Üzüntünüzü anlıyorum, fakat pcos infertilite demek değil. Ablam pcoslu, 3 tane boy boy çocuğu var ve çok kolay oldu. Kimisinde pcos yok yıllarca uğraşıyor. Öncelikle şunu anlayın, bu semptomları iyileştirilebilir bir sendrom. Beslenmeniz, aldığınız takviyeler vs durumu iyileştirecektir. Adetleriniz düzenli mi? Günde 4000 mg inositol almanızda çok fayda olur, bu bir ilaç değil takviye. Yine aynı şekilde q10, magnezyum, ve omega 3 çok çok önemli.
Tavsiyem, dilerseniz doktora da danışarak takviyelerinizi alın ve ovülasyon testi yapın. Yumurtlama günlerinizi değerlendirin.
Bende çok ileri derece pcos var ama ilk aydan hamile kaldım bu şekilde. Kimyasal oldu ama umudumu kaybetmeyip takviyelerle yumurta kalitemi arttırmaya çalışıyorum.
Ek olarak, hastalıkta sağlıkta diye boşuna dememişler. Eşinizin bir rahatsızlığı olsa ondan soğurmuydunuz? Bu sebeple sizden soğursa endişelenmeniz gereken konu çocuk değil diye düşünüyorum.
Lütfen moralinizi bozmayın, okuyun, araştırın. Forumda bile hamile kalan pek çok PKOlu göreceksiniz.
İnşallah tez zamanda mucizenize kavuşursunuz