Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende de 2010 yılında pko teşhisi konmuştu. 6 ay diane 35 kullandım reglim düzene girmişti kistlerimin de yokolduğunu söylemişti doktor. ama hap tedavim bittikten sonra tekrar adet düzensizliği yaşadım. ama artık hap da kullanmak istemiyordum. onun yerine taze nane yedim hergün yemeklerden sonra 3-5 yaprak çiğ yiyorsunuz çok faydaı oldu o zamandan beri adetim her ay düzenli gelir. maydanoz çayı da çok etkili. soğan kürü hiç denemedim. cilde de iyi geliyomuş soğan kürü o yüzden denemek istiyorum

Merhaba kızlar bildiğiniz gibi tedavideyim.
Cumartesi günü çatlatma iğnem var..
Doktor durumuma iyi dedi..
Dua ediyorum sadece, inşallah tutar beni bebeğim. .

Kizlar bugün adetimin ilk günü tam sokulmesi için ne yapmam gerek
spor yap canım ..bende pcoluyum adetlerim az geliyodu o aralarda fitness a yazılmıştım deli gibi spor yapıyordum ama normalinden kat kat fazla kanamam oluyodu şimdi yine başladım spora harika bişey koşun yürüyün karın kaslarınızı geliştirin karın egzersizleri yapın inceltin göbüşü :)

Ya canım benimde önceden çok oluyordu acaba şimdi normalemi dondu

Nasıl yani kanaman ne zaman çoğaldı

canım kürtaj meselesinden se yani orasını bilemem ben normalde az adet olan biriyim onun için.gittim rahatladım sen önceden kanaman normalse kürtajdan dolayı azalldıysa o zaman bişey diyemem amam normalde az kanaman oluyosa git derim

pink love İyi akşamlar canım napıyosun
amin inşallah.

Iyiyim canim. Oturuyoruz haberleri izliyoruz. Sen napiyosun cnm nasilsin. Igneyi nerden yaptılar cnm
Ben de iyiyim cicim eşim dışarıda gelir birazdan..
Kalçadan yaptılar, bakalım 36 saat sonra çatlıyomuş yumurta..
Rabbim hayırlısını versin..

Ben de iyiyim cicim eşim dışarıda gelir birazdan..
Kalçadan yaptılar, bakalım 36 saat sonra çatlıyomuş yumurta..
Rabbim hayırlısını versin..
Evet cnim pzt ikiski olcak sizin iyi calis hee .benimkide trasa gitmisti ben yedim yemegimi onada sonra hazirladim azcikta kizdim kusustuk suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…