Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Insallah canim 40 ta gelir de sen normal dogum yapican bu gidisle

Öyle görünüyor canımmm bende normal dogum istiyorum zaten çok iyi olur,yaa banyoya girmeye korkuyorum suyum gelirde farketmem diye ne yapcam ben böyle bilmiyorum ufff:50:

Dayancaz teyzecik dayanmak zorundayız :16:
Çok yavaş hareket ediyorum kuzum,merdiven çıkmam yasak ,sıcak su yasak açılmam oldugu için zaten bunlarada dikkat ediyorum..
Sende dikkat et canımm benmm kendinee..:16:

Sagol canımm benmm ,önlemini aldılar rosam çok şükür dogsada küveze girmez diyor doktorlar bakalım hayırlısı inşallah durur biraz daha ..
Sen nasılsın?İşe döndünn sanırım bebiş nasıl??[/QİYİ

iyim canım sağol. bu 3. haftam çalışıyorum. bebiş en son iyi idi. perşembe kontrol var.

Maşallahh canım ,güzel haberler al inşallah canımmm :38:

Kızlar günaydın

Eşim nete girmeme izin vermiyor. Hızlıca yazıp çıkacağım. dün kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Bebek iyi şükür. Ama lekenin sebebini bulamadılar.Düşük riski olabilirmiş:25: Jeli kes dediler .Bugün de 1.30 'da Şişli Memorial'a gideceğim. 3 gün rapor aldım. Girebilirsem yine haber veririm size.

canım geçmiş olsun dün söyledi kızlar... dikkat et yolculuk filan yapma yat kanama leke için yatmak dinlenmek iyi...

Tek korkum küveze girmesi dogdugunda onun içinde igne yaptılar inşallah 34. haftayı geçer kuzumm..
Hastaneden geldigimden beri eşim yanımdaydı o halletti yemek işini falan bugünde halamla ablam gelicek onlar yapıcaklar bişeyler..
CaNIM senin ardada açılman varmıydı?Yada hiç sancı çıkıyormuydu nst de?

canım ben ardada nst lerde en son dışında sorun yaşamadım. 36 artı 4te kontrole gittim sancım yoktu ama nst de çıktı ve 3 cm açılmış...doğuma aldı dr hemen... benim büyük oğlumda sancım vardı zeynep kamile gittim aynen senin yattığın gibi yoğun bakıma aldılar 4 cm açık var bugün doğurursun iç çamaşır giyme dediler 29 artı 4 tüm ve 4 cm açılma vardı. 1800 gramdı... Ama hep yattım 38 de doğdu dediğin gibi bağıran doğuran bebeği ölen ... insanın psikololojisi bozuluyor... ve canım silsinler seni yıkanma. sabunlu bezle kovaya su yapıp silip durulama suyuyla silsinler... saçını da yatarken yıkasınlar...

akasya geçmiş olsun, önemli bişey değildir inş. bizi habersiz bırakma.
naz 36 ya kadar dursun kızın en az.
özlem senin de zor zamanlar artık, bi de kızın var, allah güç versin.

hazade nasıldı arda bebek? ayrıntıları merak ederiz biz

canım sende olaydın keşke... biraz büyüdü canım cuma 4200 gramdı. :nazar::nazar: çok şükür huzurlu bir bebek... Ahmet barış nasıl? gitti mi kayınvalide? benim 4 görümce 1 de kayınvalide 5 karışanım var...:1:

özelcan bebenin ankara mağazasından aldım ben de çoğu şeyimi ..

