Anladim canim.insalah etkisini gosterir hayırlısı olsun .canim buvarada o otu bi arastir bak.edinebilirsen dene.bir zorlugu yok .Canım ben bu iki otuda bilmiyorumgaliba soğan suyuna başlayacağım:)
Ya insallah mubarek ezan vakti rabbim hepimizin kucagini doldursunnn kavusalim bebeklerimizeA
hayırlısı inşallah elbet bu bebeklerin doğacak günü gelecek inşallah:)
Amin canım amin:)Ya insallah mubarek ezan vakti rabbim hepimizin kucagini doldursunnn kavusalim bebeklerimize
Canim hastalandinmi daha vardi senin gunune oyle hatırlıyorum. Kendini biraktinn sen bu aralar . Böyle yaparak zaten olmayacagini biliyorsun demi canim. Uzulme her son yeni bir baslangictir. Bu defa olur ne yapalimKızlar test yaptım yine tek çizgi nasıl mutsuzum anlatamamönceden böyle değildim bu aralar çok sitres yaptım hep ağlayasım var
Elmaselmas henüz hasta olmadım zaten ne zaman olurum bilmiyorum, bir umuttu test yaptımCanim hastalandinmi daha vardi senin gunune oyle hatırlıyorum. Kendini biraktinn sen bu aralar . Böyle yaparak zaten olmayacagini biliyorsun demi canim. Uzulme her son yeni bir baslangictir. Bu defa olur ne yapalim
Insallah canimmmElmaselmas henüz hasta olmadım zaten ne zaman olurum bilmiyorum, bir umuttu test yaptımama daha iyim şimdi dr. arayışına girdim toparlanacağım inşallah:)
İnşallah Rabbim o murlu günleri bizlerede nasip eder inşallah:)Bende test yaptm tek cizgiii... ins cift cizgileri gorururz kizlar en kisa zamanda..
Canım hayırdır ne olduYardım edermisiniz
Ins canimmmmmİnşallah Rabbim o murlu günleri bizlerede nasip eder inşallah:)
Cnm sen ne zamandr tedavi goruyorsn birde sende mi klomen catlatma ignesi oldn ben yeni katildm araniza uye degilken sk sk takip ediordm bugunde uye oldm birbirimize destek olalm...Ins canimmmmm
Canım hayırdır ne oldu
Merhaba ben Klomen kullandım 3 defa gebelik oluşmadi son adetim bittiğinde yıkanıp doktora gittim doktorum tekrar Klomen ve ovitrelle yazdı ultrason günü verdi.aklıma takılan şu 3 ay boyunca Klomeni adet bittikten 5 gun sonra sabahları 2 tablet olarak aliyordum yine aynı şekilde kullanıcam ama 5 degil 10 gun sonra baslicam Klomene ve 4.gün ultrasona girecem yumurtaliklar büyüdüyse iğnemi olucam.neden bu sefer 10 gün sonra yutucam bu hapı bi yanlislik olmuş olabilirmi normal mi bu
senin durumuna göre en uygun tedavi şeklini vermiştir canım hani herkesin durumu farklı takip sırasında birşeyleri fark etmiş olacakki öyle değiştirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?