- 8 Aralık 2016
- 26.274
- 100.104
- 34
Kıymetimi bilemediler boncummmmmmbu tarif nasıl birinci olmadı anlamadım ama![]()
![]()
![]()
tebrikler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet canım asureyi ben yaptim sanmistin ama oylama devam ettiği için deve kuşu benim diyemedim tekrar çok tşk ederimGulumse25 tebrik ederim de ben olayı yeni çaktım bacım
Bana mı oy verdin deyince aşureyi siz yaptınız sanmıştımDeve kuşu 10 numaraydı bence
![]()
Bende katilacagim insAllah regl oldum cok agir geciyor umarim yarina gecer bende hazirligimi yaparimSadece oy verirsen pro olma ihtimalin biraz düşük canim
Yarismaya katilirsan birinci olanlara veriliyor bazen de yönetim olarak güzellik yapiyorlar herkese veriyorlar
Ilk katildigimda o ay şansıma katılan herkese proluk verilmişti
Birde kimse birinci olamam diye düşünmesin mutfakla ilgili cok bilgim yokken katildim basardim herkes basarabilir
tesekkur ederim canim
Tebrik ederim canım pastan cok guzeldi ❤❤
Geçmiş olsun canım gel gel bekliyoruzBende katilacagim insAllah regl oldum cok agir geciyor umarim yarina gecer bende hazirligimi yaparim
InsAllahGeçmiş olsun canım gel gel bekliyoruz![]()
Gecmis olsun canım merakla bekliyorum tarifiniBende katilacagim insAllah regl oldum cok agir geciyor umarim yarina gecer bende hazirligimi yaparim
Ben tatliya yetismeliymisim aslindaGecmis olsun canım merakla bekliyorum tarifini![]()
Yarismalar bitmez burda canimBen tatliya yetismeliymisim aslinda![]()
Ben cesaret edemedim ama bundan sonra tam gaz devamYarismalar bitmez burda canim
Normalde ayda 1 oluyor ama pınar sponsor olduğunda 4 yarisma yapılıyor
Uzun zamandir katilmiyordum bende ama pinar kategorisine ust uste katildim ucuncusunde kazandim![]()
Ne geliyorsa hep bu deli cesaretinden geliyor zatın bitane katilayim dedim üst üste bu 4. Olacak yürek yedim galibaBen cesaret edemedim ama bundan sonra tam gaz devam![]()
Ben yaptiysam herkes yapar emin ol canimBen cesaret edemedim ama bundan sonra tam gaz devam![]()
Ne geliyorsa hep bu deli cesaretinden geliyor zatın bitane katilayim dedim üst üste bu 4. Olacak yürek yedim galiba![]()
![]()
![]()
![]()
InsAllah kizlar bugunu bir atlatayimBen yaptiysam herkes yapar emin ol canim![]()