• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pko olup ovülasyonda sürekli pozitif sonuç alanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sizde pko hastasısınız sanırım merak ettiğim ve karşılaştırma yapmak istediğim için soruyorum sizin lh ve fsh değerleriniz kaç çıktı acaba ?
Maalsf ben pko değilim yumurtalık yetmezliği var keşke pko olsaydım çözülebilir bir sorunum olrdu

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. sizde tıp fakültesi mezunusunuz sanırım doktorumun yalın cevap verdiğine karar verdiğinize göre :)
Yok tıp mezunundeğilm bilinçli bir hastayım dıyelımmı pko olduğun için ıbulasyından sağlıklı bir donut alamazsın soylemı sığ olmasaidi sen neden testinin pozitif geldiğini anlamı olurdun yanlışmıyım mesajı cevaplarken hala neden pozıtf geldiği konusunda net değildin hastalığının sebep olduğunu biliyordun bu konuda aydnlatmıs ama detay vermemişti ben kendim doktorlar tarafından çokca magdrıyet yaşayınca soru sormayı araştırma yapmayı seçtim arkadasm

Yok tıp mezunundeğilm bilinçli bir hastayım dıyelımmı pko olduğun için ıbulasyından sağlıklı bir donut alamazsın soylemı sığ olmasaidi sen neden testinin pozitif geldiğini anlamı olurdun yanlışmıyım mesajı cevaplarken hala neden pozıtf geldiği konusunda net değildin hastalığının sebep olduğunu biliyordun bu konuda aydnlatmıs ama detay vermemişti ben kendim doktorlar tarafından çokca magdrıyet yaşayınca soru sormayı araştırma yapmayı seçtim arkadasm
belkide doktorum beni aydınlattı ama ben burada detay vermek istemedim farklı birşey çıktı bu da olamaz mı ARKADAŞIM ;) ben bu platformu çok beğeniyorum insanlar birbirleriyle yardımlaşıyorlar yaşadıklarını ve bildiklerini anlatıyorlar ama bazı insanlar ve konuşma tarzları var ki bu beni çok rahatsız ediyor herşeyi biliyormuş gibi emin konuşan insanlardan çok rahatız oluyorum bu kadar net konuşuyorsan bu kadar biliyorsan keşke doktor olsaydın demek geliyor içimden ve diyorum. yaşadığımız şeylerden öğreniriz yada okuduklarımızdan fikirlerimizi paylaşırız ama bence kimsenin vücut yapısını bilmeden teşhis koyamayız bence net bir şekilde senin yukarıda yaptığın gibi :) yardımcı olmak istemişsin teşekkürler ama ben mesela bildiklerimi paylaşıyorum şöyle olabilir böyle olabilir diye kimseye teşhis koymadım bu güne kadar sana da bunu yapmamanı tavsiye ederim mazallah yazdığın kişi doktoruyla bunu paylaşır doktor kendine hakaret olarak algılar sonrası uğraş dur. kötü amacınız yok belli ki ama teşhis koyma tavrınız beni rahatsız etti pko olmadığınız halde ilgilenip yazdığınız için teşekkürler bundan sonraki konuşma gereksiz olacak bence. iyi araştırmalar size.

bu arada Rabbim size de şifa versin gönlünüzdekini nasip etsin inşallah.

belkide doktorum beni aydınlattı ama ben burada detay vermek istemedim farklı birşey çıktı bu da olamaz mı ARKADAŞIM :KK66: ben bu platformu çok beğeniyorum insanlar birbirleriyle yardımlaşıyorlar yaşadıklarını ve bildiklerini anlatıyorlar ama bazı insanlar ve konuşma tarzları var ki bu beni çok rahatsız ediyor herşeyi biliyormuş gibi emin konuşan insanlardan çok rahatız oluyorum bu kadar net konuşuyorsan bu kadar biliyorsan keşke doktor olsaydın demek geliyor içimden ve diyorum. yaşadığımız şeylerden öğreniriz yada okuduklarımızdan fikirlerimizi paylaşırız ama bence kimsenin vücut yapısını bilmeden teşhis koyamayız bence net bir şekilde senin yukarıda yaptığın gibi :) yardımcı olmak istemişsin teşekkürler ama ben mesela bildiklerimi paylaşıyorum şöyle olabilir böyle olabilir diye kimseye teşhis koymadım bu güne kadar sana da bunu yapmamanı tavsiye ederim mazallah yazdığın kişi doktoruyla bunu paylaşır doktor kendine hakaret olarak algılar sonrası uğraş dur. kötü amacınız yok belli ki ama teşhis koyma tavrınız beni rahatsız etti pko olmadığınız halde ilgilenip yazdığınız için teşekkürler bundan sonraki konuşma gereksiz olacak bence. iyi araştırmalar size.
tekrardan merhabalar nıyetım ukalalık yapmak yada teshıs koymak değildı sen busun bence dıye bır soylemde bulunmadım sen pkolu oldğumdan olabılr dıyınce pkoluysan teshıs şu hormonlara bakıp konuluyor zaten sebep bellı dedım sonucların elınde değilmı lh fsh yuksekkı doktrun sana pko teshısı koymus benım teshı koydğumu nerdenö çıkardın o kısmını anlamadm cidden nıyetım yardmcı olmaktınıye bukadr garıpsedın anlamadım bak yukarı doğru yazısmalarımıza pkoluyum dıyen sensın bende doktr şu değere bakıp koyar teshısı dedm yanlşmıyım?

