Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnş canım. Hem senin bızdıklarını da mıncıklarız, yarın Arda paşayı mıncıklayacağımız gibi :1:

Ay insallah dusunmesi bile cok guzel belki ben gelene kadar sende ya hamis olursun
Yada yeni dogurmus olursun belkide senin bebisi gormeye geliriz cunki biz kurban bayramina gelmeyi dusunuyoruz
Tam yazin degil yani neyse hadi bizde yatalim yarin bendende cok cok selam soylersin kzlara
Yarin topik bombs olacak ya uf neyse pazartesi sohbetlesiriz iyi geceler opuyorum hepinizi
Arda bebegi benim yerime opermisin boyle o mis kokusunu icine cek misssssss

Ay insallah dusunmesi bile cok guzel belki ben gelene kadar sende ya hamis olursun
Yada yeni dogurmus olursun belkide senin bebisi gormeye geliriz cunki biz kurban bayramina gelmeyi dusunuyoruz
Tam yazin degil yani neyse hadi bizde yatalim yarin bendende cok cok selam soylersin kzlara
Yarin topik bombs olacak ya uf neyse pazartesi sohbetlesiriz iyi geceler opuyorum hepinizi
Arda bebegi benim yerime opermisin boyle o mis kokusunu icine cek misssssss

İnş canım hayırlısıyla :)
Seve seve öperim :1: Aleyküm selam. Allah rahatlık versin. Minik kızını ve seni öpüyorum.

Nazım anca girebildim CANIM rahatsızim
Çok çok gecmis olsun kuzum Allah bi daha yaşatmasın
Eylülcük sabırsız çıktı valla hemen gelmek istiyor
Ama en azından 3 hafta daha kalsa çok çok iyi olacak
CANIM kendine dikkat et bu Arada çok çok merak etik seni
Burda arama timi kurduk :1: maşallah hazadem başardı Allah'ın izniyle
Haberini ulastirdi bize yoksa saat bası girip bakıyorduk haber var mı senden siye
Neyse CANIM badire atlattiniz inşallah bundan sonrası sizin için çok guzel olur

Canım arkadaşım allah razı olsunnn ,çok zor mervem sorma insanın yanında kimse olmayınca dahada zor..O kadar agladımki yogun bakımda bi yandan acı çektim bi yandan yavruma acıdım bi yandanda yanlızlıgıma:43:
Taki annemin sesini duyana kadar..
3 HAFTA kalır inşallahh küveze girmesinden çok korkuyorum..
Saglıkla bi kucagıma alsam..
Rabbim kimseye yaşatmasın bu sıkıntıları..

Hazadem dedektif olmalıydı:1:Süper para kazanırdı valla:1:

Ah bide insan yalnız olunca ne zor oluyor özlem
Bide küçük bebeğin var senin ben kendi kendimi çekemiyorum
Sen hem ev hem çocukla ilgileniyorsun Allah yardımcın olsun
Hayat zor iste ne yapalım yine de bunlar tatlı çileler

Sagol incim evet bulantılar halsizlik artık boğazım ağrıyo kusmaktan tahsis oldu galiba
Ya bide belki duymussundur
Benim memelerin şişti :17: CANIM o gun patlamış Mısır çekmişti ya
Yemediğim için tabi nefsim kaldı herhalde
Göğüslerimin ağrısından oluyorum zaten bıçak saplanıyor sanki ağlayacaktim ağrıdan
Ama simdi geçti aksam yedim bol bol bide sisliklei inse
Yarın gidiyoruz demi inşallah

Kuzummm senin bu bulantılarla başın dertte..:50:
Bol bol patates haşla ye limon ye keser belki yaa..
Kız sen mısırı yiyemedin bende aşure yiyememiştim:1:
Gerçi dün sagolsun arkadaşım getirdi yedim 1 tabak:1:

Topiği ben kapattım ben açayım :1:
Herkese hayırlı sabahlar, iyi pazarlar :16:

Günaydınn incimm kim kim buluşuyorsunuz????:47:

selam herkese ..

