• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Piskolojim çok bozuk yardim edin lütfen vajinaya parmak sokmuştum bir iki defa bilmiyordun kafayı yedim kızlık zarına zarar verir mi

Kan gelmedi bir parmağın yarısı bile değil ama çok taktım evlendiğim gece kan gelmezse ben kafamda çok kuruyorum eskiden böyle birşey hiç aklımda yoktu ama biri böyle bir soru sormuş bende takıldım çıkamıyorum
Bir şey olduğunu sanmıyorum canım endişelenme… Ayrıca evlendiğin gece kan gelmesi şart değil. Kızlık zarın esnek de olabilir. Kimi kadınlarda esnek oluyor bayağı..artık erkekler de biliyor eskisi gibi cahil değil, gelmezse de esnek olduğunu düşünür.. benim bir arkadaşımın doğumda bozuldu mesela kızlık zarı, o kadar esnekmiş düşün…doktor öyle demiş 👍

Yok önüne diye hatırlıyorum ama kan da gelmedi hatırladığım kadarıyla ama çok taktım kime sorsam bilemiyorum doktora gidim diyodum bakar mi acaba
Ben de sokmuştum 😂 hiçbir şey olmamıştı kanama görmediysen bozulmamış demektir. Yıllar sonra ilk birlikteliğimde kanamam oldu demek ki parmakla bişey olmamıştı. Ben de zaten bozulmuş diye birliktelik yaşamıştım bişey olmadıgını bilsem bi düşünebilirdim belki 😅 doktora direkt kızlık zatım bozulmuş mu diye sorsan sorarsan bakmaz ve bişey söylemez. Özele gidebilirsin ama.

Kizlik zarı bozulur mu ben kafayi yedim çünkü
Zarar verdiyse bilirsin ya kan gelir yani.
Cok nadir zarı yırtılıp kanamayan kadın

Bıdaha sokmazsin heralde parmaktan ne zevk alıyorsun

Back
X