Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

özlemcim sanada geçmiş olsun canım.evet başka arkadaşlarda biliyorum diğer ülekeler (yani en azından avrupada)hastane işleri bizdeki gibi değil.yani istediğin zamn gidip ne iğne ne tahlil ne ilaç alabiliyorsun.düşünsene arkadaşlar tüp bebek yapıyor istediği zamn gidip tahlil yapamıyor.illa gününde olacak.ilginç ve zor.Rabbim sana ve ordalarda olanlara yardım etsin.hayırlısıyla doğur inşaAllah.

Sagol merve amin Allah korusun dikkat etmeye calisiyorum ama
Ben yanlizim tekim esimde ancak aksamlari yardimci olabiliyor gunduz kizimla mecbur ilgilenme zorundayim
Bazen kucak istiyor cok israr edince mecbur aliyorum cok erken oldu benim bu bebis
Allah tan hayirlisi vardir bir hayiri insallah saglikli olsunlar yeterki

Bu arada sanada gecmis olsun neyin var yine bulantilar mi?

Mervem geçmiş olsun canım. Bulantılar mı?

Ah bide insan yalnız olunca ne zor oluyor özlem
Bide küçük bebeğin var senin ben kendi kendimi çekemiyorum
Sen hem ev hem çocukla ilgileniyorsun Allah yardımcın olsun
Hayat zor iste ne yapalım yine de bunlar tatlı çileler

Sagol incim evet bulantılar halsizlik artık boğazım ağrıyo kusmaktan tahsis oldu galiba
Ya bide belki duymussundur
Benim memelerin şişti :17: CANIM o gun patlamış Mısır çekmişti ya
Yemediğim için tabi nefsim kaldı herhalde
Göğüslerimin ağrısından oluyorum zaten bıçak saplanıyor sanki ağlayacaktim ağrıdan
Ama simdi geçti aksam yedim bol bol bide sisliklei inse
Yarın gidiyoruz demi inşallah

özlemcim sanada geçmiş olsun canım.evet başka arkadaşlarda biliyorum diğer ülekeler (yani en azından avrupada)hastane işleri bizdeki gibi değil.yani istediğin zamn gidip ne iğne ne tahlil ne ilaç alabiliyorsun.düşünsene arkadaşlar tüp bebek yapıyor istediği zamn gidip tahlil yapamıyor.illa gününde olacak.ilginç ve zor.Rabbim sana ve ordalarda olanlara yardım etsin.hayırlısıyla doğur inşaAllah.

Sagol tesekkur ederim canim aynen dedigin gibi hersey randevuku acile bile gitsen once ariycan
Durumunu anlatican gercekten acilliksegel diyolar yoksa telefondan alimat veriyorlar
Ben iki hamileligimde de idrar tahlili ile gittim doktora ki ilk kizim pgt apilarak oldu
Su tarihte idrar tahlili yap bizi ara bildir dedileraradik bildirdik 2 hafta sonra su saatte gel dediler
Gittik ultrasonda baktilar tamam hamilesin kendine doktor veya ebe ayarlayabilrsin
Yani dedigin gibi kan tahlili felan yok iki gunde bir yaptiriyorsunuz yok yuksekmis yok dusmus
Ben hic bilmedim yani nail birsey oldugunu neysecok anlattim kafani sisirdim tekrar tesekkur ederim iyi geceler

Sagol incim evet bulantılar halsizlik artık boğazım ağrıyo kusmaktan tahsis oldu galiba
Göğüslerimin ağrısından oluyorum zaten bıçak saplanıyor sanki ağlayacaktim ağrıdan

Sorma merve ya ben daha dogum sendromunu atamadan hamile kaldim
Vucut hic toparlanmadan bir yeni bebek daha aslinda bakmayin benim psikolojim daha berbat da
Belli etmemeye calisiyorum ilk hamileligim cok cok zor gecti 7 24 kusuyordum o dereceydim
Bundada 4 aylik olana kadar resmen artik kan kustum simdide cok siddetli migdem yaniyor uzanamiyorum
Esimin her yaptigi bana batiyor nefesini bile duymak istemiyorum kizim cok kucuk ne anlayabilir hicbirsey
Onu ne zorluklarla buldum rabbim nasip etti bana ama okadar psikolojim bozukki herseyine kiziyorum
Sonrada oturup dusunuyorum bu ben olamam yasadiklarim aklima geliyor kizimi alip basliyorum aglamaya
Ilk goz agrim beni affet niye bagirdimki ben sana sen daha bebeksin ne anlarsin Isteee boyle Merve

Ama yinede Allah ima cok sukur ediyorum bol bol dua ediyorum evlatlarimi bana bagislasin
Sag salim bebegimide kucagima aliyim insallah hepsi gececek biliyorum sabretmeye calsiyorum

Geçmiş olsun kuzum. İnş çok fazla sürmez bu bulantılar, kusmalar. İlk kez duyuyorum :)
İnş canım. Kızlara da sabah mesaj atayım :31:

