Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya ben de fark ettim önceden daha inceydi şimdi baya dolgun ve doğal duruyor çok yakışmışPınar Altuğ’un kaşlarındaki değişimi fark ettiniz mi? Bence çok doğal duruyor nasıl oldu acaba ya benim durum içler acısı da varsa bir yöntem bende yapayım![]()
Aynen, yüz ifadesi bile yumuşamış gibi acaba microblading mi yaptırdı diye düşündüm ama bilemedim bu kadar doğal olmuyor o sanki hap falan bişi mi kullandı desem ben neler denedim hiç düzelmedi benim yaEvet ya ben de fark ettim önceden daha inceydi şimdi baya dolgun ve doğal duruyor çok yakışmış
Microblading bu kadar dolgunluk vermez bence ekim gibi geliyor bana son zamanlarda çok popüler zatenAynen, yüz ifadesi bile yumuşamış gibi acaba microblading mi yaptırdı diye düşündüm ama bilemedim bu kadar doğal olmuyor o sanki hap falan bişi mi kullandı desem ben neler denedim hiç düzelmedi benim ya
Pınar Altuğ’un kaşlarındaki değişimi fark ettiniz mi? Bence çok doğal duruyor nasıl oldu acaba ya benim durum içler acısı da varsa bir yöntem bende yapayım![]()
Kaş ekimi mi o kadar doğal durabiliyor mu ki? Biraz yapay durur gibi geliyor banaMicroblading bu kadar dolgunluk vermez bence ekim gibi geliyor bana son zamanlarda çok popüler zaten
Artık kıl yönüne göre ekiyorlarmış o yüzden çok doğal çıkıyormuş eski tekniklerle karıştırma sakınKaş ekimi mi o kadar doğal durabiliyor mu ki? Biraz yapay durur gibi geliyor bana
Eski üye olmasanız gizli reklam mı dicem de kadın zaten son postunda anlatmış reklamlı bir şekildePınar Altuğ’un kaşlarındaki değişimi fark ettiniz mi? Bence çok doğal duruyor nasıl oldu acaba ya benim durum içler acısı da varsa bir yöntem bende yapayım![]()
Pınar Altuğ’un kaşlarındaki değişimi fark ettiniz mi? Bence çok doğal duruyor nasıl oldu acaba ya benim durum içler acısı da varsa bir yöntem bende yapayım![]()
Valla sabahtan akşama mantık şu bu koşturmamıza rağmen hiçbir mantığa dayandırmadan inandığım tek konu bu saçın ve kaşın küsmesi evet küsüyor eli iyi (uğurlu) birinin iyi teknikle alması gerek ve sürekli aynı almamak lazım kırmadan şekillendirilmesi lazım saçı da öyle kesen kuaförün eli iyi değilse saç hep aynı kalıyo uzamıyoÇok merak ettiğim bir konu var buradan sorayım. Konu ile ilgili "kaş küser" diyorlar böyle bir şey var mı?
Küsmek değil aslında kıl kökünde kıllarımızı besleyen sebumlar yani yağlar var bazı tüylerler yapısı kaynaklı daha zayıftır.Çok merak ettiğim bir konu var buradan sorayım. Konu ile ilgili "kaş küser" diyorlar böyle bir şey var mı?