baktım efelenmeye başladı en iyisi uzatmayayım dedim:1:

olsun canım başka zamana inşallah...:16:

Mattika gelmemiş çatladım he :52:

Akide dinleniyordur şimdi bebekleriyle :nazar:
Ay bende çatladım ya rüyalarıma girdii kalktım baktım yine yok:18:
İdrarımın gelmesini bekliyorum işte transfer için
Bizimle Hiç konuşmayan embriyolog bi baktım hemşirelerle derin sohbet içinde
Gülüşme sesleri geliyor kikirdeşiyorlar eşime söyledim
Hala sus diyo dedikodu yapma diyo o an boğasım geldi eşimi
:27:
Ay cnm o konuda Yeditepedekiler varya muhteşemdi çok ilgiliydiler benimle ağlayıp benimle güldüler ..
Galiba mattika doğum yaptııı:emir_bebek::emir_bebek:
Galibee :9::9:
Bebeğinizin gözleri artık göz yuvalarında hareket edebiliyor. Kasılmalar başladığında ve hangi durumda doktorunuzu arayacağınızı doktorunuzla kararlaştırın. Ayrıca bebeğiniz erkek ise doğumda sünnet seçeneğini düşünebilirsiniz. Diğer kültürlerde doğum : Bir çok kültürde emziren anneler ile ilişkiye girmek tabudur.

Kızlarrr 29 oldum şükürler olsun... :nazar:Allahtan ilkel kültürlerde yazan bizim kültürde yok. Yoksa gerçekten bacı kardeş yaşayacağız eşlerle...:)):1::1::1:

Ben taksiyle eltimin oğlunun doğum gününe gittim yağmur yağdı mis gibi çektim havayı içime:)) Taksici de gülüyor dakikada bir görümcemler aman yavaş gidin durum tehlikeli diyor:)):1::1: Şoför bile inişte aman abla dikkat dedi sonunda:)) :52::52::52:

Oy Maşallah paşamızaaa bu günleride gördük yaaa bende 19 haftalık oldum dün gittim ilk defa bişeyler aldım prensesime teyzeleri:21:

Ay bende çatladım ya rüyalarıma girdii kalktım baktım yine yok:18:

Ay cnm o konuda Yeditepedekiler varya muhteşemdi çok ilgiliydiler benimle ağlayıp benimle güldüler ..

Galibee :9::9:

Oy Maşallah paşamızaaa bu günleride gördük yaaa bende 19 haftalık oldum dün gittim ilk defa bişeyler aldım prensesime teyzeleri:21:

İnşallah hayırlısıyla doğurmuştur...

Güle güle giysin canım ne aldın?

ışıklı kamlumbağayı gördün mü merviş eklemiş:))

İnşallah hayırlısıyla doğurmuştur...

Güle güle giysin canım ne aldın?

ışıklı kamlumbağayı gördün mü merviş eklemiş:))

İnşallah cnm inşallahhhh ....
Saol vallahi neler almadımki 15 parça almışım şort babet gömlek etek çorap :)))
Ewet kaplumbaga çok begendim :))

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh güzell anne:16:İyi günlerde giysin kuzucuk inşallahhh..:16:
Saol canım benim sen aldınmı prensese bişeylerr

Saol cnm benimmm inşallahhhh ....

Sabah biraz daha uyuyayım dedim, rüyamda Mattika'yı gördüm :1: Gelip müjdeli haberi vermiş.
Mesajı da şöyle; Kızlar çok şükür normal doğurdum. Tüm çektiğim sancılara değdi istediğim gibi normal yolla geldi. Daha sonra ayrıntılı yazacağım inş. Hepinizi çok seviyorum. İşte paşam diyerek bir fotoğrafla noktalamış :1: Fotoğraf bile hala gözümün önünde :1: Süt beyaz bir oğlan :16:

Hazadem yavrun güle güle kullansın cicilerini :16:

geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.

cuma gecesi 3te hastaneye gittik sabah 11 gibi bebeğime kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..

çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..

geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.

cuma gecesi 3te hastaneye gittik sabah 11 gibi bebeğime kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..

çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..

Canım hoşgeldin, paşamız da hoşgeldi :16: Çok çok sevindim maşallah subhanallah :nazar: Müsait olduğunda ayrıntılı yaz bize çok merak ediyoruz :1: Test işi hallolur, şimdi yavrunla olmanın tadını çıkar :16:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
Hastanedeyım biraz önce haber aldım 2 tane sağlıklı bulundu yıne sevinç gözyaşlarına boğuldum,birazdan beni alacaklar haber vermek istedim,iyiki varsınız.Mattıka doğurdu mu acaba meraktayım dünden beri hepimiz için dua ediyorum,Allah hepimize sağlıklı sıhhati bebişler nasip etsın diye..uygun olunca gelicegım yanınıza :)))
maşallah canım inş pozitifi de alırsın.

Sabah biraz daha uyuyayım dedim, rüyamda Mattika'yı gördüm :1: Gelip müjdeli haberi vermiş.
Mesajı da şöyle; Kızlar çok şükür normal doğurdum. Tüm çektiğim sancılara değdi istediğim gibi normal yolla geldi. Daha sonra ayrıntılı yazacağım inş. Hepinizi çok seviyorum. İşte paşam diyerek bir fotoğrafla noktalamış :1: Fotoğraf bile hala gözümün önünde :1: Süt beyaz bir oğlan :16:

aynen içine doğmuş incim, bana hiç benzemiyo babası gibi beyaz bi oğlan:1:

Canım hoşgeldin, paşamız da hoşgeldi :16: Çok çok sevindim maşallah subhanallah :nazar: Müsait olduğunda ayrıntılı yaz bize çok merak ediyoruz :1: Test işi hallolur, şimdi yavrunla olmanın tadını çıkar :16:
çok tşk ederim, merakta bıraktım sizi, yazarım yine..

maşallah canım inş pozitifi de alırsın.

aynen içine doğmuş incim, bana hiç benzemiyo babası gibi beyaz bi oğlan:1:

çok tşk ederim, merakta bıraktım sizi, yazarım yine..

Sizi iyi olun da biz merakla beklemeye razıyız canım :16: Çok öpüyorum seni ve fındığını. Bu arada ismi belli oldu mu?

s.a mattikam gözün aydin sag salimdogurmusun cok sükür kavustunuz

sende benim gibi gününden gec dogurdun
allahim hayirli kilar ins anali babali büyütsün ins

Saol canım benim sen aldınmı prensese bişeylerr

Saol cnm benimmm inşallahhhh ....

Valla canım ben daha bişey alamadım,ne zaman elimi uzatsam bişeye erkenmi diyorum ve sonra vazgeçiyorum.
Kötü düşünmek istemiyorum ama elimde degil:19:
Ama bi sürü hediye aldı kuzucuk damaklı emziginden tut fenerbahçeli zıbınına kadar:1:
Senn aldıklarının hepsi ne kadar tuttu hazadem?

Alemsin kızzzz incimm:1:Gerçek gibi:1:

Mattika canım heyecandan yazmamışım :1:
Rabbim analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin, sağlıklı, huzurlu bir ömür nasip etsin inşaallah...

Back
X