pko ya bağlı sivilcelerim - aslanpencesi

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.464
2.926
Günaydın. Ben de pkos var. Sanırım sivilcelerim de bundan kaynaklı. Agiz cevresinde, cenede ve yanaklarda birkaç tane var. Bazilari da iri iri cikiyor. Doktora gittim bir sürü şey verdi uyguluyorum onları ama gelin görün ki sanırım hormonal bişey. Aslanpencesi hormonları dengeliyormus. Kullanmaya başladım. Kullanip da yarar gören var mı? Pkosa bağlı sivilcelerine çözüm bulabilen var mı ?

Fikri olan yok mudur acaba? Lütfen konum bir süre tasinmasin

bende çok vardı 1.5 sene önce hayıt tohumuyla hepsi gitmişti şimdi yeniden çıkmaya başladı.

sabah akşam 1 çay kaşıgı hayıt çayını bır bardak sıcak suda 5dk demlendırıp (hayıtları sonra bardaktan çıkarız süzüp) içiyorsun

Peki aç karnına mi tok karnina mi iciyoruz? bir de demlemeden önce hayitli suyu kaynatck miyiz

sabah akşam 1 çay kaşıgı hayıt çayını bır bardak sıcak suda 5dk demlendırıp (hayıtları sonra bardaktan çıkarız süzüp) içiyorsun

Merhaba canım. Bir sene önce sana bir soru sormuştum. Bir senedir cevap bekliyorum ama vermiyorsun :)))

eylul7158eylul eylul7158eylul benim yine sivilcelerim azdı canım .roaccutane kullanmak istemiyorum. Hayıt tohumunu deniyecegim. Şu anda içmeye basladim ama tohumu ezmeli miyiz sen nasıl iciyordun? Bir de kaynatmadan mi demliyordun?

eylul7158eylul eylul7158eylul benim yine sivilcelerim azdı canım .roaccutane kullanmak istemiyorum. Hayıt tohumunu deniyecegim. Şu anda içmeye basladim ama tohumu ezmeli miyiz sen nasıl iciyordun? Bir de kaynatmadan mi demliyordun?

Geçmiş olsun. Bende de pko mevcut sende de olduğu gibi acayip sivilcelerim vardı çene kısmımda geçmek bilmiyordu. Soğan kürü uyguladım hepsi söndü artık çıkmıo sadece sivilcelerin özleri kaldı içinde onları olgunlaştıkça sıkıp çıkartıyorum. Hayıt tohumuna bende başladım ama çok fazla özen gösterip içemedim. Bir tatlı kaşığını (tepeleme olmadan) havanda ezip bir fincan suda 10 dk demleyip içiom. Ezmedende demleyenilirsin bazen öyle yapıom bende üşenirsem tabii :KK55::KK53: ezince rengi daha koyu oluyo tadıda acı tabii içilme zamanıda ne çok tok ol nede çok aç. Yani yemekten ya yarım saat önce yada yemekten iki saat sonra. Tekrar geçmiş olsun umarım şifa olur hepimize

Merhaba cok girmiyorum kk ya gormedim. Suyu kaynatip su bardagina aliyorum icine bir cay kasigi hayiti atip suzdurup ictim sabah aksam ac tok fark etmez

Geçmiş olsun. Bende de pko mevcut sende de olduğu gibi acayip sivilcelerim vardı çene kısmımda geçmek bilmiyordu. Soğan kürü uyguladım hepsi söndü artık çıkmıo sadece sivilcelerin özleri kaldı içinde onları olgunlaştıkça sıkıp çıkartıyorum. Hayıt tohumuna bende başladım ama çok fazla özen gösterip içemedim. Bir tatlı kaşığını (tepeleme olmadan) havanda ezip bir fincan suda 10 dk demleyip içiom. Ezmedende demleyenilirsin bazen öyle yapıom bende üşenirsem tabii :KK55::KK53: ezince rengi daha koyu oluyo tadıda acı tabii içilme zamanıda ne çok tok ol nede çok aç. Yani yemekten ya yarım saat önce yada yemekten iki saat sonra. Tekrar geçmiş olsun umarım şifa olur hepimize

teşekkür ederim. hayıttan sonra soğan kürünü deniyeceğim.

X