Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Nazzz canım ordamısın inci yazınca farkettim
ben bugün mercimek köftemi yedim:27:
eşim yaptı sağolsun anladımki komşudan momşudan hayır yok
kadın günlerce bekletti beni:9:

Ben bide akasyanın olayını merak ediyorum
acaba ondada kromozomlara bakıldımı
yanlış hatırlamıyorsam 7 ile 9a bakıldı mı dmeişti
yanlışım varsa düzeltin

Nazzz canım ordamısın inci yazınca farkettim
ben bugün mercimek köftemi yedim:27:
eşim yaptı sağolsun anladımki komşudan momşudan hayır yok
kadın günlerce bekletti beni:9:

Naz geçmişe bir dalış yaptı sanırsam :1:
Kızlar sohbetinize doyum olmaz ama ben de kaçayım yavaştan. Yarın bir sürü iş var, eşim gittikten sonra uyumamam gerek, başarabilirsem :1:
Lave canım şaka bir yana Ankara işini erteleme fazla, görüş ki yolunu daha rahat çizebilesin.
Mervem Akasya'da sadece hastalığına bakıldı.
Öpüyorum sizi kızlar, Allah'a emanet olun...

Son düzenleme:
Naz geçmişe bir dalış yaptı sanırsam :1:
Kızlar sohbetinize doyum olmaz ama ben de kaçayım yavaştan. Yarın bir sürü iş var, eşim gittikten sonra uyumamam gerek, başarabilirsem :1:
Lave canım şaka bir yana Ankara işini erteleme fazla, görüş ki yolunu daha rahat çizebilesin.
Mervem Akasya'da sadece hastalığına bakıldı.
Öpüyorum sizi kızlar, Allah'a emanet olun...

Artık normal günlük yaşantına döndün mü canım
ne güzel sana şimdiden kolay gelsin ahh
valla en sevdiğim uyku dilimi eşim gittikten sonra uyumak:31:

Lavem benim seni eleştirmek gibi felan bir niyetim asla yok aman aman aslaaaa
bak kırdıysam seni eğer özür dilerim
Canim kirilmadim olur mu oyle sey hic? Fikirlerini soyluyorsun guzelce, ben de pur dikkat okuyorum. Aksini dusunme sakin canim.
Canım Merve'nin embriyolarında sadece 2 ve 7 nolu kromozomlara bakılmış, diğerlerine bakılmamış. Ona şaştım ben.
Sana bu konuda inan sonuna kadar hak veiyorum. Onca yıl, tedaviler, denemeler... İnsan ister istemez detaycı oluyor. Ben bile şu son 1 yılda öyle pimpirikleştim ki kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum. Allah'ım sen koru diyorum.
Ona ben de sastim Incim. Belki de bakilmistir ne bileyim raporda yazmiyordur diyecegim. Detayci olmamak nasil basarilir bu noktada vallahi biri bana soylesin , dort kulakla dinleyecegim.
Yani benim şu rapor olayı şöyle
3 nolu embriyo değerlendirilemedi
5 nolu embriyo değerlendirelemedi yazıyo
diğer embriyoların karşısında hastalıkları yazıyo saptanan anomaliler
altada Volkan beycik yazmış işte sonuçlar beklenildiği gibi çıkmıştır diye
benim hiçte beklediğim gibi değil
o değerlendirilemedi yazacağına sağlıklı yazsaydı o zaman bal kaymak olurdu valla:27:
Transfer edilen saglikli embryolarin yaninda mi degerlendirilemedi diyor? Haydaaa ben ters anlamisim. Nasil bir sey bu ?
benim bu rapor olayıda günün manşeti oldu:1:
Senin rapor gunun degil haftalarin konusu aslinda Mervem . Ama bosver sen sonuca bak , kagittakini bosver. Saglikla sihhatle gebesin iste. Daha ne olsun :16:
yanlışım varsa düzeltin
Tam hatirlayamadim benonu canim ama Incim yazmis .

Canim kirilmadim olur mu oyle sey hic? Fikirlerini soyluyorsun guzelce, ben de pur dikkat okuyorum. Aksini dusunme sakin canim.

Ona ben de sastim Incim. Belki de bakilmistir ne bileyim raporda yazmiyordur diyecegim. Detayci olmamak nasil basarilir bu noktada vallahi biri bana soylesin , dort kulakla dinleyecegim.

Transfer edilen saglikli embryolarin yaninda mi degerlendirilemedi diyor? Haydaaa ben ters anlamisim. Nasil bir sey bu ?

