• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Altuğ kaşları nasıl düzeldi bilen var mı?

Pınar Altuğ’un kaşlarındaki değişimi fark ettiniz mi? Bence çok doğal duruyor nasıl oldu acaba ya benim durum içler acısı da varsa bir yöntem bende yapayım 🤣
Ben araya gireyim 😄 Pınar Altuğ Esteworld’de kaş ektirmiş diye duydum zaten çıkan sonuçtan belli gibi çok profesyonel durmuş

Kiprik ve kaş için hint yağı kullanıyorum. Sık sık kullanınca çok hızlı uzadığı için dökülecak boya geliyor. Bildirimi görünce gittim saçımada sürdüm 🤭

Kadın zaten son paylaşımında microbrow tekniği yaptırdığını anlatmış, hem bu kadar takip edip hem bunu bilmiyor, bulamıyormuş gibi devlet meselesi haline getirmeniz çok enteresan.
Bu arada çok güzel bayıldım gibi yorumlari görünce gittim baktım naptırmış dıye
Vav fılan olmamıs, nıye boyle buyutulmus ki

Kaşına göre değişiyor sanki🙄 ince kıl köküne sahipse küsüyor kalın kıl köklü kaşlarda küsme olmuyor bence.

Tamamda biri küstü ise yanında ki çıkmaz mı? Hepsi mi küsüyor arkadaş.

Kaşına göre değişiyor sanki🙄 ince kıl köküne sahipse küsüyor kalın kıl köklü kaşlarda küsme olmuyor bence.
Kıl köküm kalın, sol kaşımı bir akıllı kuaför üstten bir sıra ince aldı. Belki 10 seneden fazla oldu. Sağ kaşım çıkar sol kaşım ne yaparsam yapayım orası boş kalıyor. Küstüğüne inanıyorum

Oradaki uzmanlar kıl yönü ve yoğunluğunu çok dikkatli ayarlıyormuş o yüzden doğal görünüyormuş hep o detay yüzünden
Ben bir araştırmıştım kaş bölgesi küçük olduğu için işlem saç ekimine göre daha kısa sürüyormuş üstelik ense kısmından çok ince kökler alıyorlarmış o yüzden daha natürel çıkıyor.

Çok merak ettiğim bir konu var buradan sorayım. Konu ile ilgili "kaş küser" diyorlar böyle bir şey var mı?
bunu gencken elimize cimbiz alip kasimizi yolmayalim diye buyuklerim söylerdi, "elleme küser", "sonra cikmaz" kötü sekilli kasla yasamak zorunda kalacagimiz icin endiselenecegimizden almaya cekinirdik; tecrübeme göre küsmüyor ;) bence küsme dedikleri yasin ilerlemesiyle metabolik tüm durumlarin yavaslamasi sonucu kaslarin eskisi gibi cikmamasi, uzamamasi.

edit: tüm kaslarimi iki kez, 4-5 kez yarisini jiletlemis her yöntemi denemis biri olarak yazdim. bu arada gürlesme de olmadi ayni eskisi gibi cikti

Oradaki uzmanlar kıl yönü ve yoğunluğunu çok dikkatli ayarlıyormuş o yüzden doğal görünüyormuş hep o detay yüzünden
Benim de kaşlar seyrek aslında böyle şeyleri düşünmüyor değilim şu an çok ciddiye almaya başladım 😅

Pınar altuğun kaşlarını bildirim olarak almak süpriz oldu :KK51:

Merak edip instasına baktım. Ben beğenmedim hiç de doğal durmuyor. Ama zaten ne işlem yaptırdığını kendi paylaşmış. Doğal ve gür denilen kaş da bu. Daha diyecek bir şeyim yok.

Benzer Şeyler:kızgın:

gelinim-mutfakta-yarismacisi-kaynana-beyhan-kaslariyla-dalga-konusu-oldu-vuhn.webp

Benim de kaşlar seyrek aslında böyle şeyleri düşünmüyor değilim şu an çok ciddiye almaya başladım 😅
Sabahları kalemle uğraşmaktan bıktım ben de vallahi doğal duruyorsa yaptırılır yani hiç düşünmem
Hanımlar biraz sakin mi reklam yapsanız :D birbirinizi alıntıya alıntıya bir hal oldunuz. Güzel olsa gam yemiycem pastel boyayla boyanmış gibi duruyo.

Back
X