• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Altuğ kaşları nasıl düzeldi bilen var mı?

Tamamda biri küstü ise yanında ki çıkmaz mı? Hepsi mi küsüyor arkadaş.
Birçok sebebi olabilir, stres bile kaş kirpik ve saçlara etki ediyor Kazen, kaş küsmesi yaşayan kişinin altta yatan bir nedeni vardır mutlaka, yüzeysel ve nispeten basit bir sebep varsa sarımsak tavsiye ediyorum kaşı küsenlere, çocukken kardeş kaybına bağlı stres ve üzüntüden saçkıran olmuştum, bizzat deneyimledim rahmetli annem saçkıran olan bölgeye sarımsak sürerdi, ne kadar sürdü hatırlamıyorum lakin hiç saç çıktı, sarımsak kıl köklerini uyarıyor.

Birçok sebebi olabilir, stres bile kaş kirpik ve saçlara etki ediyor Kazen, kaş küsmesi yaşayan kişinin altta yatan bir nedeni vardır mutlaka, yüzeysel ve nispeten basit bir sebep varsa sarımsak tavsiye ediyorum kaşı küsenlere, çocukken kardeş kaybına bağlı stres ve üzüntüden saçkıran olmuştum, bizzat deneyimledim rahmetli annem saçkıran olan bölgeye sarımsak sürerdi, ne kadar sürdü hatırlamıyorum lakin hiç saç çıktı, sarımsak kıl köklerini uyarıyor.
Biz çırak iken ustamızda saç kıran olan müşterilerin saç olmayan yerlerine sarımsak sürerdi işede yarardı.
Ama erkeklerde kıl kökü hücreleri kendini yenilemediği için işe yararmı acaba onlarda da

Önceki hâlinden daha iyi olmuş, önceki yapay duruyordu, hoşlanmiyordum. Ama şu an da (ilk sayfada resmini paylaşan arkadaşın yorumundan gördüm) uçları kısa bırakmış, güzel durmamış diyorum, şekli iyi ama uçları uzun olsaymış diyesim geldi.

Hanımlar biraz sakin mi reklam yapsanız :D birbirinizi alıntıya alıntıya bir hal oldunuz. Güzel olsa gam yemiycem pastel boyayla boyanmış gibi duruyo.
Bende şey düşündüm hani az buçuk aklımız olmasa herkes birbirine sorsa konu sonu aaa buldum buymuş burda yaptırmış falan mı yazcaktınız indirim mi istediniz naptınız anlamadım ki

şu kaş ektirme o kadar yapay duruyo ki yani anlatamam gerçekten güzel durmuyo +10 yaş ekliyo kaşsız gezmek bile bundan iyi

Kirpige hıc yaramiyo
Kirpik dökülmeniz varsa ben Mecitefendinin Kayısı çekirdeği kremini kullanmıştım. Aktardan almıştım. ( Fiyatı uygun ve çok uzun gidiyor) Çok faydasını gördüm. (Ben de internetteki bir yorumda görüp kullanmıştım.) Tek gözümde kirpiğimin yarısı komple dökülmüştü geri çıkardı düzenli kullanımda. Kaşlara da kullanılıyormuş ama ben kullanmadım. Ama bu güçlendirmiyor, uzatmıyor, sadece kirpiği dipten çıkarıyor. Ben kirpik çıkınca da Arifoğlunun kaş,kirpik serumunu kullandım( onun fiyatı da uygun) o güçlendirip uzattı hala günlük onu kullanırım.

