Adetliyken o icilmezkisoğan suyu içebilirsin söker
KIZLAR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN DUA EDİYORUZ
LİSTEMİZ 7 EYLÜL'E KADAR AÇIK
DAHA SONRA KAPALI OLACAK.
TOPİĞİMİZİN İLK SAYFASINDA DUADAN SONRA HAMİLE OLANLARIN İSİMLERİ VAR.
SIZLERE UMUT OLSUNLAR İNŞALLAH.
BUYRUN SAYFAMIZA...
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hz-ibrahimin-duasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103/page-2226
spor yap canım ..bende pcoluyum adetlerim az geliyodu o aralarda fitness a yazılmıştım deli gibi spor yapıyordum ama normalinden kat kat fazla kanamam oluyodu şimdi yine başladım spora harika bişey koşun yürüyün karın kaslarınızı geliştirin karın egzersizleri yapın inceltin göbüşü :)Kizlar bugün adetimin ilk günü tam sokulmesi için ne yapmam gerek
Ya canım benimde önceden çok oluyordu acaba şimdi normalemi donduspor yap canım ..bende pcoluyum adetlerim az geliyodu o aralarda fitness a yazılmıştım deli gibi spor yapıyordum ama normalinden kat kat fazla kanamam oluyodu şimdi yine başladım spora harika bişey koşun yürüyün karın kaslarınızı geliştirin karın egzersizleri yapın inceltin göbüşü :)
Nasıl yani kanaman ne zaman çoğaldıspor yap canım ..bende pcoluyum adetlerim az geliyodu o aralarda fitness a yazılmıştım deli gibi spor yapıyordum ama normalinden kat kat fazla kanamam oluyodu şimdi yine başladım spora harika bişey koşun yürüyün karın kaslarınızı geliştirin karın egzersizleri yapın inceltin göbüşü :)
spor yaparken çoğaldı canımNasıl yani kanaman ne zaman çoğaldı
Kizzz bende yazilayim o zaman ya ama başımdan kürtaj geçti belki ondandirspor yaparken çoğaldı canım
Insallahh canimmm insallahh.Hayırlı akşamlar hanımlar..
Bugün çatlatma iğnemi oldum, geldim..
Rabbim inşallah bu ay nasip eder..
Iyiyim canim. Oturuyoruz haberleri izliyoruz. Sen napiyosun cnm nasilsin. Igneyi nerden yaptılar cnm
Ben de iyiyim cicim eşim dışarıda gelir birazdan..Iyiyim canim. Oturuyoruz haberleri izliyoruz. Sen napiyosun cnm nasilsin. Igneyi nerden yaptılar cnm
Evet cnim pzt ikiski olcak sizin iyi calis heeBen de iyiyim cicim eşim dışarıda gelir birazdan..
Kalçadan yaptılar, bakalım 36 saat sonra çatlıyomuş yumurta..
Rabbim hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?