- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.033
- 83
- 31
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #2.081
Çıtır seni çıtlatıyordu ya az kalaKime baktım ki?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıtır seni çıtlatıyordu ya az kalaKime baktım ki?
Agaha hatırladım ben bunu. Link verem mi?Çıtır seni çıtlatıyordu ya az kala![]()
Kim çıtlatıyordu annem yaa valla hatırlamadım Allah Allah.Çıtır seni çıtlatıyordu ya az kala![]()
Link miAgaha hatırladım ben bunu. Link verem mi?
Kadın hafızadan atmış çocuuKim çıtlatıyordu annem yaa valla hatırlamadım Allah Allah.
Aklıma biri geliyor son zamanlardan ama o benden küçük değildi ki?
Link mi
Sağa sola linkim mi düştü aman yarabbi
Sen özelden ver bakayım bana linki![]()
Hahaha şapşi ayol bu:Kadın hafızadan atmış çocuu![]()
Her türlü linkin var bende.Kim çıtlatıyordu annem yaa valla hatırlamadım Allah Allah.
Aklıma biri geliyor son zamanlardan ama o benden küçük değildi ki?
Link mi
Sağa sola linkim mi düştü aman yarabbi
Sen özelden ver bakayım bana linki![]()
Kadın hafızadan atmış çocuu![]()
Amaaan hormonlarımın esiri olduğum bir dönemmiş geçmiş gitmiş ahfhahHahaha şapşi ayol bu:
Başka bişey olarak bakmıştın ama dilim varamadıAmaaan hormonlarımın esiri olduğum bir dönemmiş geçmiş gitmiş ahfhah
Ama bak yine kıvırırım bunu çünkü sevgili, ilişki, kociş olarak bakmamışım![]()
Her türlü linkin var bende.![]()
Hade ordan. Sen dansözsün de biz bakalım para takacaz mı o kıvırmalaraAmaaan hormonlarımın esiri olduğum bir dönemmiş geçmiş gitmiş ahfhah
Ama bak yine kıvırırım bunu çünkü sevgili, ilişki, kociş olarak bakmamışım![]()
Kayıt tutuyom ben, zamanı gelince çıkarırım ancakVideoma falan denk gelirsen izlemeden link at, sakın izleme ahaha
Allah korusun![]()
Benim de elim varmadı zaten, göz zinası oldu sadeceBaşka bişey olarak bakmıştın ama dilim varamadı![]()
Bu sakin halin miBenim de elim varmadı zaten, göz zinası oldu sadece
Ne zor günler geçirmişim ahsfha ah bu hormonlar.
Neyse ki bir süredir sakinim![]()
Kadın nerelerden nerelere geliyor bir fofenk uğruna ama sakinmiş yersen.Bu sakin halin mi![]()
Hee yaa. 600 km yol yapıp bi fofenk yapmak sakinlik oluyorKadın nerelerden nerelere geliyor bir fofenk uğruna ama sakinmiş yersen.![]()
Aaa napayım ben daha ama. Hayatımdaki gereksiz insanları çıkarttım, artık halim selim bir insan olarak yaşıyorum, daha napayım.Bu sakin halin mi![]()
Kadın nerelerden nerelere geliyor bir fofenk uğruna ama sakinmiş yersen.![]()
Ahahah olm ben o yüzden mi geliyorum?Hee yaa. 600 km yol yapıp bi fofenk yapmak sakinlik oluyor![]()
Yine başladı rap yapmaya.Aaa napayım ben daha ama. Hayatımdaki gereksiz insanları çıkarttım, artık halim selim bir insan olarak yaşıyorum, daha napayım.
Napayım ha napayım napayım![]()
Hıhım kudra da seni kessin.Ahahah olm ben o yüzden mi geliyorum?
Mesele o olsa 10 km gitmeden de yaparım peheyyy.
Niye kesiyorum anlamadı benHıhım kudra da seni kessin.