ben de elektrikli pompa almak istiyorum ,biberon ısıtıcısı sütü belirli bir ısıda tutuyor
mesela sen şuan biberonla süt vereceksin çocuk almadı o süt soğuyacak tekrar ısıtman gerekecek ,işte tekrar ısıt soğut olmasın diye orada belli ısıda durursa istediğin zaman ordan alıp kullanabilirsin o açıdan ii gibi geldi bana ,ili çocuğa biberon ısıt vs uğraşmak zor olur gibi geliyor

ben de avent aldım ..yani o göğüs kalkanından sızan sütleri sağıp dolabamı koyuyorsun , o amaçlı mı kullanılıyor , o zaman süt poşeti de almak lazım öyle değil mi ,süt saklama kabıyla poşetin arasındaki fark ne peki ...
ben biberonu dr brown cam şişe aldım ,şu gaz yapmayanlardan ,ona da bi tek medela uyuyoyrmuş sanırım ,ben de medela tekli elektrikli düşünüyorum ama emin değilim daha ..
süt saklama kabı veya şişesi olarak hangi marka aldın ..

biz de cunartesi kardeşimle bi çok şeyi aldık valla ..
bayağı yoruldum ama bi günde yüzde seksen hallettim ..
ben biberonları dr brown ,emzikleri nuk ,göğüs kalkanı avent aldım ..
tırnak makasıdır ,saç fırçasıdır bebedor aldım
bebek şampuanı ,pişik kremi ,sabunu sebamed aldım ,çamaşır deterjanı olarak dalin aldım ,sadece sıvı deterjan kullanmak lazımmış diğerleri zararlıymış öyle okudum ..
beşiğini kraft dondy ekstra aldım ,perdesi ,halısı ,zıbınları ,hastane çıkışları vs onları da aldım ..
göğüs kremi ve pedi lansinoh ii dediler ondan aldım
battaniyesi ,puseti ,alt açması onları da aldım
bayağı almışım sanırım :1:
termometre almadım ve bebek telsizi ,onlara da daha karar veremedim ,o konuda bir bilgin var mı :1:
termometre özelcandaki adam chiccoyu önerdi kulaktan ölçer ..

göğüs kalkanının 2 amacı var krem sürüp(ki ben lansinoh sürdüm hemen her emzirmede doğumdan önce bazen sürdüm...) koyunca sütyenle meme ucu temasını kesiyor. yarayı engelliyor bir de sızan sütü saklayıp sonra ya da hemen verebiliyorsun. ben poşet de aldım. netten geldi saklama kabı da. saklama kabı tek kullanımlık değil. temizleyip kullanılıyor hem benim aldığımın ucuna biberon ucu da takılıyor... diğeri tek kullanımlık...

biberon wee ve bebedor aldım cam. burun aspiratörü otribebe, fırça ve bakım ürünleri chicco, emzik nuk damaklı(ki emiyor) deterjan hacışakir sabun, ıslak mendil unibaby pamuklu mendil, hastanede canped mesane pedi kullandırdılar kalın adet pedleri gibi. termometre almadım banyo için de almadım dirsekle ölçüyorum...telsiz almam evler kaloriferli açık tutarım kapıyı duyarım. kulakölçer bimden almıştık onu kullanırım. kol altı zor oluyor.

Ahmet Arda çok güzel bir bebek kızlar :nazar: Bembeyaz pamuk gibi, hele o renkli gözlere bittim :nazar: Allah'ım bahtını güzel eylesin inş.

Allahım sana da nasip etsin canım amin...

Zamane çocukları çok aceleci :27:
Tek derdin kilo olsun güzelim. Hepsi verilir. Dün Hazadem, size bir iğne yapacağız 50 kilo alacaksınız ama gebelik testiniz pozitif olacak deseler hemen kabul ederim dedi :1: Hepimiz onay verdik :1:

Aynen şekil a ben...:1:

kız hazade ben beceremedim o yaptığın yöntemle çıkmıyor gaz ...:1: senin elinde keramet galiba...:1:

tuliprosa tek bebiş di mi canım... işte de yorulma...

göğüs kalkanının 2 amacı var krem sürüp(ki ben lansinoh sürdüm hemen her emzirmede doğumdan önce bazen sürdüm...) koyunca sütyenle meme ucu temasını kesiyor. yarayı engelliyor bir de sızan sütü saklayıp sonra ya da hemen verebiliyorsun. ben poşet de aldım. netten geldi saklama kabı da. saklama kabı tek kullanımlık değil. temizleyip kullanılıyor hem benim aldığımın ucuna biberon ucu da takılıyor... diğeri tek kullanımlık...

