- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #2.041
Ben daha buralardayım, gözünüz arkada kalmasın.
Ekşınlı konu olursa link atarım
Ekşınlı konu olursa link atarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe de, uyanamazsan görürsün gününüSabah uyanmayı hiç sevmiyorum.![]()
ay yok o kadar da değilTövbe de, uyanamazsan görürsün gününü![]()
Süsleniyom davetiye bakmaya gidiciizz
Kolay gelsin ikinize deeeProje ön sunumu hazırlıyorum![]()
Tişikkirlir sipirmin.Kolay gelsin ikinize deee
TeşekkürlerKolay gelsin ikinize deee
Sevgilimle mi konuşuyorsunAdam topu topu 1 ay askerlik yapmış 10 yıldır anılarını dinliyorum bitmedi
Uzun süre yapanlar heralde sadece askerlik anısı anlatıyor ömür boyu.
Ahaha bir araya getirelim birbirlerine anlatsınlarSevgilimle mi konuşuyorsun![]()
Ezberledim ben artık :d Bir de askerlik arkadaşıyla da tanıştımAhaha bir araya getirelim birbirlerine anlatsınlar![]()
Ahaha bi de beni düşün. Benimkinin askerliği 2000 yılı. Geçmiş üstünden 20 yıl hala dinliyorum.Ezberledim ben artık :d Bir de askerlik arkadaşıyla da tanıştım
Yine orada da aynı muhabbetler. Uzun dönem yapan arkadaşı ne zaman bu konu açılsa
dövecek gibi bakıyor benimkine![]()
Arkadasim askerligi boyunca, alti ay, neredeyse her aksam aradi ve hoparlöre aldi. Bir kogus askerle geyik yaptik devamli. Artik adamin asker arkadaşları benim arkadasim oldu, bilmemkim napiyor ya dondu o memleketine falan diye soruyorumEzberledim ben artık :d Bir de askerlik arkadaşıyla da tanıştım
Yine orada da aynı muhabbetler. Uzun dönem yapan arkadaşı ne zaman bu konu açılsa
dövecek gibi bakıyor benimkine![]()
DevremArkadasim askerligi boyunca, alti ay, neredeyse her aksam aradi ve hoparlöre aldi. Bir kogus askerle geyik yaptik devamli. Artik adamin asker arkadaşları benim arkadasim oldu, bilmemkim napiyor ya dondu o memleketine falan diye soruyorum![]()
Bende kesin dinlerimAhaha bi de beni düşün. Benimkinin askerliği 2000 yılı. Geçmiş üstünden 20 yıl hala dinliyorum.