tekrardan merhabalar nıyetım ukalalık yapmak yada teshıs koymak değildı sen busun bence dıye bır soylemde bulunmadım sen pkolu oldğumdan olabılr dıyınce pkoluysan teshıs şu hormonlara bakıp konuluyor zaten sebep bellı dedım sonucların elınde değilmı lh fsh yuksekkı doktrun sana pko teshısı koymus benım teshı koydğumu nerdenö çıkardın o kısmını anlamadm cidden nıyetım yardmcı olmaktınıye bukadr garıpsedın anlamadım bak yukarı doğru yazısmalarımıza pkoluyum dıyen sensın bende doktr şu değere bakıp koyar teshısı dedm yanlşmıyım?
şöylede bir durum var pko luyum ama fsh değerim de yüksek çıkmadı ;) demek istediğim de tam olarak bu herkesin vücudu farklı reaksiyon gösterebilir. anlıyorum niyetinizin iyi olduğunu herkes burda birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ama sizin yazışınıda takıldığım konu "DOKTORUN YALIN CEVAP VERMİŞ" diyerek ne bilim net bir şekilde devamını getirerek net olarak açıklama yazmışsınız doktor bilmiyor da siz biliyormuşsunuz gibi doktorumun da kim olduğunu bilmiyorsunuz. neyse sonuç olarak pko lu olduğum için sorunumu buradan paylaşarak benimle aynı durumu yaşayanlar var mı diye öğrenmek istedim evet ben kendim dedim pko luyum diye onda da sorun yok yukarıda da belirttiğim üzere herkesin vücudu farklı olabilir mesela benim fsh değerim yüksek çıkmadı bu sebeple net konuşmak olmuyor sadece bu rahatsızlığımı dile getirmek istedim. sonuç olarak hepimiz aynı dertten muzdaripiz Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. iyi günler dilerim size.

şöylede bir durum var pko luyum ama fsh değerim de yüksek çıkmadı :KK66: demek istediğim de tam olarak bu herkesin vücudu farklı reaksiyon gösterebilir. anlıyorum niyetinizin iyi olduğunu herkes burda birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ama sizin yazışınıda takıldığım konu "DOKTORUN YALIN CEVAP VERMİŞ" diyerek ne bilim net bir şekilde devamını getirerek net olarak açıklama yazmışsınız doktor bilmiyor da siz biliyormuşsunuz gibi doktorumun da kim olduğunu bilmiyorsunuz. neyse sonuç olarak pko lu olduğum için sorunumu buradan paylaşarak benimle aynı durumu yaşayanlar var mı diye öğrenmek istedim evet ben kendim dedim pko luyum diye onda da sorun yok yukarıda da belirttiğim üzere herkesin vücudu farklı olabilir mesela benim fsh değerim yüksek çıkmadı bu sebeple net konuşmak olmuyor sadece bu rahatsızlığımı dile getirmek istedim. sonuç olarak hepimiz aynı dertten muzdaripiz Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. iyi günler dilerim size.
ya buarada ben fsh yuksek demedımkı affola ole bır yanlş olduysa fsh değerınız lh hormonunuzdan yuksek fsh 4 ise lh 6 gbı yuksek fshdan demk ıstedm

ya buarada ben fsh yuksek demedımkı affola ole bır yanlş olduysa fsh değerınız lh hormonunuzdan yuksek fsh 4 ise lh 6 gbı yuksek fshdan demk ıstedm
Anladım sorun yok tamamdır hayırlı akşamlar rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏

Herkese merhaba, ben yıllardır pko ile mücadele ediyorum yaklaşık 1 yıldır gebelik için uğraşıyorum bütün testler yapıldı ne eşimde ne bende hiçbir anormal değer çıkmıyor yalnızca adet düzensizliğim var bu ay adetimden itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım 13. Günden itibaren test sürekli pozitif çıkıyor ekte görselde de testi ekliyorum T çizgisinin daha koyu olması gerektiğini biliyorum ancak benim testlerde de bayağı koyu çıkıyor erken gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi pko olmamla bir ilgisi var mıdır bunun ayrıca yaklaşık 6 aydır da ınofolıc combi kullanıyorum bu ilacı kullanıp faydasını gören oldu mu acaba
Bir ihtimal daha var canım, pko olmayanlar da da lh hep koyu çıkanlar oluyor, bir arkadaş bunu doktoruna sorduğunda idrar yollarında iltihap olabileceğini söylemiş. Umarım bu bilgi birilerinin işine yarar.

Bir ihtimal daha var canım, pko olmayanlar da da lh hep koyu çıkanlar oluyor, bir arkadaş bunu doktoruna sorduğunda idrar yollarında iltihap olabileceğini söylemiş. Umarım bu bilgi birilerinin işine yarar.
Evet bu gerçekten doğru hem pko ile ilgili olabileceği söylenmişti ve doktora gittiğimde de o dönemde idrar yolu sorunum çıkmıştı teşekkürler ilgin için 🤗

Back
X