Sorma merve ya ben daha dogum sendromunu atamadan hamile kaldim
Vucut hic toparlanmadan bir yeni bebek daha aslinda bakmayin benim psikolojim daha berbat da
Belli etmemeye calisiyorum ilk hamileligim cok cok zor gecti 7 24 kusuyordum o dereceydim
Bundada 4 aylik olana kadar resmen artik kan kustum simdide cok siddetli migdem yaniyor uzanamiyorum
Esimin her yaptigi bana batiyor nefesini bile duymak istemiyorum kizim cok kucuk ne anlayabilir hicbirsey
Onu ne zorluklarla buldum rabbim nasip etti bana ama okadar psikolojim bozukki herseyine kiziyorum
Sonrada oturup dusunuyorum bu ben olamam yasadiklarim aklima geliyor kizimi alip basliyorum aglamaya
Ilk goz agrim beni affet niye bagirdimki ben sana sen daha bebeksin ne anlarsin Isteee boyle Merve

Ama yinede Allah ima cok sukur ediyorum bol bol dua ediyorum evlatlarimi bana bagislasin
Sag salim bebegimide kucagima aliyim insallah hepsi gececek biliyorum sabretmeye calsiyorum

Bu gelgitler normaldir canım. İnsanız sonuçta. Tahammül sınırlarımız zorlanıyor zaman zaman maalesef. Kolay değil, bebeğin daha küçük, her şey sana bakıyor üzerine hamilesin. Az bir zamanın kaldı, ondan sonra yavruların ve eşinle her şey daha güzel olacak inş.

Bu gelgitler normaldir canım. İnsanız sonuçta. Tahammül sınırlarımız zorlanıyor zaman zaman maalesef. Kolay değil, bebeğin daha küçük, her şey sana bakıyor üzerine hamilesin. Az bir zamanın kaldı, ondan sonra yavruların ve eşinle her şey daha güzel olacak inş.

Insallah incim bunu cok iyi biliyorum bunun icisabirla bekliyorum
Sana okadar dua ediyorum ki Allah im en kisa zamanda senin ve senin gibi bekleyenlerin en kisa surede kucaklarini doldursun
Dogum aninda hepinize teker teker dua edicem insallah

Özlem CANIM böyle olman çok normal ama
Sen üzülme böyle oldugun için az kaldı surda 2 ayın bile kalmadı
Ne guzel ikisini bir beraber buyuteceksin
Aynen dediğin gibi bende hep karanlıkta oturuyorum
Esimin hareketlerini taktım kafaya yatakta dönmesine sınır oluyorum
Cayı karıştırmasına yemekte çatal kasık sesinden nefret ediyorum
Kac kere azarladım ama sonra pişman oluyorum
Elimde değil ne yapayım hele yatakta en ileri uca itiyorum
Yani seni çok iyi anlıyorum CANIM Allah yardımcımız olsun
Hadi ben yatıyorum sabahtan aksama kadar senin oyle bi şansında yok
Allah yardımcın olsun

Insallah incim bunu cok iyi biliyorum bunun icisabirla bekliyorum
Sana okadar dua ediyorum ki Allah im en kisa zamanda senin ve senin gibi bekleyenlerin en kisa surede kucaklarini doldursun
Dogum aninda hepinize teker teker dua edicem insallah

Allah razı olsun canım. Dualarımız kabul olacak inş. Sadece zamanı var. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inş.
Geçende bu forumda birinin mesajını okudum. O kadar etkilendimki... Kadının kocası sürekli dua ediyormuş çocuk için, nasıl olursa olsun yeter ki olsun diye. Çocuğa otizm teşhisi konmuş :( Her şeyin hayırlısını istemek, kısaca nasıl isteyeceğimizi bilmemiz lazım.

Ben gidip yatayım yarın için enerji toplamam lazım
Çünkü suan enerji durumum Zero valla
Hadi öptüm sizi görüşürüz

Ben gidip yatayım yarın için enerji toplamam lazım
Çünkü suan enerji durumum Zero valla
Hadi öptüm sizi görüşürüz

Iyi geceler merve dinlen bakalim siz bulusun oh ne guzel
Bari bunlari fotograflandirinda bende goreyim buradan merak ettim
Kiskandim sizleri ya uffff keske orada oalbilseydim

Allah razı olsun canım. Dualarımız kabul olacak inş. Sadece zamanı var. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inş.
Geçende bu forumda birinin mesajını okudum. O kadar etkilendimki... Kadının kocası sürekli dua ediyormuş çocuk için, nasıl olursa olsun yeter ki olsun diye. Çocuğa otizm teşhisi konmuş :( Her şeyin hayırlısını istemek, kısaca nasıl isteyeceğimizi bilmemiz lazım.

Evet insallah kabul olacak zamanini sabirla beklemek lazim
Cok guzel ve cici anne olacaksin insallah bu arada yazdigin hikayelerden cok var canim ya
Allah sabirla bekleyip hayirlisini isteyenlerden eylesin insallah

Back
X