Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Göbegin gayet iyi hayatım sen bakma komşuna ...
Hem sana söz vermiş bak rahat ol :9:
Ay ne heyecanlı şimdi beşigi kurmak :))
Bizimde ayın 20 de gelicek sağlıkla uyusunlar cnm inşallahhh

Evet vallahi bi gelseydi şöyle bi toparlıycam kafamda ne lazım ne tam diye..
Bütün komşulardan nefret eddiyorum:47:
Aşureyi yedinmi kuzum sen bu arada?

herkese merhaba

çok yoğun on gün yaşadım kızlar

eşimin seyahati sırasında gelen giden arkadaşlar akrabalar

eşim geldi çamaşır ütü derken okuyorum ama yazamıyorum size

işler de çok yoğun malum aysonu aybaşı

nazım sınavın nasıl geçti hiç bahsetmemişsin gerçi yaşadıklarından sonra girememiş te olabilirsin

aman eylül dünyaya gelsin de hayırlısıyla napçan işi otur keyfini çıkar anneliğinin

göbeğinde harika o komşun kıskandığından öyle demiş bence sen 40 ı bile doldurursun allahın izniyle

nesrine gitmişsiniz ben gelemedim çok üzüldüm yaaa eşim yeni geldiğinden ayarlayamadım kusuruma bakmayın

inşallah başka buluşmalara hazadenin doğumuda yaklaşıyor ona gideriz beraber

akasyam geçmiş olsun canım sorun olmamasına sevindim

incim inşallah kontrolünde sorun olmaz

hazade herşey yolundaymış şükür minanın beşiği kalmış herhalde hava çok soğudu dikkat et kendine

delikız hamsilerin maşallahı var :nazar:

merve izz tulip umarım iyisinizdir

lavemm ankaraya az kaldı sanırım

ben korkumdan öteliyorum sürekli arkadaşım fal baktı

mayısta ikiz dedi

ben de hiç niyetim yokken :) mayısa erteledim

çok korkuyorum çokkkkkkkkkkk

Canım yok giremedim vallahi eşim gireekti parayı yatırdı oda girmedi boşa gitti anlıyacagın:1:
Tek yemek parası vermeyen banka akbank bilirsin dün açıklama yapmışlar yemek parası vereceklermiş:1:
Sagol canımm çok zor şeyler yaşadım adam sorma rabbim kimseye vermesn..
Çok şükür azda olsa atlattım şimdi açılmam var korkuyorum paranoyak oldum hafif akınım olsa suyum geldi sanıyorumm:50:
İkiz annesi olmak çok güzel bi duygudur emnm rabbim sanada nasip eder inşallahhh:54:
Bir an önce tedaviye başlayan biri olsun artık topikte bu ara çok durulduk yaaaaaaaaaa:27:

Merhaba arkadaşlar. Yazdıklarınızı okudum. Hamıle olanları tebrik ederim, bebeklerini saglıkla kucaklarına almayı dilerim. Bebek sahibi olamayanlara da en kısa zamanda başarılar dilerim.

Burda yazanlar hepiniz pgt yöntemiylemi hamile kaldınız? Burada çok fazla yazı olduğu için inceleyemedim de...

Biz 3 kere denedik, kaliteli embriolar transfer edilmesine, bir sürü yardımcı teknikler kullanılmasına rağmen olmadı, şimdi PGT eşliyinde oneriliyor.

Merhaba arkadaşlar. Yazdıklarınızı okudum. Hamıle olanları tebrik ederim, bebeklerini saglıkla kucaklarına almayı dilerim. Bebek sahibi olamayanlara da en kısa zamanda başarılar dilerim.

Burda yazanlar hepiniz pgt yöntemiylemi hamile kaldınız? Burada çok fazla yazı olduğu için inceleyemedim de...

Biz 3 kere denedik, kaliteli embriolar transfer edilmesine, bir sürü yardımcı teknikler kullanılmasına rağmen olmadı, şimdi PGT eşliyinde oneriliyor.

Hoşgeldin sümeyye.
Pgt ile hamile kalan da var doğal hamile kalan da.
Genetik bir sorun yoksa pgt önerilmiyor. Tüm tetkiklerinizi yaptırdınız mı? Kromozom analizi, pıhtılaşma ve bağışıklık testleri vs.

