• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Altuğ kaşları nasıl düzeldi bilen var mı?

Hanımlar biraz sakin mi reklam yapsanız :D birbirinizi alıntıya alıntıya bir hal oldunuz. Güzel olsa gam yemiycem pastel boyayla boyanmış gibi duruyo.
birşey söyleyeyim mi inanın, neredeyse sıfır kaşlı olduğum için her gün ama her gün kaşımı boyamak zorunda kalan biri olarak bu bana o kadar güzel göründü ki :(
şu andaki halimden kırk kat güzel param olsa 1 sn düşünmem

birşey söyleyeyim mi inanın, neredeyse sıfır kaşlı olduğum için her gün ama her gün kaşımı boyamak zorunda kalan biri olarak bu bana o kadar güzel göründü ki :(
şu andaki halimden kırk kat güzel param olsa 1 sn düşünmem
Paranız olsa da ünlülere yapılan ve bol reklamı yapılan işlemlerle gaza gelmeyip sikayetvar gibi sitelerde iyice bakarak yaptırın derim. İnşallah çok güzel, mükemmel, sizi çok mutlu edecek, aynaya bakmaya doyamayacağınız kaşlarınız olur 🫶🏻

Ben bir araştırmıştım kaş bölgesi küçük olduğu için işlem saç ekimine göre daha kısa sürüyormuş üstelik ense kısmından çok ince kökler alıyorlarmış o yüzden daha natürel çıkıyor.
Kaş ekimi microblading gibi sonradan grileşme yapmıyor değil mi o beni çok korkutuyor

Paranız olsa da ünlülere yapılan ve bol reklamı yapılan işlemlerle gaza gelmeyip sikayetvar gibi sitelerde iyice bakarak yaptırın derim. İnşallah çok güzel, mükemmel, sizi çok mutlu edecek, aynaya bakmaya doyamayacağınız kaşlarınız olur 🫶🏻
ya atbii çok haklısınız, sırf bir ünlü orada yaptırdı diye gözüm kapalı gitmem çok iyi araştırırım ama keşke imkanım olsa da kaşlarımı istediğim gibi yaptırabilsem :)
çok teşekkürler, amiiinnn demek istiyorum dileklerinize, çok tatlısınız :KK68:

Pınar altuğun kaşlarını bildirim olarak almak süpriz oldu :KK51:

Merak edip instasına baktım. Ben beğenmedim hiç de doğal durmuyor. Ama zaten ne işlem yaptırdığını kendi paylaşmış. Doğal ve gür denilen kaş da bu. Daha diyecek bir şeyim yok.
Guzel durmuyor

Çok merak ettiğim bir konu var buradan sorayım. Konu ile ilgili "kaş küser" diyorlar böyle bir şey var mı?
Benim kaşım küs jilet vursam dahi çıkmıyor. O kadarda özür diledim hayret 🫢

Bu arada çok güzel bayıldım gibi yorumlari görünce gittim baktım naptırmış dıye
Vav fılan olmamıs, nıye boyle buyutulmus ki
Kaşı az olan ve bu durumdan rahatsız olan kişiler için güzel bir olay.
Sey gibi dişlerinden sorun yaşayan insanın dişlerini inci mercan yaptırdıktan sonra aynanın karşısına geçıp gecip gülümseme çalışması yapması gibi bir durum.
Aslında bayıldıklari belki Pınar'ın kaşları değil, aradıkları çözümü bulmuş olmaları ve bakarsan kaş dövme,pudralama vs tekniklerinden sonra iyi bir teknik bana göre.
En azından daha doğal bir görüntü.

Kaşı az olan ve bu durumdan rahatsız olan kişiler için güzel bir olay.
Sey gibi dişlerinden sorun yaşayan insanın dişlerini inci mercan yaptırdıktan sonra aynanın karşısına geçıp gecip gülümseme çalışması yapması gibi bir durum.
Aslında bayıldıklari belki Pınar'ın kaşları değil, aradıkları çözümü bulmuş olmaları ve bakarsan kaş dövme,pudralama vs tekniklerinden sonra iyi bir teknik bana göre.
En azından daha doğal bir görüntü.
Beni cogunlukla bulunan en iyi çözüm gozume iyi gelmediyse tatmin etmiyor
Şu halinden iyidir deyıp atlayamiyorum😑🤷
Ama haklısın dediğin gbı bence de

Back
X