Senin rapor gunun degil haftalarin konusu aslinda Mervem . Ama bosver sen sonuca bak , kagittakini bosver. Saglikla sihhatle gebesin iste. Daha ne olsun :16:

Tam hatirlayamadim benonu canim ama Incim yazmis .

Hah tamam yoksa içim sızlardı valla kırılmış olsaydın
canım benim hiç sağlıklı embriyom yoktuki
doktorlar o değerlendirilemeyen embriyoları %50 şans vererek sağlıklı olduğunu farzedelim dediler
bizde transferi kabul ettik anlatabildimmi laveciğim
sağlıklı felan yazmıyo bana transfer edilen embriyolar sadece değerlendirilemedi yazıyo
inş bebeğim sağlıklıdır

Bu pgt konusuna dalınca hep böyle oluyor saat kaç olmuş uyku gözümden akıyor bende kaçtım hadi hayırlı geceler :16:

Artık normal günlük yaşantına döndün mü canım
ne güzel sana şimdiden kolay gelsin ahh
valla en sevdiğim uyku dilimi eşim gittikten sonra uyumak:31:

Döndüm çok şükür. Ben de çok severim o uykuyu ama bugün yok :1: İşler var artı eşim yola çıkacak onun eşyalarını hazırlayacağım.

Herkese günaydın :16:

Hazadem yine çok az bir akıntı olmuş :18: Sürekli doktora taşınmak da istemiyorum. Sorun olur mu acaba ? Ne yapsam ? Gitsem mi yine ? :14:
Kuzum olsun bişey olmaz benimde oldu hatırlarsan hemde çok fazlaa ...
Ne olur biraz içine fereh tut sakın iş yapma dikkat et hoplayıp zıplama :)))

Döndüm çok şükür. Ben de çok severim o uykuyu ama bugün yok :1: İşler var artı eşim yola çıkacak onun eşyalarını hazırlayacağım.

Herkese günaydın :16:

Günaydınlar incimmm ...
Allah kavuştursun bu seyahatlerden nefret ediyorum :(((

Akasyam yarın mı başlıyorsun işe?

Günaydın İncim :16: Dün başladım işe. Bugün de işteyim canım.

Evet merve tam zamane cocugu cok farkli ya insanin kendi cocugu olmasi
Yakinda insallah sizde goruceksiniz cok konusuyo cokkkkkkk
Her soyledigimizi tekraliyor taklidimizi yapiyor yani daha ne diyimki cok cadi cooooookkkk

Oyy yerim ben prensesi.. :38: Ne sevimlidir o annesi :16: Bu streslerden sonra o günleri görebilecek miyiz acaba ? Öyle uzak ve zor geliyor ki bana.. Sağlıkla kucağıma bir alsam kurban adadım valla :31:
yanlışım varsa düzeltin

Canım ben herşeyi kadere ve ALLAH'A bıraktım. Anladığım kadarıyla benim SET UP denilen işlem yapıldığı için sadece hastalığa bakıldı. Eşimin ve benim kanından SET UP yapıldı. Bebişlerin listesinde de babadan şu anneden bu tarifleri yazıyordu :1: Tıpkı bir yemek gibi..Ama diğer kromozomlarla ilgili bilgi yoktu. Gerisi Rabbimin takdiri...

Canım günaydın. Nasılsın ? Mina Hanım nasıl ? Moralin düzeldi mi biraz ? Ya inan öyle haklısın ki ... Ben daha 12. haftadayım ama sağlıklı mı stresi insanı çok yoruyor. Sen sonuna geldin artık. Hormonların da etkisi ile bu durumun çok normal. Ama kalbimizi ferahlatalım.. :16::38: Herşey güzel olacak inşallah

Akasyacım işe başlamışşsın , dikkatli olasın insan çalışırken unutabilir hamişliğini aman kuşumm..

İnci cnm göndermişin eşini Allah kavustursun tatlım..

ya kızlar dun gece yine baya calışmısınız array mı fısh mı dıye?aslında önce herşey nasip tabi ama leavciğim içine sinmeside önemli umarım yakında bu konuda bir karar verip rahatlarsın..
bu arada,evet kızlar bende de volkan bey her iki fish testinde sadece benim kromozomlara yani 13,14 ve ek olarak 18 bakmış..ben bunu volkan beye sorduğumda gerek yok baskalarına sizin sorununuz belli demişti ancak şöylede söylemişti farklı sorunları olan insanlarda daha farklı kromozomlara bakılıyormuş,yada sorunu belli olmayan hastalarda daha detaylı bakıyorlarmış....dr cem bey de bana böyle söylemişti daha fazla bakmamız aramamız bize ne kazandırır demişti yani bunu transfer edelim belki şansın olur mantığı,,haa yeni sorunlar bulursak zaten transfer edilemiyor ki bu sefer hiç şansımız kalmıyor ki..ben zaten gelmişim 36 yasına artık ufacık bir şans bile benim için o kadar önemli ki o yuzden de fish tercih etmiştim cnm ama kısmet değilmiş neyazıkki.. şimdi hamileyim ama benimle kalma şansı%40-%50 Allahıma siğnıyorum hayırlısını yasayayım.. insallah bırgun hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız kızlar..

turkuazım hoşgeldin ,sonunda ısrarlarıma dayanamadın yazdın değil mi :1:
iyiki de yazdın valla sesin kesilmişti..
ben bugün annemdeydim yine ıvır zıvır aldım hamsilere onları tamamlamakla uğraşıyorum
senin okul yorucu biliyorum ama ayın 15 i ile 20 si aklımda unutmadım ,sen anlarsın :))

ay ankaraya gelsen de görüşsek valla ,madonun iğrenç naneli limonatasının yerine bu sefer sahlep içeriz seninle karşılıklı :1:

tebrik ederim gözünaydın ,RABBİM tamamına erdirsin inş.
belki bu sefer tutar bellimi olur ..

ALLAH gönlüne göre versin inş.

sagol cnm Amin insallah..sen nasılsın hamsikuşların alışverişlerini yapıyorsun en keyifli kısımlarıdır cnm tadını cıkar:)) masallah bebişkolarınaa..

Günaydın İncim :16: Dün başladım işe. Bugün de işteyim canım.

Oyy yerim ben prensesi.. :38: Ne sevimlidir o annesi :16: Bu streslerden sonra o günleri görebilecek miyiz acaba ? Öyle uzak ve zor geliyor ki bana.. Sağlıkla kucağıma bir alsam kurban adadım valla :31:

Canım ben herşeyi kadere ve ALLAH'A bıraktım. Anladığım kadarıyla benim SET UP denilen işlem yapıldığı için sadece hastalığa bakıldı. Eşimin ve benim kanından SET UP yapıldı. Bebişlerin listesinde de babadan şu anneden bu tarifleri yazıyordu :1: Tıpkı bir yemek gibi..Ama diğer kromozomlarla ilgili bilgi yoktu. Gerisi Rabbimin takdiri...

Bende hepiniz gibi dusunuyordum canim o gunlei gorecekmiyim gordum sukur
Dogdu herkes face de cocuklarinin biseylerini paylasirdi Allah im buyuycekte bende paylasabilecekmiyim
Bak kocaman oldu ama inanilmaz yagci kumansa ve pil hastasi otururken kumandayi farkediyo
Kosa kosa geliyor bi opuyo bir taraftanda kumandayi kaciriyo sonrada tavsan gibi bir kaciyo yakalayamiyoz
Cok komik ben bunlari anlatiyorum ki sizleri braz daa sterss ten uzaklastirmak istiyorum
Saglikla gelsin bebislerimiz sizlerde bu vunlei yasayin insallah

Canım günaydın. Nasılsın ? Mina Hanım nasıl ? Moralin düzeldi mi biraz ? Ya inan öyle haklısın ki ... Ben daha 12. haftadayım ama sağlıklı mı stresi insanı çok yoruyor. Sen sonuna geldin artık. Hormonların da etkisi ile bu durumun çok normal. Ama kalbimizi ferahlatalım.. :16::38: Herşey güzel olacak inşallah

Günaydın cnm,
Vallahi iyiyim ama işde n bilim heran korkuorum,özlemin arkadaşının doğuma 10 kala ölmüş ya zehirlenmiş kadın ay Allah korusun aklıma geldikçe gözlerimden yaşlar gelio :(((
Ve dediğin gibi bizim durumumuz farklı ay sağlıklımı deilmi acaba sağlıksız olursa ne yaparım eşimin ailesi bir yandan n der aman işde dengemiz bozulmuş zatn :(
Ahh o hormonlar ahhh her şeye ağlar oldum inanlılır gibi deil yaa...
Ama içimi rahatlatmaya çalışıorum sağlıklıdır die inşallah yawrularımız sağlıkla gelicekler cnmmm

Günaydınlar incimmm ...
Allah kavuştursun bu seyahatlerden nefret ediyorum :(((

Sağol canım.

Akasyacım işe başlamışşsın , dikkatli olasın insan çalışırken unutabilir hamişliğini aman kuşumm..

İnci cnm göndermişin eşini Allah kavustursun tatlım..

ya kızlar dun gece yine baya calışmısınız array mı fısh mı dıye?aslında önce herşey nasip tabi ama leavciğim içine sinmeside önemli umarım yakında bu konuda bir karar verip rahatlarsın..
bu arada,evet kızlar bende de volkan bey her iki fish testinde sadece benim kromozomlara yani 13,14 ve ek olarak 18 bakmış..ben bunu volkan beye sorduğumda gerek yok baskalarına sizin sorununuz belli demişti ancak şöylede söylemişti farklı sorunları olan insanlarda daha farklı kromozomlara bakılıyormuş,yada sorunu belli olmayan hastalarda daha detaylı bakıyorlarmış....dr cem bey de bana böyle söylemişti daha fazla bakmamız aramamız bize ne kazandırır demişti yani bunu transfer edelim belki şansın olur mantığı,,haa yeni sorunlar bulursak zaten transfer edilemiyor ki bu sefer hiç şansımız kalmıyor ki..ben zaten gelmişim 36 yasına artık ufacık bir şans bile benim için o kadar önemli ki o yuzden de fish tercih etmiştim cnm ama kısmet değilmiş neyazıkki.. şimdi hamileyim ama benimle kalma şansı%40-%50 Allahıma siğnıyorum hayırlısını yasayayım.. insallah bırgun hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız kızlar..

Akşama gidecek nasipse. Hayırlısıyla sağ salim bir gidip gelse...
İnş bebeğin sağlıklıdır akidem ve seni bırakmaz. Doktora ne zaman gideceksin?

Günaydın cnm,
Vallahi iyiyim ama işde n bilim heran korkuorum,özlemin arkadaşının doğuma 10 kala ölmüş ya zehirlenmiş kadın ay Allah korusun aklıma geldikçe gözlerimden yaşlar gelio :(((
Ve dediğin gibi bizim durumumuz farklı ay sağlıklımı deilmi acaba sağlıksız olursa ne yaparım eşimin ailesi bir yandan n der aman işde dengemiz bozulmuş zatn :(
Ahh o hormonlar ahhh her şeye ağlar oldum inanlılır gibi deil yaa...
Ama içimi rahatlatmaya çalışıorum sağlıklıdır die inşallah yawrularımız sağlıkla gelicekler cnmmm

Hazade hic oyle dusunme canim esinin ailesi ne derse desin saglikli olunca iyide
Sagliksiz olunca niye kotu onu sen vermiyorsun Allah veriyor onlar bize bir emanet
Nekadar hastalik senden kaynaklansada ne derlerse desinler hic takilma hep dua et
Bebegin saglikli olacak insallah canim bunuda cikart artik aklindan rahat ol bak artik kiziyorum sana
Su hamileligini birazda guzel yasa canim ya bak kizinida uzuyorsun annesi

Hazade hic oyle dusunme canim esinin ailesi ne derse desin saglikli olunca iyide
Sagliksiz olunca niye kotu onu sen vermiyorsun Allah veriyor onlar bize bir emanet
Nekadar hastalik senden kaynaklansada ne derlerse desinler hic takilma hep dua et
Bebegin saglikli olacak insallah canim bunuda cikart artik aklindan rahat ol bak artik kiziyorum sana
Su hamileligini birazda guzel yasa canim ya bak kizinida uzuyorsun annesi

Haklısın cnm düşünmemek lazım ama işde insanın elinde deilki :((
Salı günü bir görsem rahatlıycam ama artık hissediyorum ya korkmuorum ...
Allahım hepimiz inşallah sağlıkla alalm kucagımıza

Haklısın cnm düşünmemek lazım ama işde insanın elinde deilki :((
Salı günü bir görsem rahatlıycam ama artık hissediyorum ya korkmuorum ...
Allahım hepimiz inşallah sağlıkla alalm kucagımıza

Hazadem şaplak geliyor he :1:
Sakin ol biraz canım. Biliyorum bazen elde olmuyor ama kendini telkin etmeye çalış. Stresini bebek de hissediyor, yapma bunu.
Allah'ın izniyle bu topikteki herkesin bebeği sağlıkla gelecek...

Back
X