biberon wee ve bebedor aldım cam. burun aspiratörü otribebe, fırça ve bakım ürünleri chicco, emzik nuk damaklı(ki emiyor) deterjan hacışakir sabun, ıslak mendil unibaby pamuklu mendil, hastanede canped mesane pedi kullandırdılar kalın adet pedleri gibi. termometre almadım banyo için de almadım dirsekle ölçüyorum...telsiz almam evler kaloriferli açık tutarım kapıyı duyarım. kulakölçer bimden almıştık onu kullanırım. kol altı zor oluyor.

...
bu biberon ağzı takılan süt saklama kabı hangi marka ?
bi de göğüs kalkanını takıyorsun sızan sütü nereye nasıl boşaltıyorsun o kısmını anlamadım :50:

Naz canım sana da çok geçmiş olsun. Hepimiz çok merak ettik seni. Şükürler olsun Eylül Hanım iyi :16: Az biraz daha dayanırsa hiçbir problem olmaz.. Valla Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Gerçekten çok çok zor :25:

Biz de bugün Şişli Memorial'a gittik. Aynur Hanım muayene etti. Çok şükür bebek iyiymiş. Kalp atışları ,herşeyi normal dedi. Galiba jel bu şekilde leke yapıyormuş. Ama insan o lekeyi görünce jel aklına gelmiyor. Korkuyorsun. bir de benim yanımda Cumhur Bey'i aradılar. CVS yapılabilirmiş.Eğer CVS yaptıracaksam 13-14'ünde Cihangir Bey'den randevu almam gerekiyor. Yine karar anı :18: Büyük ihtimalle yaptırmayacağım. Bakalım Allah yardımcımız olsun.:31:

Son düzenleme:
bu biberon ağzı takılan süt saklama kabı hangi marka ?
bi de göğüs kalkanını takıyorsun sızan sütü nereye nasıl boşaltıyorsun o kısmını anlamadım :50:

Milk`n Mom Anne Sütü Saklama Şişesi 2 li
özelcan bebeden aldım. kalkan şöyle: 2 tane küçük kahvaltı tası gibi kısmı var.2 tane de yuvarlak bu taslara kapatılan kısım ortası boşluk yuvarlak . takıyorsun kaselere. sonra gğüse takıyorsun. emince diğer göğüsten çıkarıyorsun. yuvarlak şeyi söküp sütü boşaltıyorsun...

Naz canım sana da çok geçmiş olsun. Hepimiz çok merak ettik seni. Şükürler olsun Eylül Hanım iyi :16: Az biraz daha dayanırsa hiçbir problem olmaz.. Valla Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Gerçekten çok çok zor :25:

Biz de bugün Şişli Memorial'a gittik. Aynur Hanım muayene etti. Çok şükür bebek iyiymiş. Kalp atışları ,herşeyi normal dedi. Galiba jel bu şekilde leke yapıyormuş. Ama insan o lekeyi görünce jel aklına gelmiyor. Korkuyorsun. bir de benim yanımda Cumhur Bey'i aradılar. CVS yapılabilirmiş.Eğer CVS yaptıracaksam 13-14'ünde Cihangir Bey'den randevu almam gerekiyor. Yine karar anı :18: Büyük ihtimalle yaptırmayacağım. Bakalım Allah yardımcımız olsun.:31:

Allah hayırlıkararlar verdirmeyi nasip etsin...

Milk`n Mom Anne Sütü Saklama Şişesi 2 li
özelcan bebeden aldım. kalkan şöyle: 2 tane küçük kahvaltı tası gibi kısmı var.2 tane de yuvarlak bu taslara kapatılan kısım ortası boşluk yuvarlak . takıyorsun kaselere. sonra gğüse takıyorsun. emince diğer göğüsten çıkarıyorsun. yuvarlak şeyi söküp sütü boşaltıyorsun...

