merhaba pink,öncelikle geçmiş olsun..çok yardımcı olamayacağım belki,çünkü ben de henüz tedaviye başlamadım..ama bildiğim kadarıyla rahim filminde tüplerinin tıkalı olup olmamasına bakıyorlarmış..burada forumlarda rahim filmi konusunda yazılanları okudum sadece, bazıları çok korkulacak bir şey olmadığını söylüyor..rahim içine bir sıvı verip kamerayla tüplerin yapışık olup olmadığına bakıyorlar..
doktorun direk klomenle mi başladı,çünkü bazı arkadaşlarda önce insülin direncini düşüren bazı ilaçlarla başlıyorlarmış.metformin gibi...çünkü klomen zaten 3-4 ay kullanılabiliyormuş sadece..istersen başka bir doktora daha görün derim ben..
bir de ne kadar süre denediniz normal yollarla?
eşinde bir problem olup olmadığına da bakıyorlar..böyle bir şey yapıldı mı?
doktorun direk klomenle başlaması şaşırttı beni..istersen bir doktora daha görün.
normal yolla 5 ay falan denedik adetlerim düzensizleşince doktora gittim.evlenmeden önce adetlerim çok düzenliydi evlendikten sonra bozuldu.eşimde gitti ama onda bi problem yok sperm sayısı cok iyi .direk klomenle basladık baska bi ilaç önermedi sanırım doktorumu degiştirmeliyim cok dogru sölüyosun.daha yeni evliyim ama cocugum olmıcak korkusuna kapıldıgım için bi an önce tedavi olmak istedim.