Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazadem dedektif gibi iz sürdün he :)
Çok şükür kötü bir şey yokmuş.

Ewet cnm sonunda buldum :))
Çok şükür iyi şimdi hastaneden çıkıo karnım sertleşio dioduya, megersem onlar kasılmaymış.Vee 2 cm açılma olmuş çarşamba günü doğum bugün demiş annesi kaynanası herkes gelmiş ama sonra bebegim ciğerlerli tam gelişmemiş demişler iğne yapmışlar 1 gün yogun bakımda kalmış şimdi nts ye bağlandı sancı yok dedi iyiym dedi birazdan çıkıcak cnm hepinize selamı var .. merak edenlere ....

Ewet cnm sonunda buldum :))
Çok şükür iyi şimdi hastaneden çıkıo karnım sertleşio dioduya, megersem onlar kasılmaymış.Vee 2 cm açılma olmuş çarşamba günü doğum bugün demiş annesi kaynanası herkes gelmiş ama sonra bebegim ciğerlerli tam gelişmemiş demişler iğne yapmışlar 1 gün yogun bakımda kalmış şimdi nts ye bağlandı sancı yok dedi iyiym dedi birazdan çıkıcak cnm hepinize selamı var .. merak edenlere ....

Çok şükür...
Çatladık meraktan deseydin :)

İyi bari hadi sevindim valla
Hazadem seninde ayrıca tebrik ediyorum
Dedektif gibi kadinsin valla bravo CANIM sana :46:

Gunaydin nasilsin delikiz kontrolun nezaman bugun bizimde kontrolumuz var

günaydın özlem:16:

doktordan yeni geldik..

kızım 1400 , oğlum 1600 gram olmuş :nazar::nazar:
çok şükür gayet iiler
kızım esniyordu çok tatlıydı ..geçen tvde anne karnında esneyen bebek haberi vardı belki izlemişsinizdir ben de yakaladım esnerken kızımı :1:
oğlum yine cool du hiç poz vermedi görüntüleyemedik malesef...

rahim ağzımı ölçtürdüm vajinal olarak , 4 cm çıktı :nazar::nazar:

çok şükür bugünü de atlattım ,sadece kan ve idrar tetkiklerimin sonucu çıkacak onlar kaldı
bu arada bizim hamsiler yine yer değiştirmiş :1:
dönüp duruyorlar sürekli içimde :1:

doktor erken doğum görmüyorum sende tüp bebeğe göre iyi taşıyorsun bu zamana kadar kasılma sancı olmaması gayet ii böyle giderse 36 yı görürsün inş. dedi
ama tabi doğum bu belli de olmaz bi anda da ters durumlar olabiliyor ama senin için şuan ters bişey görmüyorum dedi
RABBİM inş. hamsilerimi ve herkesin meleğini korur

darısı başına inş. özlem :29::29:
ilgine de ayrıca teşekkür ederim beni merak ettiğin için :38::38:

Selam delikız. Günaydın.

günaydın inci

Dedim cnm demezmiyim ...
Ay yazıkk eşim nasıl ağladı dedi, doktor dogum oluyor demiş ...
Ya doğsa sanmıorum bişey olsun ama işde bellide olmaz tabi çok şükür atlatmış

Evet çok şükür. En az 37'de doğar inş. Sağol Hazadem ya, bizi meraktan kurtardın :)

günaydın özlem:16:

doktordan yeni geldik..

kızım 1400 , oğlum 1600 gram olmuş :nazar::nazar:
çok şükür gayet iiler
kızım esniyordu çok tatlıydı ..geçen tvde anne karnında esneyen bebek haberi vardı belki izlemişsinizdir ben de yakaladım esnerken kızımı :1:
oğlum yine cool du hiç poz vermedi görüntüleyemedik malesef...

rahim ağzımı ölçtürdüm vajinal olarak , 4 cm çıktı :nazar::nazar:

çok şükür bugünü de atlattım ,sadece kan ve idrar tetkiklerimin sonucu çıkacak onlar kaldı
bu arada bizim hamsiler yine yer değiştirmiş :1:
dönüp duruyorlar sürekli içimde :1:

doktor erken doğum görmüyorum sende tüp bebeğe göre iyi taşıyorsun bu zamana kadar kasılma sancı olmaması gayet ii böyle giderse 36 yı görürsün inş. dedi
ama tabi doğum bu belli de olmaz bi anda da ters durumlar olabiliyor ama senin için şuan ters bişey görmüyorum dedi
RABBİM inş. hamsilerimi ve herkesin meleğini korur

darısı başına inş. özlem :29::29:
ilgine de ayrıca teşekkür ederim beni merak ettiğin için :38::38:

günaydın inci

Merak ettim cunki ikiz ve cok degerli bebisler bizmkiler canim masallah hamsilerine
Iyi gidiyorr kilolari bakalim bizim cimcime kac kilo olmus bizim ilk defa bakilacak kilosuna
Bu arada sen isim buldunmu kiz hamsilerine ne olacak isimleri

Ben bide yalniz gidicem hastaneye bugun kizim kucuk yanimda uf insallah hallederiz bakalim
Birde su dil sorunu varya deli oluyorum ya anliyorum cvp da verebiliyorum ama yinede korkuyorum
Ya yanlis anlayip yanlis cevap veriyorsam gerci oyle olunca doktor anlayana kadar tekrarliyor ama

Back
X