Hepinize teşekkürler kızlar . İyi ki varsınız.. Ben evdeyim. Yatmaya devam. Eşim hiçbir şey yapmama izin vermiyor. Hele ki nete asla. Sürekli yatmamı istiyor. Şimdi kısa süreliğine dışarı çıktı. Ben de fırsat bu fırsat nete girdim.:1:

Hazadem CVS kararını vermek gerçekten çok zormuş. Bunu sadece yaşayan anlar. Öyle kötü bir psikoloji ki insan bir yandan yaptırayım kurtulayım aklıma takılmasın diyor. Bir yandan da düşük riski aklına geliyor. Bebeği rahatsız etmeye risk almaya gerek yok diye düşünüyor. Bu arada fiyatlara bakıyorum. CVS fiyatı 4000-4500 TL galiba :53: Memorial için net bilgim yok ama o civarda olacağını tahmin ediyorum. Bizim şu anki durumumuz için gerçekten ciddi bir ücret.Zaten tüp bebek tedavisi belimizi büktü. Gerçi paranın da önemi yok. İnsan bulur buluşturur verir. Beni en çok düşündüren düşük riski. Ayy bilmiyorum kızlar dün geceden beri düşün düşün beynim şişti. Ne bitmez çilemiz var. Hamile kalınca da dert bitmedi. Her ultrasonda hala bebeğin boyunu soruyorum. Omurgasını soruyorum. Yani sağlıklı mı tasasından galiba 9 ay kurtulamayacağım. :31:

Nete fazla giremezsem bilin ki eşim yakınlarda:1:

Hepinize teşekkürler kızlar . İyi ki varsınız.. Ben evdeyim. Yatmaya devam. Eşim hiçbir şey yapmama izin vermiyor. Hele ki nete asla. Sürekli yatmamı istiyor. Şimdi kısa süreliğine dışarı çıktı. Ben de fırsat bu fırsat nete girdim.:1:

Hazadem CVS kararını vermek gerçekten çok zormuş. Bunu sadece yaşayan anlar. Öyle kötü bir psikoloji ki insan bir yandan yaptırayım kurtulayım aklıma takılmasın diyor. Bir yandan da düşük riski aklına geliyor. Bebeği rahatsız etmeye risk almaya gerek yok diye düşünüyor. Bu arada fiyatlara bakıyorum. CVS fiyatı 4000-4500 TL galiba :53: Memorial için net bilgim yok ama o civarda olacağını tahmin ediyorum. Bizim şu anki durumumuz için gerçekten ciddi bir ücret.Zaten tüp bebek tedavisi belimizi büktü. Gerçi paranın da önemi yok. İnsan bulur buluşturur verir. Beni en çok düşündüren düşük riski. Ayy bilmiyorum kızlar dün geceden beri düşün düşün beynim şişti. Ne bitmez çilemiz var. Hamile kalınca da dert bitmedi. Her ultrasonda hala bebeğin boyunu soruyorum. Omurgasını soruyorum. Yani sağlıklı mı tasasından galiba 9 ay kurtulamayacağım. :31:

Nete fazla giremezsem bilin ki eşim yakınlarda:1:

Yat tabi :)
CVS işini seninle çok konuşmuştuk :) Evet zor bir karar. Dua et Akasyam, en doğru, en hayırlı kararı Rabbim verdirecek sana inş, bol bol dua et...

Ada'cım merhaba ,

Ankara yakın mı veya ne kadar yakın bılemıyorum.
ama bır ıdıp Volkan Bey ve Muhterem Bey ıle gorusmek ıstıyorum
Onlarla gorusmek ve Izmırde yapabılme alternatıfım var mı onu ogrenmek ıstıyorum.

delıkız , naklıye sektoru canım.

Incıbır sey kalmamıs o zaman arkadasım. surada Subata 2 ay var . ben senı bu tedavınde hamıle olarak goruyorum zaten .

Akasya cok sevındım canım bır sorun olmamasına. cvs evet zor bır karar. dedıgın gıbı yasamayan bılemez. sen ıcıne sınen en dogru kararı verırsın arkadasım.
ne kadar daha vaktın var bu karar ıcın?

Hazadecım yarın guzel haberlerle gel ınsallah .

Son düzenleme:
Incıbır sey kalmamıs o zaman arkadasım. surada Subata 2 ay var . ben senı bu tedavınde hamıle olarak goruyorum zaten .

