- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
valla bende 2 ay yaptırdım klomen içip yumurta takibi ama olmadı. hiç büyümediler. ama sonra ki 2 ay herşeyi bıraktım. veee büyümüşler... bence önce bi eşin düzelsin. bide ben şöyle bişey okumuştum. eğer erkekte problem varsa aşılama en doğrusudur.spermler yıkandığı için kaliteli oluyolar. ama kadında problem varsa şans azalıyor diye okumuştum. eşin düzeldikten sonra sende en az 3 ay klomenle yumurta takibi yap. klomen okadar güçlü bir ilaçmış ki. bıraktıktan 2 ay sonrada işe yarayabilirmiş. benim öyle olmuş işte. eğer 3 ay içinde klomen bi işe yaramazsa 1-2 ay herşeyi bırak benim gibi. belki herşey daha güzel =))) bu arada eşinede rica et. her sabah 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi yesin. benim arkadaşımın eşindede sperm hareketleri çok yavaştı. bir ay harnut(keçiboynuzu) pekmezi yedi ve arkadaşım o ay hamile kaldı. ve düşün 2 sene uğraşmışlardı. en son gittiği doktor eşinden sperm testi istedi ve öyle öğrendiler. bence gıdalarıda yabana atmatın...
zaten hangi doktora gitsem direk aşılama diyorum eşimd eve bende sorun oldugu için ama ben 2yada 3ke xzyumurta takıbı yaptırmak istiyorumbakalım hayırlısı artık eşime aldım keçiboynuzu pekmezi ama yemiyor malesef doktorun verdıgı ilaçşarı kullanıyorr inş.bizde mucizemize kosucazz allahın izniylee