• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım doktor dedi ilaç tedavisi olmadan nasıl tüp bebek der sana o doktor nerden eğitim almış dedi spor yap dedi bana adetin 3. günü gel yeni tahliller isticem dedi kaç yıllık evlisin dedi dedim 2 buçuk yıllık ama ben 1 buçuk senedir çocuk istiyorum dedi her 1 sene çocuğu olmayan insanlar tüp bebek mi yapsın insanları hem dünya kadar masrafa hemde beklentiye sokuyorlar sen unut o doktorun dedikleri şeyleri silbaştan başlıyoruz dedi yalnız eşime sigarayı bırak hemen dedi devlet hastanesinde bu kadar alaka beklemiyorduk açıkçası bende eşimde
Oh çok şükür, zaten bir önceki dr. saçmalamıştı inşallah iyi bir tedavi süreci geçirirsin:)

canım doktor dedi ilaç tedavisi olmadan nasıl tüp bebek der sana o doktor nerden eğitim almış dedi spor yap dedi bana adetin 3. günü gel yeni tahliller isticem dedi kaç yıllık evlisin dedi dedim 2 buçuk yıllık ama ben 1 buçuk senedir çocuk istiyorum dedi her 1 sene çocuğu olmayan insanlar tüp bebek mi yapsın insanları hem dünya kadar masrafa hemde beklentiye sokuyorlar sen unut o doktorun dedikleri şeyleri silbaştan başlıyoruz dedi yalnız eşime sigarayı bırak hemen dedi devlet hastanesinde bu kadar alaka beklemiyorduk açıkçası bende eşimde
Dovesim geliyor oyle doktorlari insallah rabbim tez zamanda evlat nasip eder hepimize

Kizlar bende pcosluyum. 1yillik evliyim. Evlenmeden 1 ay once ogrendim pcoslu oldugumu. Dr cyclo prognova verdi bu ilac duzenli adet olmami sagladi ama bu hap bana kilo aldirdi daha sonra kontrole gittigimde Yazz24+4 dogum kontrol hapi verdi iki uc ay kullandiktan sonra 4 mayista biraktim cunku artk bebek istiyoruz. Biraktiktan sonra 7 haziranda kendiliginden adet oldum. Fakat sonra iki ay gecikti neredeyse 5 agustosta doktora gittim hala adet olamadm kan testi yapti östrojen yuksek cikti ultrasonla karnimdanda bakti gebelik yok dedi ve tarlusal hap verdii haplar biteli dokuz gun oldu fakat hala adet olmadim. Dr adetinin 4.gunu gel tekrar test yapicaz dedii. Hep yumurtalarimi gelistirecek ilacta verecekmis gelismeleri yazarimm :110::110::110:

Saglikla al canim kucagina insallah. Darisi biz bekleyenlerin basina olur umarim :KK66: bakalim doktor bu sonuclara gore ne ilaci vercek. Dostinex i ben de duymustum prolaktin dusurucu. Sogan suyu da icmeyi dusunuyorum canim ama hormon ilaci kullanirken kür uygulamanin zarari olur mu onu merak ediyorum.
amin canım darısı isteyen herkese olsun inşallah.sanmıyorum bir zararı olacağını canım. istersen soğan suyuna hemen başla ilaçtan önce.zaten 15 gün kullancaksın.dostinex çok etkili bir ilaç.sadece 2 tabletle değerim 1e falan düşmüştü.sonrada hemen hamile kaldım zaten.

Ohhcanim valla ne iyi dr mus seni rahatlatmis duymak istedigimiz soylenmesi zor seyler degil. Insallah hayirli olur canim. ALLAH HEPIMIZE SABIR VERSIN BIDE BEBIS VERSIN :KK46:

Ohhcanim valla ne iyi dr mus seni rahatlatmis duymak istedigimiz soylenmesi zor seyler degil. Insallah hayirli olur canim. ALLAH HEPIMIZE SABIR VERSIN BIDE BEBIS VERSIN :KK46:
Bu arada spor gercekten cok rahtalatiyor.beline stres film sar oyle yap sporunu acaip ter attiriyo ben cok fayda gordum tavsiye ederim. Hic bisey yapamiyosan ac mezdeke oyna :KK76::KK73::-)

