Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Prolaktını kafana taktıkca yükseltirsin stresle yükselen bi hormon
Son 5 gune kadar kafam rahatti. Hatta nasil olsa prl yuksekmis bu ay bebek tutmaz diye cok ustunde durmadim bile yumurtlama gunlerimin. Ama gecikme yasayinca cok taktim kafaya hep bunu dusunuyorum. Biliyorum yapmamaliyim. Oneri icin tesekkurler.

Son 5 gune kadar kafam rahatti. Hatta nasil olsa prl yuksekmis bu ay bebek tutmaz diye cok ustunde durmadim bile yumurtlama gunlerimin. Ama gecikme yasayinca cok taktim kafaya hep bunu dusunuyorum. Biliyorum yapmamaliyim. Oneri icin tesekkurler.
Stres yapma cnm daha da gecikir rahat ol rabbim ol derse olur dua edelim birbirimize inşallah rabbim bize ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder anne olmayı...

Çok yoruldum artik...
Canim hic ümidini kayb etme ben ağır pkoluyum kilo adet düzensizliği istersen var bıktım artık doktor yüzü goresim yok dediğim zaman ki 2 asilama 1 olumsuz tup um var ama Rabbim isteyince oluyo hemde adetim herzaman ki gibi gecikince tarlusal bile içtim suan süpriz bisekilde hamile olduğumu öğrendim tup le hamile kaldigimda kalbi atmamismi ve kürtaj oldum çok zor bi durum ins bunda da öyle olmaz malum biz pkolularin bide böyle sorun var ben hepinize dua ediyorum sizde bana edin bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

İnşallah cnm bi sorun yaşamazsın sağlıklı bi şekilde rabbim kucağına almayı nasip eder bizede inşallah nasip eder isyan etmemek lazım sabretmek lazım

3 yıllık evliyim 2 senedir istiyoruz 4 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi atmıyordu düşük başladı sonra kürtaja aldılar 2 aydır da korunmuyorum ama olmuyor yine başa sardı yani

Hayırlısıyla nasip olur inşallah da bende Pko luyum bugün asılama oldum biz de başka ne sorun oluyo

canım ıns saglıkla kucaklarsın evladını.senın pko nasıldı?mesela adet duzenın warmıydı?kendı kendıne adet oluyor muydun yoksa ılaclamı oluyordun adet?

canım ıns saglıkla kucaklarsın evladını.senın pko nasıldı?mesela adet duzenın warmıydı?kendı kendıne adet oluyor muydun yoksa ılaclamı oluyordun adet?
Kendiliğinden olursa da bi 3 ayı buluyordu bazen gecincede ilaç iciyodum yine isim meğer hamileymisim cnm

Merhaba günaydın neredeyse 10 yıldır pkoluyum adetlerim düzensizliklerinde gttm ve gttgm her doktor aynı teşhisi koydu şimdi/24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık eiyim adetlerim haladuzensiz bir basarizsz asilamam var aynı zamanda esimdede sperm lerde sıkıntı var boyun 150 kikom 60 di ama bir aydır diyet plates yuruysle 3 buçuk kilo verdim en son arastrma hastanesinde bi profa gttik ve oda zayiflamami söyledi bnm soru um yumurta tam olgunlaşmadan catliyorms onun önlemek içinde bi ilaç verip tekrar aşılama yapicak insallh hyirli olur . bu ay soğan jurune başladım. İlk defa düzenli iciyorum 15 güne tamamlayachm soğan suyunun faydasını giren vrmi aranızda ve zayiflamayada yardımcı oluyormu ?

Bir Pko ki olarak düzenli bir şekilde SOĞAN kurunu Yaptım ama hiç bir faydasını görmedim sen de farklı olabilir canım.

çok sıkılıyorum bazen ruhum daralıyor bir an sanki biri boğazıma çöküyor gibi oluyor biz ne zaman anne olacazz

Olacak canım merak etme, bana doktorum ne dedi biliyo musun..
Bebeği düşünerek birliktelik olmasın dedi.. Düşün beynimiz ne kadar önemli bu konuda..
Ne kadar çok stres yaparsan o kadar geç olur.. Kendi haline bırak, tedavini gör tabi..

ya bazen etrafımızdaki kadınlar o kadar acımasız oluyor ki kendilerinin de kadın olduğunu unutuyorlar sıkıntımızı unutturması için sosyalleşiyoruz orda da ıvır zıvır insanlarla muhatap oluyoruz Allaha sığınıyorum rabbim iyiyi de kötüyüde gönlüne göre versin rabbimden yalnız bunu diliyorum

Aynen öyle bnmde çevrede var yangına korukle gidiyorlar daha çok canimi sıkıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…