• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Evet cnim pzt ikiski olcak sizin iyi calis hee :KK49::KK49:.benimkide trasa gitmisti ben yedim yemegimi onada sonra hazirladim azcikta kizdim :KK53::KK53: kusustuk suan :KK11::KK11::KK11:
Aynen çalışmalar tam gaz devam cici:KK23::KK60:
Kız bizde bugün dışarıda küstük iyi mi
:D

Canim ben cigkofte yapıp gelcem yine .simdilik iyi aksamlarr :KK66:
Ooo bende isterimmm :D çooook çok severim..
Canım saçma bir şey ya çok ufak.. Sonradan barıştık tabikisi :KK200:
Tamam canım afiyet olsun..

kizlar merhaba bende pkos'luyum.

3 aydir yumurta takibi yapiyoruz doktorumla ama bir turlu yumurta gormedim , doktor imom isimli bi folik asit verdi ve glucophage,

3. ay doktorum yurtdisindaydi herseyde bir hayir var derler ya buda oyle,

soyle anlatiyim, doktorumun yurtdisinda oldugu gunlerde adetimin 17.gunu ara kanamam oldu ve hep aklimda olan bir doktor vardi ona gittim.
alttan bakti ama yumurta yok dedi olur boyle arada bir dedi ve beni baya bir rahatlatti konusmalariyla tam 1 saat bana sureci anlatti, bu ay gecsin adetini gormessen 23unde kanda hcg yao gelki gebelik yoksa onumuzdeki ay klomen tedavisine basliyalim dedi.ve bana o sukrettigim seyi verdi İNOSİTOL

23'u geldi catti ben kanda hcg baktirdim negatif....

ama halen adet yok, bu arada eski doktorami yiksa yeniyemi devam
edecegime karar vermemistim ve eski doktorumu aradim dedim ki kanda gebelik negatif ne yapmaliyim(kanda gebelik 7 gun onceydi) ve eski doktorum bana dediki tarlusal kullan bitincede klomen kullanip gel dedi,

dedim hersey kismet, icimden bir ses tarlusal icme dedi ve icmedim, oylesine karar verdim ve tekrar diger doktora gittim, sakin dedi biseylerden emin olmadan tarlusal kullanma dedi, madem dedi 7 gun olmus bi daha kanda hcg bakalim dedi ama gel dedi once bir ultrasonla kontrol edelim dedi,
uzandim adam bakmaya hazirlarken ben

hepimiz icin dua ediyorum bende allah hepimizin kucaklarini saglikli hayirli kuzucuklarimizla doldursun insallah :)
Merhabalar haziranda yumurtlama icindoktorun inositol vermis bende de yumurtlama problemi var bu ilacinin adi neydi

Ooo bende isterimmm :KK70: çooook çok severim..
Canım saçma bir şey ya çok ufak.. Sonradan barıştık tabikisi :KK200:
Tamam canım afiyet olsun..
Geldim canim buralardamisin :). Zayen heo ufak tefekten cikmiyormu tartisma ;) bende cigkofte yapinca baristik :KK45:.

canım kürtaj meselesinden se yani orasını bilemem ben normalde az adet olan biriyim onun için.gittim rahatladım sen önceden kanaman normalse kürtajdan dolayı azalldıysa o zaman bişey diyemem amam normalde az kanaman oluyosa git derim
Yok kürtajdan 3 ay sonra azaldı yine 4 5 suruyo ama miktarı az

Kizlar beslenmenize vs nasıl dikkat ediyorsunuz bu konuda yardımcı olurmusunuz Adetleriniz nasıl mesela

Kizlar beslenmenize vs nasıl dikkat ediyorsunuz bu konuda yardımcı olurmusunuz Adetleriniz nasıl mesela
Canim sen neden bu kadar adet miktarıni kurcaliyosun onemli olan adet olman miktari ve suren gunu degil.... beskenme kinusunda bol su hamur isinden uzak mümkün olduğunca yagdan tatlidan uzak ve ekmek olarakta cavdar ekmegi yiyorum egzersiz yapıyorum. Cnm cok ciko isterse bitter ciko arada kaçamak oluyo tabi ; )

Canim sen neden bu kadar adet miktarıni kurcaliyosun onemli olan adet olman miktari ve suren gunu degil.... beskenme kinusunda bol su hamur isinden uzak mümkün olduğunca yagdan tatlidan uzak ve ekmek olarakta cavdar ekmegi yiyorum egzersiz yapıyorum. Cnm cok ciko isterse bitter ciko arada kaçamak oluyo tabi ; )
Çok pimpirikliyim belki bosadir böyle davranmam belki bi sorun yoktur :)) ama istee:)

Kızlar bende pkoluyum 24 yaşındayım 4 senelik evliyim iki kere asilama yaptık tutmadı 1 tup yaptık tuttu İkizlere hamileydim kalpleri atmadi kürtaj oldum neyse bu olaydan sonra yine iki ayda birde olsa adet oluyudum ama bu arada kilolar aldı başını gitti en son haziran 23 te oldum adet olmayınca tarlusal içtim 13 gündoğdu yine adet olmadım gebelik imkansız ama idrardan test te yapmıştım bişe yoktu malum ama doktora gitmektende bıktım sizce neden olmadimki tarlusal sonuçta hormon ilacı deilmi o bilemi fayda etmiyo artık bana offf yaa :110::110:

Kızlar bende pkoluyum 24 yaşındayım 4 senelik evliyim iki kere asilama yaptık tutmadı 1 tup yaptık tuttu İkizlere hamileydim kalpleri atmadi kürtaj oldum neyse bu olaydan sonra yine iki ayda birde olsa adet oluyudum ama bu arada kilolar aldı başını gitti en son haziran 23 te oldum adet olmayınca tarlusal içtim 13 gündoğdu yine adet olmadım gebelik imkansız ama idrardan test te yapmıştım bişe yoktu malum ama doktora gitmektende bıktım sizce neden olmadimki tarlusal sonuçta hormon ilacı deilmi o bilemi fayda etmiyo artık bana offf yaa :110::110:
Canim bence kafama gore kullanma tarlusal. Bende binadet olmadigimda layip iceyim dedim sonra neyse bosver dr gideyim dedim dr tarlusal vermedi once hormin balti in ahore baska bi ilac verdi duphaston diye. Hem belki idrarda cikmadi ama hamileysen? Bence en kisa zamanda dr git.

Canim bence kafama gore kullanma tarlusal. Bende binadet olmadigimda layip iceyim dedim sonra neyse bosver dr gideyim dedim dr tarlusal vermedi once hormin balti in ahore baska bi ilac verdi duphaston diye. Hem belki idrarda cikmadi ama hamileysen? Bence en kisa zamanda dr git.
En iyisi o galiba doktora gitmek ne bilim o ilacı da doktor vermisti icmemistim içim bari dedim yarın gidicem doktora ins bi sorun yoktur artık kızlar gercekten yipraniyosun doktor yüzü göreyim yok ama adet olmazsam catli:KK31:cam

Back
X