Allah hayırlıkararlar verdirmeyi nasip etsin...

anladım chnb sağolasın :16:
buzlukta mı saklıyorsun ,kalkan çok süt topluyor mu nasıl verimi ,aslında boşa gitmemesi için ideal ,ama daha ilk aylarda biberondan süt mü vereceksin yoksa ilerisi içn mi saklıyorsun ,biberona alışırsa memeden emmez belki :44:

AKasya gecmis olsun CANIM
Dün haberini aldık ordayken
O jel bendede yapmıştı kahverengi ve açık pembe seklinde
Ama normal olduğunu düşünmüştüm o zaman
Cvs için daha erken değil mı :26:
Hayırlısı olsun
Bak bidaha negatif düşünme bak negatif negatifi çeker unutma

Bu arada dün çok guzel birgundu Nesrin abla da gorumcenleride bizi çok iyi ağırladı
Sagolsunlar çok iyilerdi. Ahmet Arda hep uyudu fazla sevemedik:1:
Maşallah gözleri renkliydi kucağıma aldım bi sefer
Ama ben çok yorulmusum dün geldim geleli yatıyorum hala geçmedi yorgunluğum
Sanki yürüyerek gittim geldim ya bi daha dışarı çıkmama kararı aldım :27:

canım geçmiş olsun dün söyledi kızlar... dikkat et yolculuk filan yapma yat kanama leke için yatmak dinlenmek iyi...

canım ben ardada nst lerde en son dışında sorun yaşamadım. 36 artı 4te kontrole gittim sancım yoktu ama nst de çıktı ve 3 cm açılmış...doğuma aldı dr hemen... benim büyük oğlumda sancım vardı zeynep kamile gittim aynen senin yattığın gibi yoğun bakıma aldılar 4 cm açık var bugün doğurursun iç çamaşır giyme dediler 29 artı 4 tüm ve 4 cm açılma vardı. 1800 gramdı... Ama hep yattım 38 de doğdu dediğin gibi bağıran doğuran bebeği ölen ... insanın psikololojisi bozuluyor... ve canım silsinler seni yıkanma. sabunlu bezle kovaya su yapıp silip durulama suyuyla silsinler... saçını da yatarken yıkasınlar...

canım sende olaydın keşke... biraz büyüdü canım cuma 4200 gramdı. :nazar::nazar: çok şükür huzurlu bir bebek... Ahmet barış nasıl? gitti mi kayınvalide? benim 4 görümce 1 de kayınvalide 5 karışanım var...:1:

Allahım sana da nasip etsin canım amin...

Aynen şekil a ben...:1:

kız hazade ben beceremedim o yaptığın yöntemle çıkmıyor gaz ...:1: senin elinde keramet galiba...:1:

tuliprosa tek bebiş di mi canım... işte de yorulma...

Anladım canım benm sanım çıkıyor işte ben hissetmiyorum ama:50:
Canım vallahi korkuyorum tek başıma tuvalete bile gidemiyorum..Yogun bakım çok kötü bi yer her türlü insan var allhım kimsye yaşatmasın..İlk çocugun 1.800 gr mı dogdu? bide kaçıncı haftada dogdu canım?küveze girdimi?

