Saç Şekillendiriciler Philips&Remington?

Marilyn M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
12
1
30
Merhabalar. Saç düzleştiricisi alacam da philips ve remington arasında kaldım. Saçlarım kalın telli, kuru ve orta boy uzunlukta. Hangisini tavsiye edersiniz? Philips procare keratin mi yoksa remington mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar. Saç düzleştiricisi alacam da philips ve remington arasında kaldım. Saçlarım kalın telli, kuru ve orta boy uzunlukta. Hangisini tavsiye edersiniz? Philips procare keratin mi yoksa remington mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Canim benim sacimda senin tarif ettigin gibi kalin kuru. Bende gecen yil duzlestrici icin bu sitede yaptigim uzun arastrmalar sonucu remington almaya karar verdim.bununda iki secenegi var remington shine ve remington pearl ben pearl yani inci ozlu olani aldm cok memmunum gercekten parlatiyor yaniksi koku yapmiyor daha da onemlisi diger duzlestiriciler iki ayda kirik hale getiriyorsa remington 5 ayda bu benim kendi gozlemim onceden farkli duzlestrici kullanmistm. Ben cok memmunum herkese tavsiye ederm.

Yorumunuz için çok teşekkur ederim. Remington almaya karar verdim ama keratin terapi mi pearl mü onu bilemedim şimdi

Yorumunuz için çok teşekkur ederim. Remington almaya karar verdim ama keratin terapi mi pearl mü onu bilemedim şimdi
Keratin therapy alma Marilyn, üst kaplama bir süre sonra çatlamaya başlıyor. Forumda bir kaç başlıkta bu durumu paylaştım, pearl daha sağlam görünüyor.

X