Geldiğinde bardaga yapip bakacagim canim. Zaten hafta sinu girdi daha kan verememde neyse ben cars bekkerim yineAnnem demişti bana önceden idrar dan bakiyomus hastaneler hamile olduğumu rengi koyu sarı bide kokuyordu diyodu ordan anlıyorum zaten die bende dikkat ettim öyle birazda ondan suphelendim sabah namazında testi yaptım pozitif sok oldum tabi erken yapicaksan kan yap
Bilgilerinden muhtemel doğum tarihini yazıyorsun canım basit benzetme istemiyorum ama geçen gebelikte de yapmıştım sonra iptal ettim malum ins bunda son günu görürümGeldiğinde bardaga yapip bakacagim canim. Zaten hafta sinu girdi daha kan verememde neyse ben cars bekkerim yine.canim bu hamile gelişim seysini nasil yapiyosun cok guzel yaa nalatiyor hafta hafta ne guzelll
Anladim canimn tahmim ettim ordan oldugunu insallah bende yapabilirimm.insss sende son gününe dek saglikla surec geçirip kavusursun canimmm. Bende sabah namazinda yapicam sonra uyuyamam zaten ya sevincten ya uzuntuden .....Bilgilerinden muhtemel doğum tarihini yazıyorsun canım basit benzetme istemiyorum ama geçen gebelikte de yapmıştım sonra iptal ettim malum ins bunda son günu görürüm
AYnen bende uyuyamadim kan testi sonucu gören e kadar sonra iyi bi uyku cektimAnladim canimn tahmim ettim ordan oldugunu insallah bende yapabilirimm.insss sende son gününe dek saglikla surec geçirip kavusursun canimmm. Bende sabah namazinda yapicam sonra uyuyamam zaten ya sevincten ya uzuntuden .....
Canim idrarima baktim koyu renk degil normal ve kokusuzdu canim. Sanirim ben hastalancam....AYnen bende uyuyamadim kan testi sonucu gören e kadar sonra iyi bi uyku cektim
Ne zor ya her ay aynı endişeyi yaşamakCanim idrarima baktim koyu renk degil normal ve kokusuzdu canim. Sanirim ben hastalancam....
Insallhh canimm yaaNe zor ya her ay aynı endişeyi yaşamakinşallah sonuc istediğin gibi olur cnm
Hiç Belli olmadiysa nasip olursan da hiç üzülme taktikca bilki bebeğini erteliyosun çünkü doktor a dedim hiç bi ilac icmedim doktor dedi kafan rahatti demekki diyeCanim idrarima baktim koyu renk degil normal ve kokusuzdu canim. Sanirim ben hastalancam....
Su icmistim idrar gelsin diye iki bardak su iceyim hemen rengi açılır canim sabah idrari daha koyu oluyor. Bilmiyorum ya hayırlısı nasipse bu ay degilse Allah bilir ol diyecegi vakti. Sessizce bekliyorum canimHiç Belli olmadiysa nasip olursan da hiç üzülme taktikca bilki bebeğini erteliyosun çünkü doktor a dedim hiç bi ilac icmedim doktor dedi kafan rahatti demekki diye
Ben pazar itibarinile bekliyorum cnm olmazsam cars yapcam testi. Bende kasik agrisi ve gigus agrisi hassasiyeti cokk fazla.hem umutluyum hem umutsuz. Bayram sonuna kadar bekleyebilecegumi sanmıyorumHayirli olsun canim bebegin benimde adetime 5gun var ama idrarim baya sari koyu sari ve kokulu goguslerimde agri fazla yol ama ellerim parmaklarim sis biraz ben bsyramdan sonraya kadar beklicem yapmicam hemen
Saol canım yapma unut gitsin oyalancak bişeler bul ben hemen test yaptım bişe yok içtim tarlusal i meğer hamileymisim yada kanda yaptirmakta fayda var hayırlısı olsun hakkımızda hatta Hz ali herzaman hakkımda hayirlisinin en iyisini ver allhm diye dua edermiş çünkü bazen de olumsuz şeyler hakkimiz da hayırlı olabiliyorHayirli olsun canim bebegin benimde adetime 5gun var ama idrarim baya sari koyu sari ve kokulu goguslerimde agri fazla yol ama ellerim parmaklarim sis biraz ben bsyramdan sonraya kadar beklicem yapmicam hemen
kesinlessin ostiyorum var ise bile gittigimde su gunu bekBen pazar itibarinile bekliyorum cnm olmazsam cars yapcam testi. Bende kasik agrisi ve gigus agrisi hassasiyeti cokk fazla.hem umutluyum hem umutsuz. Bayram sonuna kadar bekleyebilecegumi sanmıyorumiyi sabir varmis sende masalalhh
Anladim canimmm.Allah hepimizin gonlune gore versinnkesinlessin ostiyorum var ise bile gittigimde su gunu bek
Icmeyi çoktan biraktim canim uzerimde taşıyorum bir parcasini.cay gibi degil bu cnim. Icme suyuna koyuyosun surahiye .Icme bence olusurken bile dusurur o caylar yerlesme olmaz simdiden birsk
geçmiş olsun cnm bende de pko var ve ben 2 aydır adet olmayı bekliyorum umarım düzelir tüm sorunlarımız anne oluruz.oooff canım sıkkın kızlargecen ay doktora gittim tahlillerim yapıldı pko var ve prolaktin yüksek çıktı. önceden adet düzensizliğin oluyor muydu diye sordu, benim gecen subat ayına kadar adet düzensizliğim hiç olmamıştı. o zaman prolaktin yüksekliği düzensizlik yapıyo dedi ve dostinex verdi doktorum. su ana kadar 3,5 hap aldım pzts ve pers.günleri yarımsar tane içiyorum. en son 13 agustosta adet olmuştum bugun 32. gun hala olmadım. ben de sanmıştı ki ilacı kullanınca normal zamanımda adet olcamm ( prolaktinim 50 çıkmıştı tahlilde, yeteri kadar düşmemiş olabilir mi????? düştüyse bile demek ki tek sorun prolaktin yüksekliği değil başka dertlerle de uğraşıcam.
bugun iyice hissediyorum adet olcak gibiyim gelse de beni şu azaptan kurtarsa çünkü geciktikçe hamile miyim acaba diye hayaller kuruyorum salak salak((((((
Tesekkurler canim. Insallah anne oluruz bir gun biz de. Benim su an merak ettigim prolaktin normal seviyede olsa bile gecikme yasanir mi? Doktor adetlerin duzene girer demisti ama yine gecikince canim sIKILdi.geçmiş olsun cnm bende de pko var ve ben 2 aydır adet olmayı bekliyorum umarım düzelir tüm sorunlarımız anne oluruz.
prolaktini çok takma çünkü ilaç ile hemen düşüğyor hatta ben ilaç kullanmadım kendiliğinden düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?