- 12 Temmuz 2006
- 60.264
- 229.896
- 1.223
- 53
Kaşına göre değişiyor sankiÇok merak ettiğim bir konu var buradan sorayım. Konu ile ilgili "kaş küser" diyorlar böyle bir şey var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşına göre değişiyor sankiÇok merak ettiğim bir konu var buradan sorayım. Konu ile ilgili "kaş küser" diyorlar böyle bir şey var mı?
Ben araya gireyimPınar Altuğ’un kaşlarındaki değişimi fark ettiniz mi? Bence çok doğal duruyor nasıl oldu acaba ya benim durum içler acısı da varsa bir yöntem bende yapayım![]()
Bu arada çok güzel bayıldım gibi yorumlari görünce gittim baktım naptırmış dıyeKadın zaten son paylaşımında microbrow tekniği yaptırdığını anlatmış, hem bu kadar takip edip hem bunu bilmiyor, bulamıyormuş gibi devlet meselesi haline getirmeniz çok enteresan.
Vay gerçekten mi çünkü hiç işlem gibi durmuyor keşke herkesinki böyle olsaBen araya gireyimPınar Altuğ Esteworld’de kaş ektirmiş diye duydum zaten çıkan sonuçtan belli gibi çok profesyonel durmuş
Kaşına göre değişiyor sankiince kıl köküne sahipse küsüyor kalın kıl köklü kaşlarda küsme olmuyor bence.
Kirpige hıc yaramiyoBioxinin Kaş kirpik serumu vardı. Kullanıcı yorumlarına bakın isterseniz.
İnstagramdan paylaşım yapmıştı Gittiği güzellik merkezini de söylemişti.Pınar Altuğ’un kaşlarındaki değişimi fark ettiniz mi? Bence çok doğal duruyor nasıl oldu acaba ya benim durum içler acısı da varsa bir yöntem bende yapayım![]()
Oradaki uzmanlar kıl yönü ve yoğunluğunu çok dikkatli ayarlıyormuş o yüzden doğal görünüyormuş hep o detay yüzündenVay gerçekten mi çünkü hiç işlem gibi durmuyor keşke herkesinki böyle olsa
Kıl köküm kalın, sol kaşımı bir akıllı kuaför üstten bir sıra ince aldı. Belki 10 seneden fazla oldu. Sağ kaşım çıkar sol kaşım ne yaparsam yapayım orası boş kalıyor. Küstüğüne inanıyorumKaşına göre değişiyor sankiince kıl köküne sahipse küsüyor kalın kıl köklü kaşlarda küsme olmuyor bence.
Ben bir araştırmıştım kaş bölgesi küçük olduğu için işlem saç ekimine göre daha kısa sürüyormuş üstelik ense kısmından çok ince kökler alıyorlarmış o yüzden daha natürel çıkıyor.Oradaki uzmanlar kıl yönü ve yoğunluğunu çok dikkatli ayarlıyormuş o yüzden doğal görünüyormuş hep o detay yüzünden
bunu gencken elimize cimbiz alip kasimizi yolmayalim diye buyuklerim söylerdi, "elleme küser", "sonra cikmaz" kötü sekilli kasla yasamak zorunda kalacagimiz icin endiselenecegimizden almaya cekinirdik; tecrübeme göre küsmüyorÇok merak ettiğim bir konu var buradan sorayım. Konu ile ilgili "kaş küser" diyorlar böyle bir şey var mı?
Benim de kaşlar seyrek aslında böyle şeyleri düşünmüyor değilim şu an çok ciddiye almaya başladımOradaki uzmanlar kıl yönü ve yoğunluğunu çok dikkatli ayarlıyormuş o yüzden doğal görünüyormuş hep o detay yüzünden
Sabahları kalemle uğraşmaktan bıktım ben de vallahi doğal duruyorsa yaptırılır yani hiç düşünmemBenim de kaşlar seyrek aslında böyle şeyleri düşünmüyor değilim şu an çok ciddiye almaya başladım![]()
Pınar altuğun kaşlarını bildirim olarak almak süpriz oldu
Merak edip instasına baktım. Ben beğenmedim hiç de doğal durmuyor. Ama zaten ne işlem yaptırdığını kendi paylaşmış. Doğal ve gür denilen kaş da bu. Daha diyecek bir şeyim yok.

Benim de kaşlar seyrek aslında böyle şeyleri düşünmüyor değilim şu an çok ciddiye almaya başladım![]()
Hanımlar biraz sakin mi reklam yapsanızSabahları kalemle uğraşmaktan bıktım ben de vallahi doğal duruyorsa yaptırılır yani hiç düşünmem