Kizlar bende pcosluyum. 1yillik evliyim. Evlenmeden 1 ay once ogrendim pcoslu oldugumu. Dr cyclo prognova verdi bu ilac duzenli adet olmami sagladi ama bu hap bana kilo aldirdi daha sonra kontrole gittigimde Yazz24+4 dogum kontrol hapi verdi iki uc ay kullandiktan sonra 4 mayista biraktim cunku artk bebek istiyoruz. Biraktiktan sonra 7 haziranda kendiliginden adet oldum. Fakat sonra iki ay gecikti neredeyse 5 agustosta doktora gittim hala adet olamadm kan testi yapti östrojen yuksek cikti ultrasonla karnimdanda bakti gebelik yok dedi ve tarlusal hap verdii haplar biteli dokuz gun oldu fakat hala adet olmadim. Dr adetinin 4.gunu gel tekrar test yapicaz dedii. Hep yumurtalarimi gelistirecek ilacta verecekmis gelismeleri yazarimm :110::110::110:
Hayirlisi olsun umarim tez zamanda kavusursun srn de bebegine

amin canım darısı isteyen herkese olsun inşallah.sanmıyorum bir zararı olacağını canım. istersen soğan suyuna hemen başla ilaçtan önce.zaten 15 gün kullancaksın.dostinex çok etkili bir ilaç.sadece 2 tabletle değerim 1e falan düşmüştü.sonrada hemen hamile kaldım zaten.
Canim tatile cikiyorum cuma gun gelecrk ay baslayabilirim sogan kurune. Doktora da tatil donusu gidicem ay sonunda artik nasil bi tedavi onercek gorucez. Biz de senin gibi sansli oluruz insallah ;))

Canım hamile olabilirsin kan tahlili yaptır bence:)

Gunaydin canim. Ay ne kusuru canim kafa sisirmedin oyle dusunme. Canim duzensizligin dk hapindam oldugunu sanmam cunkuno zaten duzenli adet girmeni sagliyor. Yani onu birakimca ortaya cikmasi demekki vardi dr fark etmedi. Ilk evrede hemen anlasilmiyor cnim bazende hic bi belirti vermiyor.ben o kadar zayiftimki pco ne alaka bu bedende ve adette oluyordum her ay cok duzenli olmasada. Ise alisma surecinde hamileligi dusunmezsin daha rahat hamile kalirsin belkide birde burdan dusun canim. Cunku bebek istemeye basladiktan beri insan kafasindan atamiyor o dusunceyi. Ben 10 aylik evliyim 6aydir istiyorum devlet hast hep 1 sene bekle diye yolladi. Benim lh degerim asiri yuksek cikiyor. En son ozel hast gittimde tedavi verdi iste canm. Sana 3 ayda verse 6 ayda verse dogum kontrol onun etkisi vucudundan +3ayda cikacak . Gercekten bebek isteyip istemediğini düşün canim ona gore karar ver bence. Bana dogum kontrol dediklerinde tuylerim diken diken oluyor. Allah gönlüne gore versin canim :KK19:
Sagolasin canim. Ayin 31inde randevum var doktorda bakalim ne der ona gore bi karar vericem. Cok stres yaptim su 4 5 aydir biraz kafamdam atmak uzaklastirmak istiyorum aslinda. Kilo da vermem lazim gecen seneden beri 5 kilo aldim. iste boyle yaa bebek tabii ki istiyorum yasim 30 bakalim kismet olur mu bize de. Takipte kalicam bu sayfayi moral oluyo bana da. doktordan sonra yazarim yine gelismeleri :)

Sagolasin canim. Ayin 31inde randevum var doktorda bakalim ne der ona gore bi karar vericem. Cok stres yaptim su 4 5 aydir biraz kafamdam atmak uzaklastirmak istiyorum aslinda. Kilo da vermem lazim gecen seneden beri 5 kilo aldim. iste boyle yaa bebek tabii ki istiyorum yasim 30 bakalim kismet olur mu bize de. Takipte kalicam bu sayfayi moral oluyo bana da. doktordan sonra yazarim yine gelismeleri :)
Insallah Allah gönlüne gore versin canim. Bebek istiyosan dk.hapi derse baska dr fikride al bence.burasi gercekten insana moral oluyor. Aklim fikrim burda oluyo benim :KK45:

Hayırlı sabahlar hanımlar..

Back
X