Canım dedim yaa sana korkma crinone jelin yaptıgı akıntı o bendede çok yaptı..Alllahım sizi korusunnnn..:16:

Bu arada dün çok guzel birgundu Nesrin abla da gorumcenleride bizi çok iyi ağırladı
Sagolsunlar çok iyilerdi. Ahmet Arda hep uyudu fazla sevemedik:1:
Maşallah gözleri renkliydi kucağıma aldım bi sefer
Ama ben çok yorulmusum dün geldim geleli yatıyorum hala geçmedi yorgunluğum
Sanki yürüyerek gittim geldim ya bi daha dışarı çıkmama kararı aldım :27:

Mervem alıştırma yapsaydın sennkinede az kaldı,ben olsaydım çocugu mıncıklardım mahvederdim heralde:27:Çok pis çocuk severim:52:

$vınnnnnnnnnn 014.webp$výnnnnnnnnnn 002.webp

Kızlar göbüşün durumu nasıl?Bugün komşum geldi kapıyı açar açmaz senin karnın aşşagıya düşmüş yarına dogurursun dedi:27:
Suratına kapatacaktım kapıyı:47:
Yine göbek açıldı ama napak:1:

Akasyam şükür korkulacak bir şey yokmuş. CVS için de en hayırlı kararı verirsin inş.
Nazım maşallah :nazar: Hiç de aşağıda değil korkma :31:

chnb iyi benim oğlan da büyüyo, ilk fotoğraflara göre baya farklı yoksa insan farketmiyo. gitti benimkiler. sen iyi dayanıyosun orda ben olsam 3.gün yola çıkardım

merhabalar...chnbcim mattikacım çok çok mutlu oldum çok tebrikler:nazar::nazar::nazar:
hayırlı olsun bebekleriniz,nerden nereye geldik hepimizin oğluşları oldu,olmayanlarında olucak inşallah inanıyorum...
benimki de 8 buçuk aylık oldu geceleri uyumuyoruz baştan beri gece 4 de kadar uyumuyor,4 den sonra öğleden sonra 2 ye kadar uyuyor,anoson falan fayda etmiyor,bende uyuyamıyorum hiç,uykusuz her gece yorgun ölesiye......:50: ama ama tabi çok tatlı çok güzel hala inanamıyorum bebeğiminn olduğuna.....

Canimm cok gecmis olsun. Bu aralar cok sik giremiyorum. Neyse onemli bir sey yokmus. Jel yapiyormus bak. Sen tabii yine dinlen, yorulma. allahin izniyle hic bir sey olmaz.

Nazefsacim bence asagida falan degil gobegin. Gayet normal gorunuyor.

Chnbcim Ahmet Arda iyidir insallah. Sen de iyi misin?

Mattikacim oglan buyuyor ne guzel... Keyfini cikar arkadasim .

Anngel cok uzun zamandir yoktun . Yogun geceler , gunler ... Sen de keyfini cikar arkadasim. Herseyin yolunda olmasina cok memnun oldum.

Rosacim sen nasilsin?

incim sen neler yapiyorsun ?

Delikiz nasilsin?

Mervecim senin bulantilar hala devam ediyor gibi okudum ben. Ne zaman gecek bunlar artik?

Ada ve Izz de pek yok sanki bu aralar.

hazadecimden de pek mesaj gormedim son sayfalarda. Iyi misin canim?

Ben bildiginiz gibiyim. Bir gelisme yok. Oyle duruyorum.:ssz:

Nazefsacim bence asagida falan degil gobegin. Gayet normal gorunuyor.

Chnbcim Ahmet Arda iyidir insallah. Sen de iyi misin?

Mattikacim oglan buyuyor ne guzel... Keyfini cikar arkadasim .

Anngel cok uzun zamandir yoktun . Yogun geceler , gunler ... Sen de keyfini cikar arkadasim. Herseyin yolunda olmasina cok memnun oldum.

Rosacim sen nasilsin?

incim sen neler yapiyorsun ?

Delikiz nasilsin?

Mervecim senin bulantilar hala devam ediyor gibi okudum ben. Ne zaman gecek bunlar artik?

Ada ve Izz de pek yok sanki bu aralar.

hazadecimden de pek mesaj gormedim son sayfalarda. Iyi misin canim?

Ben bildiginiz gibiyim. Bir gelisme yok. Oyle duruyorum.:ssz:

Hoşgeldin güzelim. İyiyim şükür. Ben de öyle duruyorum desem :ssz: Haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor :31:

Back
X