özlem çok geçmiş olsun :16:

chnb sana birşey soracağım ..
göğüs kalkanı kullanıyormuydun ,sen ya da mattika ikinizden biriydi sanırım ama emin deilim bahsetmişti..

nasıl kullanıyorsunuz anlatabilirmisin acaba ?

bir de göğüs pompası aldınız mı ? aldıysanız hangi marka tercih ettiniz ? bir de biberon ısıtcı aldınız mı ? bu konularda tercihlerinizi merak ediyorum

şimdiden teşekkürler :1:

selam herkese ..

göğüs kalkanı kullanıyormuydun ,sen ya da mattika ikinizden biriydi sanırım ama emin deilim bahsetmişti..

bir de göğüs pompası aldınız mı ? aldıysanız hangi marka tercih ettiniz ? bir de biberon ısıtcı aldınız mı ? bu konularda tercihlerinizi merak ediyorum

göğüs kalkanı chnb almıştı iyi oluyo demişti. ilk günlerde sızma çok oluyo sızan süt boşa gitmemiş oluyo. göğse takıyosun sadece.
lansinoh manuel pompa aldım ama pek kullanmadım, zaten hep bebeğimin başındayım biberon vermek hoşuma gitmedi ama ilaç kullanmam gerekir vs diye aldım.
biraz yavaş sağıyo manuel olduğu için ama o fiyata gayet iyi, sanırım elektrikli olanları iyi oluyo.
sezeryan olursa diye medelanın biberonunu aldım o kadar para verdim, emmeden akıtmıyo ki bebek anne göğsünü unutmasın, 3-5 defa kullandım, dolayısıyla biberon ısıtıcım da yok.
sana belki lazım olur 2 bebekle ama tecrübeli arkadaşlarımdan gördüğüm eğer mama vericeksen tekrar ısıtmak doğru değil, odalarında termos bulundurup hemen mama hazırlıyolardı.
hiç bilmiyorum bile biberon ısıtıcısı nasıl bişey

Canım arkadaşım allah razı olsunnn ,çok zor mervem sorma insanın yanında kimse olmayınca dahada zor..O kadar agladımki yogun bakımda bi yandan acı çektim bi yandan yavruma acıdım bi yandanda yanlızlıgıma:43:
Taki annemin sesini duyana kadar..
3 HAFTA kalır inşallahh küveze girmesinden çok korkuyorum..
Saglıkla bi kucagıma alsam..
Rabbim kimseye yaşatmasın bu sıkıntıları..

Hazadem dedektif olmalıydı:1:Süper para kazanırdı valla:1:

Kuzummm senin bu bulantılarla başın dertte..:50:
Bol bol patates haşla ye limon ye keser belki yaa..
Kız sen mısırı yiyemedin bende aşure yiyememiştim:1:
Gerçi dün sagolsun arkadaşım getirdi yedim 1 tabak:1:

Günaydınn incimm kim kim buluşuyorsunuz????:47:
Canım çoookkk geçmiş olsun bebişten fırsat bulup giremedim ama hazadeyi aryıp öğrendim haberlerini. Allah zamanınında doğmayı nasip etsin. Canım hep dinlen annen yanında galiba moral de önemli kayınpedere filan da sıkma canını. Dualarımdasın...

selam herkese ..

Delikız ben başlar da 3. günden sonra kalkan kullandım philips avent 30 tl ydi. birinden emerken diğerine takıyordum 20 cc ye yakın akıyordu onları biriktirip dondurucuya koydum. ama şu an daha çok emiyor o kadar süt olmuyor...

medela elektrikli aldım çalışacağım için bir de başlarda tam boşalmıyordu göğsü boşaltmak için ...

şu an kullanmıyorum ama kullanırım ilerde...

diğerinden almadım...

10 defa tuvalete kalktim yeter uyumak istiyorummm :(((((

canım enfeksiyon yok di mi? normal de baskıdan olur ama sık sık. yine de tahlil yaptır canım...

kızlar bir de özelcan bebe den siparişler verdim fiyatlar uygun.
emzirme sütyeni 13.90, silikon kaşık 2 li 8 tl, humana stil tea 14.90, cam 2 li süt saklama kabı 8 tl, süt poşeti, göğüs pedi sipariş ettim 100 tl üzeri kargo ücretsiz...

10 defa tuvalete kalktim yeter uyumak istiyorummm :(((((

Kuzummm günaydın bende gece 10 kere kalktım ve mecburi eşimide kaldırdımm ..Bide tuvalete gidiyorum damla damla geliyor adam akıllı çişimde yok aslında :)
Ama sanırım bebek baskı yapıyor ondan birde dogum pozisyonunda oldukları için canımm..