Ben artık temkinliyim canım. Nasibimizde varsa olacak yoksa ne yaparsak yapalım ellerimiz boş kalacak. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

Ada'cım merhaba ,

Ankara yakın mı veya ne kadar yakın bılemıyorum.
ama bır ıdıp Volkan Bey ve Muhterem Bey ıle gorusmek ıstıyorum
Onlarla gorusmek ve Izmırde yapabılme alternatıfım var mı onu ogrenmek ıstıyorum.

delıkız , naklıye sektoru canım.

Akasya cok sevındım canım bır sorun olmamasına. cvs evet zor bır karar. dedıgın gıbı yasamayan bılemez. sen ıcıne sınen en dogru kararı verırsın arkadasım.
ne kadar daha vaktın var bu karar ıcın?

Hazadecım yarın guzel haberlerle gel ınsallah .
volkan beye cebinden ulaşmayı dene lavegue ,cepten de yardımcı olur sanırım ,en azından izmirde olup olmayacağını söyler sana bence

Hoşgeldin sümeyye.
Pgt ile hamile kalan da var doğal hamile kalan da.
Genetik bir sorun yoksa pgt önerilmiyor. Tüm tetkiklerinizi yaptırdınız mı? Kromozom analizi, pıhtılaşma ve bağışıklık testleri vs.

Bizim gibi kaliteli embrio (4 tane 5.gün baktosit, 3 tane de 3. gün 8 hücreli) transfer edilmesine rağmen embriolar tutunmuyorsa, o zaman da PGT oneriliyor. Doktor- sizde sorun çıksa bile sizi deyiştiremeyiz, pgt daha mantıklı dedi.

Bizim gibi kaliteli embrio (4 tane 5.gün baktosit, 3 tane de 3. gün 8 hücreli) transfer edilmesine rağmen embriolar tutunmuyorsa, o zaman da PGT oneriliyor. Doktor- sizde sorun çıksa bile sizi deyiştiremeyiz, pgt daha mantıklı dedi.

Evet pgt yaptırabilirsiniz bunda bir sorun yok. Yazdığım tetkikler yapılmadıysa onları da yaptırırsanız yolunuzu daha doğru çizersiniz.

İncim nasılsın görüşmeyeli net deli etti beni
Yağmurdan galiba böyle
Bulantılar devam CANIM
İnsallah haftaya randevumuz
O gun trafiğe yakalandınızmi

İncim nasılsın görüşmeyeli net deli etti beni
Yağmurdan galiba böyle
Bulantılar devam CANIM
İnsallah haftaya randevumuz
O gun trafiğe yakalandınızmi

Havadandır canım, bizde de gelip gidiyor bazen.
İyiyim şükür. Hadi bakalım cinsiyet de belli olur artık :)
Yok yakalanmadık, Üsküdar çıkışında biraz vardı trafik o kadar. Ama yine de gelmemiz 1,5 saati buldu :1:

Yine 1.5 saatte iyi gitmissiniz CANIM :1:
AKasya inş hayırlı bi karar verirsiniz esın ne diyor bu konuda
Nazım ya aman komşunu bosVer bence aşağıda felan değil karnın ama maşallah büyümüş epey :nazar:
Bizim bu komşulardan hayır yok bize karşı komşum bana mercimek köftesi yapacaktı
Güya Kac gündür bekliyorum soz verdi bide az once kapıyı çalmış kusura bakma yapamadım diyo
Ee be kadın soz verme o zaman beni niye umutlansiriyorsun kor olmayasica :9:
Lavem Ankara yolu daha gözükmedi mı CANIM :54:

Yine 1.5 saatte iyi gitmissiniz CANIM :1:
AKasya inş hayırlı bi karar verirsiniz esın ne diyor bu konuda
Nazım ya aman komşunu bosVer bence aşağıda felan değil karnın ama maşallah büyümüş epey :nazar:
Bizim bu komşulardan hayır yok bize karşı komşum bana mercimek köftesi yapacaktı
Güya Kac gündür bekliyorum soz verdi bide az once kapıyı çalmış kusura bakma yapamadım diyo
Ee be kadın soz verme o zaman beni niye umutlansiriyorsun kor olmayasica :9:
Lavem Ankara yolu daha gözükmedi mı CANIM :54:

Evet evet iyi geldik yine :1:
Ay kuzum kıyamam ya. Chnb'ye gittiğimizde yemiş miydin? Aklıma geldi şimdi :)

Back
X