Lazer Epilasyon PHİLİPS LUMEA MI SİLK' N GLİDE MI ?

Pnark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
142
37
Arkadaşlar merhaba, konuyu bu iki ürün arasında kararsız kaldığım için açtım. Düşünüyorum ki benimle aynı düşüncede olan bir çok arkadaşım vardır. Kendiniz hangisini kullanıyorsunuz ? Memnun musunuz ? Sizin ürününüzden farklı ürün kullanıp memnun olan var mı ? Bu ikisi arasında hangisi daha kalıcılık sağlar ? Ben bilemedim. Sizlere danışmak istedim.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. :))

Ben de merak ediyorum bunu x) ipl kesin etki yaratmıyor mu? benim gibi cahillere biraz daha açıklama yapsanız? x)
1-2 sene kullananlar varsa özellikle açıklama yapsalar çok iyi olurdu :)

Estf ne demek.Sorduğum ve araştırdığım kadarıyla ıpl cihazlar pek bir işe yaramıyormuş hatta adına modern ağda diyorlar bir lazer çeşidi bile değilmiş ıpl den uzak durun diye tavsiyeler aldım bir çok

Estf ne demek.Sorduğum ve araştırdığım kadarıyla ıpl cihazlar pek bir işe yaramıyormuş hatta adına modern ağda diyorlar bir lazer çeşidi bile değilmiş ıpl den uzak durun diye tavsiyeler aldım bir çok
Ama bu ürünlerden kullanan kişiler inceldiğini ve çıkmadığını Söylüyorlar ./

Zaten inceltir de ağda da beni epey inceltiyor ama sonuç bir sure sonra aynı :KK43:( bende daha iyi bilenlerden bilgi almak istiyorum

Bende uzun bir sure araştırdım soruşturdum ... Ama vazgeçtim hem pahalı değmez. Ne hevesle aldığım birçok şeyi artık kullanmıyorum üşengeçlikten nasıl olsa onuda bir kenara atacam .Senin yerinde olsam Alırımm tam takım sir ağda setimi 100 liraya oturur ağdamı yaparım ... 1 aylık kesin çozum :) ha acımasın diye çeşitli kremler var onları bi araştır . Geç çıkması için de yumurta yağı bioder falan filan var

Arkadaşlar merhaba, konuyu bu iki ürün arasında kararsız kaldığım için açtım. Düşünüyorum ki benimle aynı düşüncede olan bir çok arkadaşım vardır. Kendiniz hangisini kullanıyorsunuz ? Memnun musunuz ? Sizin ürününüzden farklı ürün kullanıp memnun olan var mı ? Bu ikisi arasında hangisi daha kalıcılık sağlar ? Ben bilemedim. Sizlere danışmak istedim.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. :))
Canım ben philips lumea kullanıyorum yaklaşık 5 ay oldu koltuk altı ve bikini bölgesi tamamen bitti diyebilirim ama bacaklarda yüzde 40 azalma falan var kısacası ben çok memnunum :)

Canım ben philips lumea kullanıyorum yaklaşık 5 ay oldu koltuk altı ve bikini bölgesi tamamen bitti diyebilirim ama bacaklarda yüzde 40 azalma falan var kısacası ben çok memnunum :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bende biraz önce aldım. Umarım faydalı olur. :) Peki affınıza sığınarak bir soru sorsam :) genital bölgeye nasıl bir uygulama yaptınız ? Tek başıma yapcam. Zor bir bölge. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. :)

Haa sorunun cevabı bence <lumea> kalite ve atış bakımından
Teşekkürler ama ben ağdaya hiçbir şekilde dayanamıyorum. Hatta bir keresinde cesaretimi topladım ve ağdayla alcam dedim ve bikini bölgeme ağdayı yapıştırdım ama ne yazık ki çekemedim. Tekrar yumusata yumusata cıkardım. Yapamam yani. O yüzden de aldım lumea yı. İnşallah biter de kurtulurum. :)

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bende biraz önce aldım. Umarım faydalı olur. :) Peki affınıza sığınarak bir soru sorsam :) genital bölgeye nasıl bir uygulama yaptınız ? Tek başıma yapcam. Zor bir bölge. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. :)
Rica ederim canım vdiğer bölgelere nasıl yaptıysam oyle canım 5. Derecede yapıyorum ben yalnız birazcık acıyor dikkat etmelisin jiletle aldıktan sonra yapabilirsin yalnız kuru olmasına dikkat et :)

Rica ederim canım vdiğer bölgelere nasıl yaptıysam oyle canım 5. Derecede yapıyorum ben yalnız birazcık acıyor dikkat etmelisin jiletle aldıktan sonra yapabilirsin yalnız kuru olmasına dikkat et :)
Dün ilk seansımı yüzüme uyguladım. Ama heyecanla başladığımdan hassas başlık yerine vücut başlığını kullanmışım. Sonradan farkettim :KK43: Bir sıkıntı olmaz inşallah değil mi ?

Dün ilk seansımı yüzüme uyguladım. Ama heyecanla başladığımdan hassas başlık yerine vücut başlığını kullanmışım. Sonradan farkettim :KK43: Bir sıkıntı olmaz inşallah değil mi ?
Bir sıkıntı olmaz canım merak etme diğer başlık daha küçük olduğu için yüze uygun o yüzden bi sıkıntı yok :)

Çok teşekkür ediyorum :) Şarja taktığımda yeşil ışık yanıp sönüyor. Bu şarjı var anlamında mı ? Şarj doluyor anlamında mı ? Makineye zarar vermek istemiyorum da :S
Canım yanıp sönüyorsa hala şarj oluyor demektir sürekli yanarsa şarj olmuştur zaten 1.30 saate şarj oluyor rica ederim bu arada :)

Peki bsey daha sorsam vücudun Belirli bölgelerine uyguluyoruz bu işlemi. Peki tamamen biterse az olan yerlerde tüyler mevcutken diğer yerlerde tamamen yok olacak. Yamalı gibi olmaz mı vücut ???

philips lumea yada silk n glide kullanan arkadaşlara sormak istiyorum benim ensemde özellikle iki yanda sert kalın tüyler var.Bu alana uygulanabilinir mi sizce?Birde jiletlemek gerek deniyor ama güçlü ayva tüylerini jiletleyince daha gürleşiyorlar bu makine bu tüyleri tamamen bitirebilirmi mesela sırtta bel bölgesinde olan tüyleri jiletledik diyelim bunları azdırır mı bilen var mı?kullanan arkadaşlar birşeyler yazarlarsa gerçekten çok minnettar kalacağım.

uzun araştırmalardan sonra lumeayı almış bulunmaktayım :) tüm vücut olayını merkezde alexandrate ile hallettiğim için sadace yüzümde kullanmaya başladım. gelişmeleri kullandıkça yazarım. bu arada Türkiye'de henüz 2008/11 serisi yok bende 2006/11 aldım. tek farkı bikini bölgesi başlığıymış özel bölge için kullanacaklar bulabilirse 2008/11 almasını tavsiye ederim.

X