Canım çoookkk geçmiş olsun bebişten fırsat bulup giremedim ama hazadeyi aryıp öğrendim haberlerini. Allah zamanınında doğmayı nasip etsin. Canım hep dinlen annen yanında galiba moral de önemli kayınpedere filan da sıkma canını. Dualarımdasın...

Delikız ben başlar da 3. günden sonra kalkan kullandım philips avent 30 tl ydi. birinden emerken diğerine takıyordum 20 cc ye yakın akıyordu onları biriktirip dondurucuya koydum. ama şu an daha çok emiyor o kadar süt olmuyor...

medela elektrikli aldım çalışacağım için bir de başlarda tam boşalmıyordu göğsü boşaltmak için ...

şu an kullanmıyorum ama kullanırım ilerde...

diğerinden almadım...

canım enfeksiyon yok di mi? normal de baskıdan olur ama sık sık. yine de tahlil yaptır canım...

Chnb canımm çok teşekkür ederimmm..Yok annem gelemedi ben getirtmedim dogum olura uçakla gelecekti ..Kardeşim okula gittigi için tam dogumumda gelsin dedim..Bundan sonra kolay kolay kimseyi takmam kafama canım evladımdan oluyordum ben..:50:
Bu arada sanada çok geçmiş olsun canımmm aman dikkatli ol tabi ilk önce rabbim koruyacak yavrularımızı..:16:

Kuzummm günaydın bende gece 10 kere kalktım ve mecburi eşimide kaldırdımm ..Bide tuvalete gidiyorum damla damla geliyor adam akıllı çişimde yok aslında :)
Ama sanırım bebek baskı yapıyor ondan birde dogum pozisyonunda oldukları için canımm..

Chnb canımm çok teşekkür ederimmm..Yok annem gelemedi ben getirtmedim dogum olura uçakla gelecekti ..Kardeşim okula gittigi için tam dogumumda gelsin dedim..Bundan sonra kolay kolay kimseyi takmam kafama canım evladımdan oluyordum ben..:50:
Bu arada sanada çok geçmiş olsun canımmm aman dikkatli ol tabi ilk önce rabbim koruyacak yavrularımızı..:16:

Anladım tatlım haftan iyi şükür ama 34 ten sonra daha rahatlarsın evde yemeği kim hallediyor?

Günaydınn kızlarrr..

Dün hiç yerimden kalkmadan yattıgım için ayaklarım şişmiş davul gibi:5:
Yine gece kasılmalardan uyuyamadım allahım yardım et diye dua ettim sürekli..Bu kasılmalar berbat birşey ,Resmen yavrum kendini itiyor aşşagıya..Kasılmam oluncada bebegin kalp atışları düşecek diye korkuyorum:50:
Cumartesi 10 da kontrolüm kendi doktoruma..
Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu çok zor..
Hastanedeyken 34.haftalık dogan bir bebegi gördüm dogmadan 2 gün önce ciger geliştirici igne vurmuşlar.2.400 gr dogmuşş maşallah bir güzeldi anlatamam küvezede girmemiş igneden dolayı..
Ama minnacıktıı dua ettim benmkide bu kadar olsa yeter diye..
Dün Çantamı hazırladık Eksiklerim var onlarıda internetten alıcm artık iyiki alışverişini yapmışımmmmm yoksa iş eşimin başına kalacaktıı:1:

İncim mervemm gittinizmi chnb ye kim kim gittiniz ??biz burda çatladıkkkk:27:

Kızlar günaydın

Eşim nete girmeme izin vermiyor. Hızlıca yazıp çıkacağım. dün kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Bebek iyi şükür. Ama lekenin sebebini bulamadılar.Düşük riski olabilirmiş:25: Jeli kes dediler .Bugün de 1.30 'da Şişli Memorial'a gideceğim. 3 gün rapor aldım. Girebilirsem yine haber veririm size.

Anladım tatlım haftan iyi şükür ama 34 ten sonra daha rahatlarsın evde yemeği kim hallediyor?

