Ohhh canimm bayaaa yiksek cikmisss canim kese görülür gittiginde. Icini ferah tut ayaklarini uzat ve tadini cikar ohhh hersey cok dahah guzel olacakCanim kan testi yaptık 18bin küsür bakalım yarın ultrason a gircem ilk bebek düştü ne bilim insan korkuyo yaa dua edin bi daha kürtaj olmaya gücüm yok
Elmascim dün ultrasona girdik 5 buçuk haftalik dedi ama çok korkuyorum diğer bebeğim de 6 haftalik ta kaldı hiç bişe hissetmiyorum uff yaa nasıl beklicem cuma ya kadarOhhh canimm bayaaa yiksek cikmisss canim kese görülür gittiginde. Icini ferah tut ayaklarini uzat ve tadini cikar ohhh hersey cok dahah guzel olacak
1hafta var cnm surekli olarak düşünme cnm.masallhh bk iyiymis dahada iyi olmasi icin ona yardim et rahat ol guzel dusun ve kndini yorma .gunler cok cbuk gciyor.bi prob olsa bi belirti verirdi diye düşünüyorum cnm. Allh korusun sana bagislasinElmascim dün ultrasona girdik 5 buçuk haftalik dedi ama çok korkuyorum diğer bebeğim de 6 haftalik ta kaldı hiç bişe hissetmiyorum uff yaa nasıl beklicem cuma ya kadar
Saol canm çok saçma gelicek ama diğer gebelikte karnında bi sertlik vardı o gitti eşime dedim gitti die bi öğrendik gelişim durmuş sanki bunda da gitti ne bilim benim kompleks yapıyorum midem falan da bulanmiyor dua et ya bi hayirlisiyla kalp atışını duydum içim rahatlicak tarlusal içinde bi sorun olmaz dedi içiyor öyle dio :)1hafta var cnm surekli olarak düşünme cnm.masallhh bk iyiymis dahada iyi olmasi icin ona yardim et rahat ol guzel dusun ve kndini yorma .gunler cok cbuk gciyor.bi prob olsa bi belirti verirdi diye düşünüyorum cnm. Allh korusun sana bagislasin
Canim cok haklisin bi kere yasedigin icin yine okur korkusu illaki olur ama elime bak bes parmagin besi bir mi degil yani her bebekte ayni olmaz. Kiyaslama tabiki yaoacaksin ister istemez ama kendini uzme canim. Ben sana dua ediyirum insallah o guzel pitirtiyi duyacaksinn. Sende bana et cnm cok az kaldi adete hamilenin duasi kabul olur birlikte buyuturuz ask meyvelerimiziSaol canm çok saçma gelicek ama diğer gebelikte karnında bi sertlik vardı o gitti eşime dedim gitti die bi öğrendik gelişim durmuş sanki bunda da gitti ne bilim benim kompleks yapıyorum midem falan da bulanmiyor dua et ya bi hayirlisiyla kalp atışını duydum içim rahatlicak tarlusal içinde bi sorun olmaz dedi içiyor öyle dio :)
Ayy canım ins ya bende çok dua ediyorum Rabbim isteyen özellikle isteyen herkeze versin istemeyenler e verip o çocukları heba etmesin ama ımtihan işte sabr etmek lazım ben hiç beklemedigim anda buldu beni yapa Digimon işte kalmamıştı badana temizlik ins bebeğim benimle kalırCanim cok haklisin bi kere yasedigin icin yine okur korkusu illaki olur ama elime bak bes parmagin besi bir mi degil yani her bebekte ayni olmaz. Kiyaslama tabiki yaoacaksin ister istemez ama kendini uzme canim. Ben sana dua ediyirum insallah o guzel pitirtiyi duyacaksinn. Sende bana et cnm cok az kaldi adete hamilenin duasi kabul olur birlikte buyuturuz ask meyvelerimizi
Kalir canim hic merak etme senAyy canım ins ya bende çok dua ediyorum Rabbim isteyen özellikle isteyen herkeze versin istemeyenler e verip o çocukları heba etmesin ama ımtihan işte sabr etmek lazım ben hiç beklemedigim anda buldu beni yapa Digimon işte kalmamıştı badana temizlik ins bebeğim benimle kalır
İnş cnm saol güzel dileklerin için sende durum neKalir canim hic merak etme senbilseydin kendini dinleyecektin bilmeden oldu ohhhh. Masallah kucagina aldigin gunlerde gelecek cnm
Pazar yada cars kadar adet bekkiykrum cnim olmazsam eger cars sabah erken gebelik testi yapicam. Goguslerim cok agriyor ve uclari cikti .İnş cnm saol güzel dileklerin için sende durum ne
Ooo iyi haberler ins canım benimde göğüslerim çok sizliyodu hala konduramadigim için adet gecikince hormonlar havada kâldigi için sizliyomus diye okudum ona inandım nasip canım rahatlik dicem ama kekin ilacı olsa ☺Pazar yada cars kadar adet bekkiykrum cnim olmazsam eger cars sabah erken gebelik testi yapicam. Goguslerim cok agriyor ve uclari cikti .
Sabırla bekliyorum canim. Deni kelin ilaci olsaaa ahhh olsaaaOoo iyi haberler ins canım benimde göğüslerim çok sizliyodu hala konduramadigim için adet gecikince hormonlar havada kâldigi için sizliyomus diye okudum ona inandım nasip canım rahatlik dicem ama kekin ilacı olsa ☺
Beklemek zor ama başka çare de yokSabırla bekliyorum canim. Deni kelin ilaci olsaaa ahhh olsaaahayirlisi olmadiysa bayramdan sonra tekrar ted baslarim cnm.
AYnen canim .. hamile bayannn soyledinmi aileneBeklemek zor ama başka çare de yok
Annemlerde öğrendim zaten ama arkadaşlarıma falan söylemedim sonra bi tersliknolunca anlat dur hepsineAYnen canim .. hamile bayannn soyledinmi ailene
Deni bide onlarla ugrascan. Ama terskik oliimicakki cnimmAnnemlerde öğrendim zaten ama arkadaşlarıma falan söylemedim sonra bi tersliknolunca anlat dur hepsine
Ayy yy eksik olma yaaDeni bide onlarla ugrascan. Ama terskik oliimicakki cnimm
Canim yaa az once wc gittim kucuk abdesttt yaparken kasigima agri giriyor cok fena dunden beri. Daha erken mi yapsamki testiAyy yy eksik olma yaa
İdarin köyü renk ve kokuyor muCanim yaa az once wc gittim kucuk abdesttt yaparken kasigima agri giriyor cok fena dunden beri. Daha erken mi yapsamki testi
Dikkat etmedim canim yaa oyle agridiki irkildim resmen .kaba yapio bi bakayim. Öyleyse ne demek dersin ?İdarin köyü renk ve kokuyor mu
Annem demişti bana önceden idrar dan bakiyomus hastaneler hamile olduğumu rengi koyu sarı bide kokuyordu diyodu ordan anlıyorum zaten die bende dikkat ettim öyle birazda ondan suphelendim sabah namazında testi yaptım pozitif sok oldum tabi erken yapicaksan kan yapDikkat etmedim canim yaa oyle agridiki irkildim resmen .kaba yapio bi bakayim. Öyleyse ne demek dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?