- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #23.301
neyse naz iyi imiş. rahatladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bugun yine kötüyum simdi kendime kahvaltı hazırlamam gerek mecalim yok
Kızlar sizde böyle oluyormuydunuz benim haftalardayken
Ve karnım ağrıyo ayağa kalktım az once sanki yırtılacakmis gibi oldu
Acaba bunlar normal mı doktora mı gitsem ne bu halsizlik
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim![]()
Ay kuzum geçmiş olsun. Ayaklarını üşüttüysen karın ağrısı ondan da olabilir.
Ekledim msn bu arada :)
deniz yasın kac bılmıyorum ama kromozom sorunlarında tabıı kı tercıh sana kalmıs ama pgd teknıgını kullanmani onerırım.arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben bugün aşılamamda negatif sonuç aldım ilk denememdi
bende 5 numaralı koromozonda inversiyon bozukluğu var
eşimde de sayı 46 milyon
bundan sonra izleyeceğim yol sizce aşılama mı olmalı yoksa tüp bebek mi
Ewet cnm sonunda buldum :))
Çok şükür iyi şimdi hastaneden çıkıo karnım sertleşio dioduya, megersem onlar kasılmaymış.Vee 2 cm açılma olmuş çarşamba günü doğum bugün demiş annesi kaynanası herkes gelmiş ama sonra bebegim ciğerlerli tam gelişmemiş demişler iğne yapmışlar 1 gün yogun bakımda kalmış şimdi nts ye bağlandı sancı yok dedi iyiym dedi birazdan çıkıcak cnm hepinize selamı var .. merak edenlere ....
Canım senin haftalara gelemedim ama ben de çok halsizimBen de kansızlık ve demir eksikliği çıktı. Akşamları 9'da tavuk gibi uyuyorum. Benim de gerinirken falan karnım çok acıyor.
Neden acaba bilemedim :26: Bir de Mervem birşey soracağım : Sen jeli ve ilaçları ne zaman bıraktım. Yani 11+0 'da mı bırakacağız ? Yoksa 12+0 mı ? Ben uzun zamandır doktora da gitmiyorum. Nur Hanım gittiğinden beri istediğim an istediğim şeyi de soramıyorum. Pöfff yaniii
![]()
Faceten atayım, oradan bakabilir misin?
ben face kullanmıyorum özlem ama msn vereyim özelden ekle istersenKizlar ya ne guzel birbirinizde face adresleriniz var banada vesenize veya ben sizlere ozelden veriyim benide ekleyin ya
Merak ettim cunki ikiz ve cok degerli bebisler bizmkiler canim masallah hamsilerine
Iyi gidiyorr kilolari bakalim bizim cimcime kac kilo olmus bizim ilk defa bakilacak kilosuna
Bu arada sen isim buldunmu kiz hamsilerine ne olacak isimleri
Ben bide yalniz gidicem hastaneye bugun kizim kucuk yanimda uf insallah hallederiz bakalim
Birde su dil sorunu varya deli oluyorum ya anliyorum cvp da verebiliyorum ama yinede korkuyorum
Ya yanlis anlayip yanlis cevap veriyorsam gerci oyle olunca doktor anlayana kadar tekrarliyor ama
Akşam bakabilirim canım. İşyerinde o da yasak![]()
Oluyor merve herkeste ayri ayri olsada rahim buyuyor bebek buyuyor
Ayni adet sancisi gibi her ay bu tur agrilari asiyacaksin korkma canim
Ama istersen yinede bir doktora sor
ben face kullanmıyorum özlem ama msn vereyim özelden ekle istersen
sağolasın özlem
ay sorma duyan zaten çok şanslısınız diyor
umarım nazar değmez
RABBİM sağlık versin de gerisi öenmli değil
evet çok şükür kiloları da sağlıkları da iyi umarım seninki de iiidir
ay çok ilginç daha ilk defamı kilosu görülecek ,orası da ilginçmiş doğrusu ,sen nerdeydin bu arada
valla erkek kesin mehmet çınar olacak
kız da elif büşra diyorum ,incinaz var ,babası da ahsen ismini çok istiyor ..
senden de fikir alayım
ay evet dil de zor yaaa ,umarım kızın da sorun çıkartmaz da rahatça halledersin işini ..
orada ne kadar aralıkla gidiliyor doktora ,bildiğim kadarıyla bizim kadar sık gitmiyorsunuz
bugün bizim de babamız geldi ,ilk kez geldi yeni hastanemize ,öncekine hep beraber gidiyrduk buna ilk kez geldi
babamız da beğendi hastaneyi doktoru onun da içi rahat etti o açıdan
kızımı esnerken görünce çok hoşuna gitti
diyorki bana yaa bunlar çok buruşuk
dedim ne sandın ,garibanlar içerde kan revan içinde büyüyorlar herhalde öyle olacaklar
sen de gidip gelince haber ver merakta bırakma beni özlem