Tek korkum küveze girmesi dogdugunda onun içinde igne yaptılar inşallah 34. haftayı geçer kuzumm..
Hastaneden geldigimden beri eşim yanımdaydı o halletti yemek işini falan bugünde halamla ablam gelicek onlar yapıcaklar bişeyler..
CaNIM senin ardada açılman varmıydı?Yada hiç sancı çıkıyormuydu nst de?

Kızlar günaydın

Eşim nete girmeme izin vermiyor. Hızlıca yazıp çıkacağım. dün kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Bebek iyi şükür. Ama lekenin sebebini bulamadılar.Düşük riski olabilirmiş:25: Jeli kes dediler .Bugün de 1.30 'da Şişli Memorial'a gideceğim. 3 gün rapor aldım. Girebilirsem yine haber veririm size.

Canımmm çook geçmiş olsunnn,Crinone jel kahverengi akıntı yapabiliyor canımm bendede yapmıştı..Büyük bi ihtimal gittigin zaman temizlerler kurtulursun inşallahhhh..
Bebekle alakalı degildir inşallahh canımmm üzme kendini..:16:

Allahım hepinizden ayrı ayrı razı olsun kızlar:5:

Hazadem kuzummm sagolsun hastaneden ulaştı bana konuşabildik ,hep aklımdaydınız ama yogun bakımda tuttukları için eşimle bile görüşemedim ilk 2 gün..

O gün devlet hastanesine gittim 2 de sizede söylemiştim..Doktor ultroson muayenesinde gayet iyi dedi bide nst bakalım dedi..
Nst ye girdim 20 dk durdum sonucumu götürdü doktora tekrar nst istedi.Zaten böyle olunca ben işkillendim..Bİ meyve suyu içip tekrar girdim nstye..
Saat 5 olmuştu doktor Sagolsun devlet olmasına ragmen benm sonucumu bekledi..Sonucuma bakar bakmaz,ablacım ben sonucunu iyi görmedim bebegin kalp atışları reaktif degil acilen dogum evine gitmen lazım dedi sagolsun ambulans temin etti..

Neyse gittik dogum evine eşimde geldi sarıldım agladık çok kötü oldu oda bende..
Eşim dışarda kaldı beni müdahale odasına aldılar bu arada tlf herşeyim onda ,arayan arayana herkes dogum geliyor sandı tabi..
Yine ultrosonda baktı,doppler baktı alttan çatı muyenesi yaptı ve son nstye bagladı..Acil yogun bakım dediler yatışım yapıldı:5:
Eşimi hiç yukarı çıkarmadılar zaten açıklama bile yapmadılar sedyeyle yukarıya çıktık.
Üstümdeki herşeyi çıkarttılar önlük giydirdiler yogun bakıma aldılar 2 cm açıklık oldugunu,bebegin kalp atışlarının yavaşladıgını söylediler sancım çok yüksekti her ne kadar ben onu kasılma gibi hissetsemde megersem rahmi açacak kadar güçlü sancım varmış..
Yogun bakımda zaten gelen çatı muayenesi yapıyor ki buda hiç kolay bişey degil bagırarak agladım kanamam oldu yani kısacası gelenn el atıyor,Nst de sancım hep 80 le 100 arasıydı..Sancıyı durdurmak için nidilat verdiler dil altı,bebege akciger geliştirici igne yaptılar 2 doz..Sabaha kadar hep başımdalardı ,zzaten oda kadı dolu biri dogum yapıyor digeri sancı çekiyor kiminin bebegi ölmüş:2:
Sabah 7 gibi sancılarım durdu bebeginde kalp atışları düzeldi allaha çok şükür ilaçlar sayesinde açılmamda durduruldu..
Sonra odaaya aldılar hep nst deydim,ablam çıkabildi yukarı herkes aşşagıdaymış kayınvalidem kayınbabam arkadaşlarımız akrabalarımız tabi buları duyunca insan güç alıyor..Eşim yiyecek bişeyler almış göndermiş bana tlfnumu gndermiş.Zaten açlıktan ölmüştüm yogun bakımda oldugum için ne su verdiler ne yiyecek bişeyler acil sezeryan olabilir diye..Sonra eşimi aradım nasıl korkmuş yavrum sesi titriyordu,aşagıda onlara doguma alınır açılması var demişler nasıl telaşlanmış..
3 gün boyunca sürekli yatırdılar bi ultroson bi alttan muayene zaten sürekli nstye bglıydım.
Çok şükür dün taburcu ettiler,tabi çıkmamız akşam 7 yi buldu..
Eskisi gibi ne yürüyebilyorum ne merdiven çıkabiliyorum nede uyuyabiliyorum.Karnım taş gibi..
Kızım 2.100 gr olmuş ama doktor ilk geldigimde cigerleri gelimemiş oldugu için sıkıntı olabilir demişti şimdi çok şükür ignemde yapıldı bebek dogsada cigerleri gelişmiş olacak..

