Evet cnm malesefff. Bende 6aydir deniyorum. Yumurtlama olmadigi için biraz zor cnim. Ama olmaz diyede bisey yok. Insalalh olacak canimmçok tşk ederim cnm. aklıma geldikçe sorarım. 5 ay oldu cnm çoçuk isteyeli ama daha olmadı. bi kaç kez doktora gittim hormon testi yaptım sorun yok dediler son gittiğim doktorda pko var dedi bu durum gebeliği geciktirebilir dedi .
inşallah cnm inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder hayırlısıyla. karar verdim bundan sonra hiç olumsuz düşünmeyecem rabbim ol derse olur zaten zamanını bekleyecez.Evet cnm malesefff. Bende 6aydir deniyorum. Yumurtlama olmadigi için biraz zor cnim. Ama olmaz diyede bisey yok. Insalalh olacak canimm
Aynen canim yipranmak boşa. Care degillinşallah cnm inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder hayırlısıyla. karar verdim bundan sonra hiç olumsuz düşünmeyecem rabbim ol derse olur zaten zamanını bekleyecez.
Elmascim canım benim bilmem hatirladin mi hani tarlusal icip adet olamayan bugün idrardan test yaptım pozitif çıktı perşembe doktora gidicem bugün de kan vericem şimdi aklıma tarlusal varsa eğer bebeğe zarar verirmikiCanim bende 10 aylik evliyim 6aydir deniyiruz bu ay ted gördüm sereohone kullandim senin klomen tarzinda bi ilac 19 mm yumurta okusmus kendikiginden catkamaya baslamis dedi igne vermedi ilişki gunu söyledi bekliyorum simdi cnm adet gunumde erken gebelik testi yapicam. Belirtiler var bazen cok umutluyum bazen con unutsuz. Bende pco ilk adetimden beri varmis sonradan anladim ben. Fazla kilo yok tuylenme ve duzensizlik var biraz cnm .
Recetesinde zaten gebelik durumunda kullanilamaz yaziyo canimElmascim canım benim bilmem hatirladin mi hani tarlusal icip adet olamayan bugün idrardan test yaptım pozitif çıktı perşembe doktora gidicem bugün de kan vericem şimdi aklıma tarlusal varsa eğer bebeğe zarar verirmiki
Hamileyken deil zaten adet im geçti 25 gün bende test yaptım zaten pkoluyum bi se yok herzaman yaptığım şey içtim tarlusal i bi 20 gün sonra adet olmayınca tekrar yaptım öyle öğrendim nasipRecetesinde zaten gebelik durumunda kullanilamaz yaziyo canim
Hamileyken deil zaten adet im geçti 25 gün bende test yaptım zaten pkoluyum bi se yok herzaman yaptığım şey içtim tarlusal i bi 20 gün sonra adet olmayınca tekrar yaptım öyle öğrendim nasip[/QUOTE
Hayır canım 4 yıllık evliyim 2 kere asilama oldum tutmadı 1 tup yaptım tuttu İkizlere ama kalbi atmadi kürtaj oldum kürtaj dan 7 ay falan sonra işte hiç beklemedigim anda varsa eğer bilmiyorum idrar testi çok net ama kan vermedim ve bin türlü hali var aklıma kötü şeyler geliyo bilmiyorum ins varsa da sağlıkla olsunInsallah bebis vardir canim tedavimi gordun
Hayır canım 4 yıllık evliyim 2 kere asilama oldum tutmadı 1 tup yaptım tuttu İkizlere ama kalbi atmadi kürtaj oldum kürtaj dan 7 ay falan sonra işte hiç beklemedigim anda varsa eğer bilmiyorum idrar testi çok net ama kan vermedim ve bin türlü hali var aklıma kötü şeyler geliyo bilmiyorum ins varsa da sağlıkla olsun
Uff aynen sabah namazında yaptım testi uyku tutmuyo yaaIyisini dusun canim ins vardir beklemek cok zor
Aaaa cnim hatirladimmmmm.gozun aydin cnimm cok mutlu oldummm heheheh ne guzel haber. Cnm bi yerde okudum zarar vermemisti insallah sanada zarar vermez.erken donemde alinan ilackar zarar vermiyor diye biliyorum Allah yardimcin olsun cnimmmElmascim canım benim bilmem hatirladin mi hani tarlusal icip adet olamayan bugün idrardan test yaptım pozitif çıktı perşembe doktora gidicem bugün de kan vericem şimdi aklıma tarlusal varsa eğer bebeğe zarar verirmiki
Canim kan testi yaptık 18bin küsür bakalım yarın ultrason a gircem ilk bebek düştü ne bilim insan korkuyo yaa dua edin bi daha kürtaj olmaya gücüm yokAaaa cnim hatirladimmmmm.gozun aydin cnimm cok mutlu oldummm heheheh ne guzel haber. Cnm bi yerde okudum zarar vermemisti insallah sanada zarar vermez.erken donemde alinan ilackar zarar vermiyor diye biliyorum Allah yardimcin olsun cnimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?