Bebek Beslenmesi Philips Avent Biberon Cesitleri???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mihmandar_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
73
10
40
Merhaba tecrübeli anneler!:)Özellikle philips avent i daha önce kullanmış annelerden fikir edinmek isterim ve yeni alışveriş yapan anne adayları.Philips Avent in biberonunu almayı düşünüyorum yalniz arastirdigimda 3 tane set çıkıyor.
1)Natürel yenidoğan
2)Yenidoğan başlangıç
3)Pes silikon

Siz bunlardan hangisi kullandınız?Aralarındaki fark nedir?
Uygun fiyatta bulabilecegim nereyi onerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba tecrübeli anneler!:)Özellikle philips avent i daha önce kullanmış annelerden fikir edinmek isterim ve yeni alışveriş yapan anne adayları.Philips Avent in biberonunu almayı düşünüyorum yalniz arastirdigimda 3 tane set çıkıyor.
1)Natürel yenidoğan
2)Yenidoğan başlangıç
3)Pes silikon

Siz bunlardan hangisi kullandınız?Aralarındaki fark nedir?
Uygun fiyatta bulabilecegim nereyi onerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

ben resimdeki 2 setide kullandim ve hala kullaniyorum kizim suan 1,5 yasinda. Ayrica ben avent elektrikli pompayida almistim. Naturel gogus seklinde, emziren annelere tavsiye ediyorlar bende o yuzden almistim. Sonra biraz buyuyunce digerinden aldim cunku onun ucu ayarliydi biberon emzigunu degistirmiyordun ve icindeki misir unu gibi daha kolay geciyordu.

Ayrica baska markalarda var mesela dr.brown gazli bebekler icin mesela ama ben hic kullanmadim. Varligindan haberim olsaydi onu denerdim cunku benim kizim cok gazliydi.

Eklentiler

• avent 2.jpg
    avent 2.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 1.333
  • avent 1.jpg
    avent 1.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 1.284
Merhaba arkadaşlar.

Ben de liste tamamlamalara başladım. Biberon konusunda hiçbir şey bilmiyorum ama.
Avent olacak onu biliyorum ama, kime sorsam Avent diyor. :anneadayı:
Naturel seçeneği anne göğüsünden kopmamasına yardımcı oluyormuş öyle mi gerçekten:110:
Kaç tane ve kaç mililitrelik olmalı bi de?

Avent bitanedir :) ben natural serisini kullanıyorum emziriyorum aynı zamanda ama bikere günde kendi sütumu biberonla veriyorum bazen hiç sorun yaşamadık

Peki bu naturalin kaç mililitreliği kullanılır ilk etapta? Ben doğum izninden sonra işe geri döneceğim. Yani yavrum yazık 3 aydan sonra biberona mecbur kalacak.

Bir sorum da şu: Avent süt saklama kapları şart mı? Normal poşetlerde saklasam da ben evde yokken onu çözdürüp biberona koyabilirler mi?

Peki bu naturalin kaç mililitreliği kullanılır ilk etapta? Ben doğum izninden sonra işe geri döneceğim. Yani yavrum yazık 3 aydan sonra biberona mecbur kalacak.

Bir sorum da şu: Avent süt saklama kapları şart mı? Normal poşetlerde saklasam da ben evde yokken onu çözdürüp biberona koyabilirler mi?
Zaten yenidogan icin ona göre veriyolar canım 125 ml lik bişey. Cam almani tavsiye ederim. Süt saklama avent in şart değil bisürü marka var ben lansinoh kullanıyorum ama normal poşet oluyo mu bi fikrim yok.

Zaten yenidogan icin ona göre veriyolar canım 125 ml lik bişey. Cam almani tavsiye ederim. Süt saklama avent in şart değil bisürü marka var ben lansinoh kullanıyorum ama normal poşet oluyo mu bi fikrim yok.

Çok teşekkürler bilgilendirme için :)

X