2-3 hafta daha dayanabilse yavrum bişey istemiyorum..Çok zormuş kızlar hamileligim hep sıkıntılaarla geçiyor tabi bunada şükür ama yinede çok zor..:5:
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınn..

Şimdi evimizdeyiz şükür sürekli takipte olucam

İLK hastaneye gittimde doktor bana bebegin kalp atışları reaktif degil yani yavaşlamış hareket yok deyince başımdan kaynar sular döküldüü..
Bunada şükür atlattık..

Perşembe günü beşigimiz gelecekti kısmet olmadı haftaya gelecek inşallah ,iyiki herşeyini almışım artık tamamen evdeyim çünkü ..

Çok uzun yazdım başınızı şişirdimmm vallahi hakkınızı helal edin:16:
Hazadem bu arada senin zekanı seveyim ben iyi aklına gelmiş valla:1:
Seninle konuşunca büyük moral oldu bana:38:

Şimdide yAtagımdayım karnımın sertliginden hareket edemiyorum inşallah bi 4 hafta daha bekler kızlar

Sendende razı olsun kuzum iyi ol yeterkiii ...
Çok şükür atlattın eylülcük zamanında gelicek annesi ama kendini yorma ...

Daha iyiyim canim sagol ilgin icin haftasonu olmasi iyi oldu
Esim evde kizla ilgileniyo yemegi felan hep o hazirladi sagolsun
Ama yuruyemiyorum wc ye zor gidiyorum ayni sunnet cocuklari gibiyim
Bacaklarim ayrik geziyorum :))))
Ama agrida azalma var sukur yoksa bende acile gidecektim okadar ciddi ve siddetliydi
Cok yordum kendimi ondan oldu ya belli yani yoksa dinlenince gecmezdi
Aman cnm geçmiş olsun yorma kendini yaaaa:20:

Yok cnm yanma felan n bilim ama yapıcam idrar tahlili sıkıştırıoyor mina hanım
Ewet cnm aynen öğle baskı yapıyor aman sen kendini yorma yavaş hareket et ..

Günaydınn kızlarrr..

Dün hiç yerimden kalkmadan yattıgım için ayaklarım şişmiş davul gibi:5:
Yine gece kasılmalardan uyuyamadım allahım yardım et diye dua ettim sürekli..Bu kasılmalar berbat birşey ,Resmen yavrum kendini itiyor aşşagıya..Kasılmam oluncada bebegin kalp atışları düşecek diye korkuyorum:50:
Cumartesi 10 da kontrolüm kendi doktoruma..
Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu çok zor..
Hastanedeyken 34.haftalık dogan bir bebegi gördüm dogmadan 2 gün önce ciger geliştirici igne vurmuşlar.2.400 gr dogmuşş maşallah bir güzeldi anlatamam küvezede girmemiş igneden dolayı..
Ama minnacıktıı dua ettim benmkide bu kadar olsa yeter diye..
Dün Çantamı hazırladık Eksiklerim var onlarıda internetten alıcm artık iyiki alışverişini yapmışımmmmm yoksa iş eşimin başına kalacaktıı:1:

İncim mervemm gittinizmi chnb ye kim kim gittiniz ??biz burda çatladıkkkk:27:
Günaydın cnm az kaldı dayan eylül artık gelsede bişey olmaz rahat ol cnm dayanıklı kız o :)
eksiklerini tamamla cnm aman hee ..
Dün ben incim mervem gittik canım :)

Kızlar günaydın

Aman akasyam dünde konuştuk dikkat et o crino jelden progeseronu unutma ağızdan almayı sor doktorunaa

Kızlar günaydın

Cok gecmis olsun dikkat et uzan ayaklarinin altina yastik koy canim
Haberdar et bizi merakta birakma olurmu?

Back
X