Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

En iyisi o galiba doktora gitmek ne bilim o ilacı da doktor vermisti icmemistim içim bari dedim yarın gidicem doktora ins bi sorun yoktur artık kızlar gercekten yipraniyosun doktor yüzü göreyim yok ama adet olmazsam catlicam
Gercekten cok haklisin ama yapacak bisey yok cnm.insallah hamilesindir ne guzel olur . Adet olmamakta kotu cidden siskinlik yapiyo ve huysuzlukkk

Gercekten cok haklisin ama yapacak bisey yok cnm.insallah hamilesindir ne guzel olur . Adet olmamakta kotu cidden siskinlik yapiyo ve huysuzlukkk
Sorma durduk yere eşime catiyorum o dedi yeter artık sen yarın guzellikle gitmezsen zorla goturcen ol sende kurtul bende diyo bakalım ya araştırdım tarlusal icip hamile kalan çok ama ben pkoluyum o mucize bizede vururmuki nerdeee ins Rabbim buyuk

Kızlar bişey daha sorucam doktor bana glifor vermisti ama ben pek düzenli olarak icmedim neyse elimde hiç kullanılmamış bi kutu var ama doktora danisip mi isem sizce

Belli mi olur cnim. Pco da kendiliginden hamile kalan cok varr. Bende cok istiyorum ugrasiyoruz cnm ins olur. ... sen yeniden ted dusunmuyomuusn .tup bebek olmussun dondurulmus emb varmi canim. Varsa onu dene tutar

Kızlar bişey daha sorucam doktor bana glifor vermisti ama ben pek düzenli olarak icmedim neyse elimde hiç kullanılmamış bi kutu var ama doktora danisip mi isem sizce
Danis tabi cnm nasilsa gidicen dr a

Iyi gunler 9aylik evliyim bir dusugum oldu daha sonra kadin doguma gittigimde bana pkolusun dedi ultrasyona bakip adetimin 3gunude hormon testlerim bakildi doktor cok iyi cqlistigini soyledi cokta dusuk ler zaten her ayda duzenli adet goruyorum killanmam falanda yok bu sartlarda pko olmam mumkunmu sadece biraz kilom var hepsi bu

GEÇMİŞ olsun canim. Dr pco rdi diye her bekirtisini yasamazsin canim. Tuylenme adet düzensizliği olmamasi avantaj .benim sana tavsiyem kilo vermen o zaman prob ortadan kalkar sanirim seninki baslangic. Cok yumurtan varsa onu goruote pco demis olabilir

Zaten doktorumu degistordim yeni bi doktora da gitmekten cekiniyorum daha yeni evliyim ama hepiniz bilirdirki her kadin anneliginin ozlemini tadir cokta takiyorum kafama yumurtan kendiligi den catliyo ama cok sayida olduklari icin opgunlasip sperm le karsilasamiyolar dedi bilmiyorum

Aynen canim yuva kurup anne olmakbicin evlenmedikmi. Sahsen ben sende pco var gibi dusunmedim pco cok baska bisey yumurtlama olmuyo yumurta buyumedigi icin yani yumurtlama prob oluyo. Sende yumurtlama oluyosa pco yok demekki. Sana verikecek ted yunurta gelistirici ilacla buyuyen yumurtayı on plana cikarmak bence cnm .peki ted onerisi sundumu dr un .bendede cok yumurta var ama büyümuyor. Ilacla buyudu simdi bekliyorum

Canim sen iki kere mi uye oldun kafam karisti azimli41 sen nmnisin

Klomen verdi bana 5gun yuttum 1hafta sonra gittigimde 10mm di 5gun sonra geldigi de 18mm olmasi gerekiyo dedi doktordan geldim ikinci gunu kahverengi pembemsi kanamam oldu iki gun korktum daha aonra muayneye gittigimde yumurta olgunlasmis catlamis gec kaldik o kan geldigi gun yumurta gunummustu memlun kalmadim doktorumdan bilmiyorum iyi bi doktor bulmak cok zor

Gercejten iyi dr bulmak zor cnm.siz o gunlerde ilişkiye girdiyseniz belkide tutmustur cnm. Adet oldunmu klomem ted sonra.

Girsek belki tuta

Girsek belki tuta
Hadi insallah canim. Ne zaman belli olucak cnm .ben 15inde yapicam test. O takintiyi hicc sorma hiccc.fenaaa. sen kokayca hamile kakirsin cnm masallah duzenki ve yumurtlamada oluyo zaten bi kerede hamile kalmissin icini ferah tut bence

Oyle bile olsa sende prib yok cnm icini ferah tut stres yapma. Ins olmustur. 17sindemi test yapicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…