Pgt’li sağlıklı embriyosu tutunamayan, sonucu negatif olan var mı?

pembefilika

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
209
181
23
45
Bu konuyu açmayı hiç istemezdim ama insan kendini yalnız hissetmek istemiyor. Belki benim yaşadıklarımın benzerini yaşayanınız vardır.
İlk tüp bebek denemem negatif oldu. 43 yaşındayım. Yumurta rezervim yaşıma göre çok iyi. Rahim filmi temiz. 3 tane 5.gün embriyom genetik teste gitti, 1 tanesi sağlıklı döndü. Kalitesi de 6AA. Embriyolog, transferden önce embriyonun kalitesi için 10 üzerinden 10 dedi. Bu arada rahim duvarı da 11,3 mm idi transfer öncesi. Ama her şey böylesine yolundayken maalesef 9.gün gebelik testim negatif çıktı. Benim gibi olan var mı?

Ben de pgt li transfer oldum 26sinda ama henuz cok erken o nedenle bakmadim, kan testi vermis miydiniz

Kan testim negatif çıktı. Beta Hcg 2 🥺
Umarım sizin pozitif olur. Yaşınız kaç? İlk denemeniz mi? Aklım almıyor bu kadar olumlu giderken her şey…
Yas 32 4.denemem, benim de esimle genetik test, yumurta, spermde herhangi bir sorun yok, sebepsiz infertilite. Maalesef bazen her sey iyi olsa da nasip olmuyor...

Kan testim negatif çıktı. Beta Hcg 2 🥺
Umarım sizin pozitif olur. Yaşınız kaç? İlk denemeniz mi? Aklım almıyor bu kadar olumlu giderken her şey…
Bana da Dr um sabırla uğraşacağız ama herşey iyi olsa da tıpta tutmama nedeni nedir bilemiyoruz dedi. Herşey yolunda ama olacak diye birşey yok olana kadar uğraşacağız denildi. Yani Allah ın takdiri nasibi geriye kalan...

Back
X