Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben elma sirkesini suyla karistirip her gece suruyorum bunu bu ayin 25 den bu yana her gece yapiyorum pirinc ununuda sutle karistiriyorum onuda cumartesi yaptim bide pzts yaptim birgun bekleyi birgun yapiyorum bir ay deniyecegim bklimmm sonuc nasil oluck?Ben.
Pirinc unu elma sirkesi ve limon karisimj uyguluyordum bi ara.
3 4 kere yaptim ama pek faydasini goremedim.
Belkde benden kaynaklaniyor.
Pek duzenli uygulamadim.
Ben elma sirkesini suyla karistirip her gece suruyorum bunu bu ayin 25 den bu yana her gece yapiyorum pirinc ununuda sutle karistiriyorum onuda cumartesi yaptim bide pzts yaptim birgun bekleyi birgun yapiyorum bir ay deniyecegim bklimmm sonuc nasil oluck?
Lekelerim var bir turlu cozum bulamadim hmm bide pirinc unu maskesinden sonra kendim yaptigim gul suyum.var onunla tonik gorevini yapiyorum yumusacik oluyorrr...Pirinc kullanma sebebin nedir canim?
Cunku yuz beyazlatici urunler yazin kullanilmamali diye biliyorum.
Yoksa daha kotu etki yapiyor.
Lekelerim var bir turlu cozum bulamadim hmm bide pirinc unu maskesinden sonra kendim yaptigim gul suyum.var onunla tonik gorevini yapiyorum yumusacik oluyorrr...
Gul suyunu ben zamaninda kullanirdim.
Ama o vakit yuzume pek bakmazdim yagli bi cildim vardi su an dizginlesti. Yagli bi cilde kotu olurmus gul suyu.
O zamanlar gul suyu kotu yapmisti alerji yapmisti yuzumu tekrar kullanmayi dusunuyorum ben. Yaglanma yok artik.
Her gul suyu kullananin yuzu gercekten pruzsuz yaa, bi benimi bulur mu alerji .
Bide gul suyunu ne kadr kullaniyosn her kullanimda canim?
Bn dozunu kaciriyorm galiba.
Olcu olarak mesela ne kdr?
Genelde pirinc unu maskesini kullandiktan sonra suruyorum yani birgun arayla pamukla surup kurumaya birakiyorum olcu nasil olur bilemedim simdiGul suyunu ben zamaninda kullanirdim.
Ama o vakit yuzume pek bakmazdim yagli bi cildim vardi su an dizginlesti. Yagli bi cilde kotu olurmus gul suyu.
O zamanlar gul suyu kotu yapmisti alerji yapmisti yuzumu tekrar kullanmayi dusunuyorum ben. Yaglanma yok artik.
Her gul suyu kullananin yuzu gercekten pruzsuz yaa, bi benimi bulur mu alerji .
Bide gul suyunu ne kadr kullaniyosn her kullanimda canim?
Bn dozunu kaciriyorm galiba.
Olcu olarak mesela ne kdr?