• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Altuğ kaşları nasıl düzeldi bilen var mı?

Pınar Altuğ’un kaşlarındaki değişimi fark ettiniz mi? Bence çok doğal duruyor nasıl oldu acaba ya benim durum içler acısı da varsa bir yöntem bende yapayım 🤣
Evet ya ben de fark ettim önceden daha inceydi şimdi baya dolgun ve doğal duruyor çok yakışmış

Evet ya ben de fark ettim önceden daha inceydi şimdi baya dolgun ve doğal duruyor çok yakışmış
Aynen, yüz ifadesi bile yumuşamış gibi acaba microblading mi yaptırdı diye düşündüm ama bilemedim bu kadar doğal olmuyor o sanki hap falan bişi mi kullandı desem ben neler denedim hiç düzelmedi benim ya

Aynen, yüz ifadesi bile yumuşamış gibi acaba microblading mi yaptırdı diye düşündüm ama bilemedim bu kadar doğal olmuyor o sanki hap falan bişi mi kullandı desem ben neler denedim hiç düzelmedi benim ya
Microblading bu kadar dolgunluk vermez bence ekim gibi geliyor bana son zamanlarda çok popüler zaten

Sayfasında paylaşmış ya microbrow yaptırmış. Bahsettiğiniz değişim eger oysa instagram sayfasına bakin bir
Pınar Altuğ’un kaşlarındaki değişimi fark ettiniz mi? Bence çok doğal duruyor nasıl oldu acaba ya benim durum içler acısı da varsa bir yöntem bende yapayım 🤣

Eski üye olmasanız gizli reklam mı dicem de kadın zaten son postunda anlatmış reklamlı bir şekilde

Çok merak ettiğim bir konu var buradan sorayım. Konu ile ilgili "kaş küser" diyorlar böyle bir şey var mı?
Valla sabahtan akşama mantık şu bu koşturmamıza rağmen hiçbir mantığa dayandırmadan inandığım tek konu bu saçın ve kaşın küsmesi evet küsüyor eli iyi (uğurlu) birinin iyi teknikle alması gerek ve sürekli aynı almamak lazım kırmadan şekillendirilmesi lazım saçı da öyle kesen kuaförün eli iyi değilse saç hep aynı kalıyo uzamıyo

Esteworld pınar altuğ kaş serüveni yazın googlea çıkar videosu var.

Pınar altuğun kaşlarını bildirim olarak almak süpriz oldu :KK51:

Merak edip instasına baktım. Ben beğenmedim hiç de doğal durmuyor. Ama zaten ne işlem yaptırdığını kendi paylaşmış. Doğal ve gür denilen kaş da bu. Daha diyecek bir şeyim yok.

Eklentiler

• IMG_1369.webp
    IMG_1369.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 221
Çok merak ettiğim bir konu var buradan sorayım. Konu ile ilgili "kaş küser" diyorlar böyle bir şey var mı?
Küsmek değil aslında kıl kökünde kıllarımızı besleyen sebumlar yani yağlar var bazı tüylerler yapısı kaynaklı daha zayıftır.
Kökünden çekildiğinde yeni bir tüy üretecek kadar yağ deposu yoktur gibi düşünedebiliriz.
Zamanla yaş ilerledikçede yağ doku zayifladigi icin vs kaşlar son kez çekildikten sonra bir daha çıkmaz onada ay küstü heralde deriz.

Microbrow yöntemi kaş ekimi demekmiş, kıl kökünün yönüne göre saçlardan alıp ekiyorlarmış.

Back
X