- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #23.281
Hazadem var mı yeni haber?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam herkese günaydınnnn ...
selam herkese günaydınnnn ...
Hazadem dedektif gibi iz sürdün he :)
Çok şükür kötü bir şey yokmuş.
Hazadem bravo canım. Nerelerden buldunSenden korkulur kız.. Yeni haber var mı canım ? Allah yardımcısı olsun inşallah
![]()
Ewet cnm sonunda buldum :))
Çok şükür iyi şimdi hastaneden çıkıo karnım sertleşio dioduya, megersem onlar kasılmaymış.Vee 2 cm açılma olmuş çarşamba günü doğum bugün demiş annesi kaynanası herkes gelmiş ama sonra bebegim ciğerlerli tam gelişmemiş demişler iğne yapmışlar 1 gün yogun bakımda kalmış şimdi nts ye bağlandı sancı yok dedi iyiym dedi birazdan çıkıcak cnm hepinize selamı var .. merak edenlere ....
Çok şükür...
Çatladık meraktan deseydin :)
Gunaydin nasilsin delikiz kontrolun nezaman bugun bizimde kontrolumuz var
Selam delikız. Günaydın.
Dedim cnm demezmiyim ...
Ay yazıkk eşim nasıl ağladı dedi, doktor dogum oluyor demiş ...
Ya doğsa sanmıorum bişey olsun ama işde bellide olmaz tabi çok şükür atlatmış
günaydın özlem
doktordan yeni geldik..
kızım 1400 , oğlum 1600 gram olmuş
çok şükür gayet iiler
kızım esniyordu çok tatlıydı ..geçen tvde anne karnında esneyen bebek haberi vardı belki izlemişsinizdir ben de yakaladım esnerken kızımı
oğlum yine cool du hiç poz vermedi görüntüleyemedik malesef...
rahim ağzımı ölçtürdüm vajinal olarak , 4 cm çıktı
çok şükür bugünü de atlattım ,sadece kan ve idrar tetkiklerimin sonucu çıkacak onlar kaldı
bu arada bizim hamsiler yine yer değiştirmiş
dönüp duruyorlar sürekli içimde
doktor erken doğum görmüyorum sende tüp bebeğe göre iyi taşıyorsun bu zamana kadar kasılma sancı olmaması gayet ii böyle giderse 36 yı görürsün inş. dedi
ama tabi doğum bu belli de olmaz bi anda da ters durumlar olabiliyor ama senin için şuan ters bişey görmüyorum dedi
RABBİM inş. hamsilerimi ve herkesin meleğini korur
darısı başına inş. özlem
ilgine de ayrıca teşekkür ederim beni merak ettiğin için
günaydın inci
Akasya ve merve bacılarım msn adreslerinizi yollar mısınız bana? Burada 10 dakika beklemek zor oluyor.
Canım ben MSN adresimi kullanmayalı yıl oldu :) Şifreyi herşeyi unuttum. Zaten işyerimde MSN yasak. Nasıl yapalım :26: