Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok tşk cvp için. bayağı yüksekmiş. ben bu sefer raporlu yaptırıyorum tüp bebeği. dediğin gibi merkezlere göre değişiyordur. ne güzel sizler kavuşmuşsunuz bebişleirnize. darısı bizlere inş. gerçekten tutunma şansını arttırıyor mu? fikriniz nedir bu yöntem hakkında.

Eger emrioların tutunamama sorunu genlerle bağlıysa, genetik açıdan daha sağlıklı ebriolar seçildiği için tutunma şansı yüksek oluyor. Fiyatlat farklı arkadaşların dediği gibi. Mesela 1200-1500&, ve ya embrio başına olmakla 350-700 tl ola biliyor. Tabii her hastane ücreti farklıdır. Bir de bildiğim kadarıyla rapor pgt ücretini karşılamıyor. Sen yine de en sağlıklısı tedavi gördüğün hastaneni ara öyren.

Allah kolaylık versin.

Evt ozlemcim tutarsa ikiz olcak allahin izniyle
Senin kac cocugun var ve kac senelik evlisin canim

Hayirlisi olsun insallah
Ben yurtdisindayim canim tup bebegi burada yaptirdim temmuz da 8 senelik evli olacagiz
Suanda bir kzim var 3 gun sonra ki zamaninda olursa 1 kzim daha olacak
Ilk kzim pgt ile oldu simdi normal hamielik kenilginden oluverdi sukur

Ozlemcim allah sana kizlarini bagislasin ben de yurt disindan geldim pgt icin eger tutarsa 2 hafta sonra fransaya gidicem alahhin izniyle bu arada yasini ogrene bilirmiyim

yıldız bukadar stres yaptıysan hemen yaptırsana testini ...artık sonuç çıkar ha bu gece ha yarın sabah...bence olmuşta..için rahat etsin diye...

Merhaba arkadaslar benim bugun transferimin 9. Gunu bu sabah idrar testi yaptim ve cok cok silik ikinci çizgi belirdi yarin tahlil gunum sizce bebeklerim tutunmusmudur bu arada cok kotu adet sancilarim var sizdede oyle oldumu yorumlarima cavap yazarsaniz cok sevinirim allah cocugu olmayanin kucagini doldursun

şimdiden hayırlı olsun canım. ne kadar heyecanlı bir bekleyiş. yarın mutlaka sonucu bildir bize. pgt mi yaptırmıştın sen de?

çok tşk cvp için. bayağı yüksekmiş. ben bu sefer raporlu yaptırıyorum tüp bebeği. dediğin gibi merkezlere göre değişiyordur. ne güzel sizler kavuşmuşsunuz bebişleirnize. darısı bizlere inş. gerçekten tutunma şansını arttırıyor mu? fikriniz nedir bu yöntem hakkında.

tutunmayı engelleyen sorunu tespit edebilirlerse ve buna yönelik embriyo seçimi yapabilirlerse başarı şansını artırır bence. çok çeşitli sebeplerle pgt yapılıyor. bende bebeğin tutunma şansını artırmak için değilde sağlıklı gebelik elde etmek için yapılmıştı. (Tek gen hastalık taşıyıcılığı var)

kaçıncı denemen olacak?

Supermis ben demistim hemen veriliyor diye o 5 kiloyuda verirsin hic kalici degildir
Bende 71,5 la hamile kaldim simdi 87 olmusum bakalim dogurana kadar daha nekadar olurum
Ve ben nekadar zamanda nekadar veririm artik hayirlisi insallah

iki çocuğa yetişmek ,sütümü yetiştirmek ve sütü sağdıkça çok yemiyorsan hemen kilo kaybı oluyor
ile hamile kaldım şuan kiloyum ::
bugün tartıldım da :1: 1 kilo daha vermişim toplamda 16 kilo vermiş bulunmaktayım :1:
inş. sen de çabucak verirsin özlem darısı başına

iki çocuğa yetişmek ,sütümü yetiştirmek ve sütü sağdıkça çok yemiyorsan hemen kilo kaybı oluyor
ile hamile kaldım şuan kiloyum ::
bugün tartıldım da :1: 1 kilo daha vermişim toplamda 16 kilo vermiş bulunmaktayım :1:
inş. sen de çabucak verirsin özlem darısı başına

Oh oh super fazlasiylsda verme kiz kilolari normal kilondan fazla verirsen halsiz dusersin sutun yetiyormu

Insallah canim bi dogsaydi nazli kizim

Herkes doğurdu kimse gelmez oldu
Özlem sende doğurursun bir haftaya sende uğramaz olursun canım:5:

canım şükür bugünümüze. yorma kendini fazla...:16:

hayırlısıyla gelsin de olsun ne zaman gelirse gelsin...

sağ ol canım görmedim nasıl oğluşun işe başladın mı?

slm hayır başlamadım başlamıcam da.benim oğlum iyi çok şükür sadece geç uyuma sorunumuz var onuda saymıyorum artık,senin ki nasıl kaç aylık oldunuz...

İyi sayılırım canım ne olsun bel ağrılarım başladı bugün ilk defa mutfağa girdim vee kendime çorba pişirdim:46::1:
Mide bulantın geçti sabahları hariç tabi
Sen nasılsın iyimisin?

iyim canım bende. gün boyunca işte oturuyorum. eve gidince de oturursam belim, yanlarım ağrımaya başlıyor.

Gunaydin arkadaslar birazdan test yapmaya gidicem bir saat sonra sonuc cikicak cikinca mutlaka sizi haberdar edicem bana dua edin ne olur

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. sonucun çelişkiye mahal vermeyecek şekilde yüksek çıkar inşallah. benim 63 çıkmıştı. kimyasal olacak diye bir türlü sevinememiştim.

Herkes doğurdu kimse gelmez oldu
Özlem sende doğurursun bir haftaya sende uğramaz olursun canım:5:

Bu cok normal merve cim bebekle ilgilenmek cokta kolay degil
Insallah bunu sende yasayacaksin ve goreceksin
Heleki ben galiba tamamen elimi ayagimi cekerim gibi iki kucuk bebis
Ancak onlara zaman ayirabilirim heralde ama tabiki sizi hep haberdar etmeye calisicam

Eger emrioların tutunamama sorunu genlerle bağlıysa, genetik açıdan daha sağlıklı ebriolar seçildiği için tutunma şansı yüksek oluyor. Fiyatlat farklı arkadaşların dediği gibi. Mesela 1200-1500&, ve ya embrio başına olmakla 350-700 tl ola biliyor. Tabii her hastane ücreti farklıdır. Bir de bildiğim kadarıyla rapor pgt ücretini karşılamıyor. Sen yine de en sağlıklısı tedavi gördüğün hastaneni ara öyren.

Allah kolaylık versin.
allah razı olsun cnm. bizim embryolar görüntüde 1. kalite 3. güne kadar 8 hücreye cok düzgün geldiler ama tutunmadı. dr umda bizden cok umutluydu kesin gözüyle bakıyordu. olmayınca bir dahakine pgt yi deneme kararı aldı zaman kaybetmek ve riske atmak istemiyor. henüz kan testi yaptırmadık o yüzden genetik açıdan bir sorun varmı bilmiyoruz. yeni başlıyorum uzun protokole. dün merkezi inceledim merkezde yapılıyormuş.o biraz rahatlattı beni çünkü d rum maddi konudada cok yardımcı oluyor dısarıya ihtiyaç olmadığı takdirde. allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın dilerim.

tutunmayı engelleyen sorunu tespit edebilirlerse ve buna yönelik embriyo seçimi yapabilirlerse başarı şansını artırır bence. çok çeşitli sebeplerle pgt yapılıyor. bende bebeğin tutunma şansını artırmak için değilde sağlıklı gebelik elde etmek için yapılmıştı. (Tek gen hastalık taşıyıcılığı var)

kaçıncı denemen olacak?

bizim henüz kan testi yapılmadığı için genetik sorun varmı bilmiyoruz ama sanırım genetik bir sorun çıkmasada tutunma sansını arttırmak içinde tercih ediliyormuş.
benim 2. denemem olacak. sebepsiz gruptayız hiçbir sorun bulunamadı. hayırlısı bakalım birde bunu tecrübe edeceğiz. sadece endişeliyim bişey cıkacak diye.
inş. herşey yolunda gider bu sefer..

allah razı olsun cnm. bizim embryolar görüntüde 1. kalite 3. güne kadar 8 hücreye cok düzgün geldiler ama tutunmadı. dr umda bizden cok umutluydu kesin gözüyle bakıyordu. olmayınca bir dahakine pgt yi deneme kararı aldı zaman kaybetmek ve riske atmak istemiyor. henüz kan testi yaptırmadık o yüzden genetik açıdan bir sorun varmı bilmiyoruz. yeni başlıyorum uzun protokole. dün merkezi inceledim merkezde yapılıyormuş.o biraz rahatlattı beni çünkü d rum maddi konudada cok yardımcı oluyor dısarıya ihtiyaç olmadığı takdirde. allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın dilerim.

bizim henüz kan testi yapılmadığı için genetik sorun varmı bilmiyoruz ama sanırım genetik bir sorun çıkmasada tutunma sansını arttırmak içinde tercih ediliyormuş.
benim 2. denemem olacak. sebepsiz gruptayız hiçbir sorun bulunamadı. hayırlısı bakalım birde bunu tecrübe edeceğiz. sadece endişeliyim bişey cıkacak diye.
inş. herşey yolunda gider bu sefer..

Size önerilenin aynısı bize de önerildi. (7 kaliteli embriodan hiç birisi tutunamamdı). Yani güzel görünen embriolar tutunmuyorsa belki genlerinde bir sorun vardır deye bakılıcak. Bunun için ane-babanın genetik hastalıklı olması şart değil. Demek istediğim eğer sorun genlerdeyse pgt tutunma şansını artırıyor. Başqa bir sebep varsa pgt de bir işe yaramaz.

İnşeAllah bu son olur. Ben de, sen de, bekleyen, çaba veren her kes evladına kovuşur.

Back
X