pilanlı sezeryanda bebek kaçıncı haftada alınır?

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
arkadaşlar önceden pilanlanmış sezeryan da bebek kaçıncı haftasında alınır?sizinki kaç haftalık alındı?doktorlar kaçıncı haftada alınması nı söylüyor benimle paylaşırmısınız lütfen.
yerimseniben
 
38.hazftaya girer girmez aldırabilirsiniz canım.
ben 37+6 de aldırmıştım.
 
ben her iki hamilliğimdede 37 bitip 38 den gün alınca aldırmıştım.
ama zaten günü ben belirlemedimki dr belirlemiştiCADIARZU
nts ye bağlayıp sancı görününce hopp sezeryan:emir_bebek:
 
ay çok erken alıyorlarmış yaa.ben ilk bebeğimi 40 haftam bitmişti sezeryan oldum.ama pilanlı deyildi.hep normal olur diye bekledik olmadı.bebek doğum kanalına girmemiş dedi dr.ikinciyi bukadar beklemezler o zaman.
 
hamileliğin gidişine göre canım bende normal istiyordum zorunlu sezeryan oldum 38 hafta dolunca
ama isteğe bağlıda 38+3 gibi oluyor sanırım..
 
canim benim ilk dogum39+0 da omustu sezeryanla. ikinci icinde doktorum normal dogum tarihinden 1 hafta 10 un once olmasini normal buluyor sezeryanin.. yani 38+3 ve ya +4 gibi sanirim. doktorun soyler sana tarihini..
 
Benimde planlı bir sezeryandı, bebek tersti, dr. hemen almayalım büyüsün demişti (ve bazen erken alınınca ciğerlerinde problem olabiliyormuş) 39+4 te alındı ama sanırım ikinciler biraz daha erken alınır.
 
benim doktorumda 39+2 ye gün verdii.
spinal sezeryan..
bana biraz geç gibi geldi..
normal doğum başlamaz bu arada inşallah..
 
dr.um sezeryen günümü verdi...kısmet olursa 2011 şubat 28.de dedi 38.haftam bitmiş oluyo 39 dan 3gün alınınca olcak inşallah.şimdiden heycanlandım...
 
Benim ilk doğumum 41.haftada sezeryanla olmuştu. Yani geç doğum yapmıştım. İkinci bebeğimde ise son haftaya kadar beklemeyi düşünüyoruz. Tabii bir süpriz olmazsa. İlkinde hiçbir belirtim olmadığı için bebek daha fazla durması zarar olacak diye sezeyan olmuştum. Bebek ne kadar çok durursas o kadar iyi. Ama acil bir durum olmasın diye genelde en az 1 hafta öncesinden sezeryan yapıyorlar.
 
40+3 de spinal sezeryanla doğum yapmıştım.son haftaya kadar beklemek istemişti doktorum baktık normal doğum olmayacak bebeği tehlikeye atmamak için böyle karar verdik.
 
:KK200::KK51:Benim de 38+3 de yani 11 nisanda alinacak hayırlısıyla cok heyecanliyiz..
 
X