Pınar Altuğ’un kaşlarındaki değişimi fark ettiniz mi? Bence çok doğal duruyor nasıl oldu acaba ya benim durum içler acısı da varsa bir yöntem bende yapayım 🤣
Valla ben de Adile Naşit kasliydim uzattım bakım yağı ile besledim sonra hiç ellemeden microbilading ve altın oran yaptırdım şimdi 5 sene oldu işlem yaptırali kaşlarımı gören sen ne yaptırdın diyor😂😂😂

Kızlar pınar altuğun kaşları son yıllarda daha kalkık, düzgün taranmış ve belirgin görünüyor:KK8:

Bence kesin kaş laminasyonu yaptırıyor
  • Kaş kıllarını yukarı doğru sabitliyor
  • Daha dolgun ve düzenli görünüm sağlıyor
  • 1–2 ay kalıcı olabiliyor

Kirpik dökülmeniz varsa ben Mecitefendinin Kayısı çekirdeği kremini kullanmıştım. Aktardan almıştım. ( Fiyatı uygun ve çok uzun gidiyor) Çok faydasını gördüm. (Ben de internetteki bir yorumda görüp kullanmıştım.) Tek gözümde kirpiğimin yarısı komple dökülmüştü geri çıkardı düzenli kullanımda. Kaşlara da kullanılıyormuş ama ben kullanmadım. Ama bu güçlendirmiyor, uzatmıyor, sadece kirpiği dipten çıkarıyor. Ben kirpik çıkınca da Arifoğlunun kaş,kirpik serumunu kullandım( onun fiyatı da uygun) o güçlendirip uzattı hala günlük onu kullanırım.
Arifoglunu kullandım üçer beşer almıstım hatta da. Kullanmak istemedim değişim olmayinca
Çöpe gitti geriye kalanlar senelerce durup.

Arifoglunu kullandım üçer beşer almıstım hatta da. Kullanmak istemedim değişim olmayinca
Çöpe gitti geriye kalanlar senelerce durup.
Fazla almakla hata etmişsiniz çünkü çok uzun süre gidiyor. Kirpiği çabuk uzatıyor ama güçlenmesi zaman alıyor, güçlenene kadar sürekli dökülüyor. Siz düzenli kullandınız mı? Ne kadar süre aksatmadan devam ettiniz? Benimkiler ince telli, gür değil o nedenle biraz uzun sürmüştü dökülmeden uzaması. Benim arkadaş çevrem de Arifoğlu kullanıyor çok memnunuz hepimiz.

Fazla almakla hata etmişsiniz çünkü çok uzun süre gidiyor. Kirpiği çabuk uzatıyor ama güçlenmesi zaman alıyor, güçlenene kadar sürekli dökülüyor. Siz düzenli kullandınız mı? Ne kadar süre aksatmadan devam ettiniz? Benimkiler ince telli, gür değil o nedenle biraz uzun sürmüştü dökülmeden uzaması. Benim arkadaş çevrem de Arifoğlu kullanıyor çok memnunuz hepimiz.
İndirim vardı ben ona aldandım yorumlardan da gaza gelmiştim zaten. O yüzden hep kullanırım dedim.
Altı ay kullanmıştım sonra pes ettim😔

Sımdı cosmolabtan kullaniyorum
Uzatmiyor tabi ama kirpiklerim Liftingte yanmıştı hemen döktü yerusine yenilerini getirdi kirpik sayımı artırdı fılan.
Benden ziyade güzellik uzmanıda öyle dedi, nasıl cabuk toparladı naptın fılan diye

İndirim vardı ben ona aldandım yorumlardan da gaza gelmiştim zaten. O yüzden hep kullanırım dedim.
Altı ay kullanmıştım sonra pes ettim😔

Sımdı cosmolabtan kullaniyorum
Uzatmiyor tabi ama kirpiklerim Liftingte yanmıştı hemen döktü yerusine yenilerini getirdi kirpik sayımı artırdı fılan.
Benden ziyade güzellik uzmanıda öyle dedi, nasıl cabuk toparladı naptın fılan diye
Adını duymadım onun, fayda görmenize sevindim. Rimel kullanıldığı için maalesef dökülmelerin önüne geçemiyoruz. Dökülenlerin yerine yenilerinin çıkmaları için uğraşıyoruz.

Back
X