Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhabalar geçmiş olsun bende tüp bebek yaptırdığımda çıkan yumurtaya olgunlaşmamış demişti. senin yumurta olgunlaşsın diye ne ilacı verdi

merhabalar geçmiş olsun bende tüp bebek yaptırdığımda çıkan yumurtaya olgunlaşmamış demişti. senin yumurta olgunlaşsın diye ne ilacı verdi
Daha vermedi ilaç önümüzdeki ay adet olunca ikinci günü gidecgm ozmn verck eğer olmazsm da tarlusal iç adet ol dedi bekleme dedi ondan sonrada aşılama yapicak.sanırım

Daha vermedi ilaç önümüzdeki ay adet olunca ikinci günü gidecgm ozmn verck eğer olmazsm da tarlusal iç adet ol dedi bekleme dedi ondan sonrada aşılama yapicak.sanırım
anladım yumurta geliştirici ilaç yada göbekten yapılan iğnelerden verecek. bende aşılama olmuştum geçmiş olsun.

merhaba, adet düzensizliği için doktora gitmiştim 4, 5 ay önce hormon testi yapıldı. ultrasonla bakıldı. tahsil sonuclarına göre doktor yumurtalıkların gec catlıyo gibi acıklama yapmıstı. benim de o zaman aklıma gelmedi adam akıllı nedır ne değildir diye sormak. zaten devlet hastanesiydi 2 dk baktı gönderdi. pko mu oluyor yani şimdi bu? bilmediğimden soruyorum. o zaman doktor bana dogum kontrol hapı verdi adetlerini düzenler dedi. cocuk sahibi olmayı dusunuyosan 33 yaşı fazla geçirme dedi. suan yenı evliyim ilacı hala kullanıyorum ve adetlerim düzenli. ama bırakırsam eskiye mi döner. cocuk sahibi olmayı nasıl etkiler kafam cok karısık. ne yapmam lazım sizce?

canım o hapı bırak bence hemen iyi bir kadın doğumcu bul git iyice tahlillerin muayenen yapılsın bebek için herhangi bir problem var mı yok mu diye bence sakın geç kalma korunma sonra pişman oluyoruz keşke hiç korunmasaydım diye

anladım yumurta geliştirici ilaç yada göbekten yapılan iğnelerden verecek. bende aşılama olmuştum geçmiş olsun.
Yok onlardn değil bi farklı bi ilaç aşılama bnde oldun yumurtam gelişiyor sıkıntı yok ama. Erkn catliyorms onu önleyeck ilaç vreck

gerçekten bırakayım mi. ama ilaç sayesinde adetlerim düzene girdi.

canım benim düzene girdi de bebek istiyorsan onu eni sonu bırakacaksın zaten o ayrı birde sana bebek için tedaviye falan başlicaksa doktor o vereceği laçlarda genelde düzeni sağlıyor zaten adet düzensizliğin varsa yumurtlamada bir sıkıntı olabilir bütün bunları anlaman için iyi bir kadın doğumcu bul hiç vakit kaybetme git gereken neyse yaptır tedaviye başlanması gerekiyorsa tedavine başla bir an önce

Daha once kendi hikayemi anlattigim bi baslik acmistim. Buraya da kisaca yazip bir konuda yardim almak istiyorum. Farkli doktorlara gorundum kimisine gore pko var kimisine gore yok kimisine gorede pko'nun belirtileri var ama tam pko denilemezmis.. Simdi bir kac aydir neredeyse surekli devam eden bir kanamam var. Cok az geliyor ve pembemsi/kahverengiye donuyor. Bi kac ay once doktoruma gittigimde sordum cok uzerinde durmadi ve birikmis eski kanin disa atilmasi olabilir dedi. Sogan kurunu denedim is yogunlugundan dolayi 10 gun yapabildim. 10 gunden sonra adet oldum ve adetim bittiginde kanamam tamamen durmustu ama bu durum sadece 2 gun surdu. Suan tekrar kanamam var. Kanama cok hafif ama pihtili. Ayni durumu yasayan var mi aranizda. Doktora gitmem lazim biliyorum ama artik cok gerilmeye basladim doktora surekli gitmekten dolayi ve acikcasi kaciyorum suan doktordan.. Var mi daha once ayni durumu yasayan?

canım ben böyle 6 ay yaşadım rengim artık sarıya döndü sarılık olcam diye korktum tavsiyem devlet hastanesinde hormon testi yaptır östrojen (E2) lh tsh fsh prolaktin hormonuna baktır o zaman ancak çıkıyor yada başka bir doktora git bende bu ayda oldum (6 ay yaşadığım geçen sene idi) doktor endometriumun incelmiş dedi. bende 2 aydır kanamam var dedim hormon düzenleyici cyclo progo verdi

Hormon testi yaptirdim 2 sene ust uste fakat ikiside normal cikti. Degismis olabilir mi hormon duzeyim tekrar mi yaptirmaliyim?

Kızlar 16. Gün Progesteron değerim 2.2 idi 21. Gün de 8.6 yumurtlarım mı sizce? Bide 21. Gün bhcg de baktırdım 0.29 çıktı yükselmez demi bu?

benim adetlerimde düzensiz doktor bana cyclo progyl diye bir ilaç verdi bu ilaçla hamilede kalınıyor
Cnm o ilacı bende kullandım hamile kalınabileceğini yazıyor kutunun üzerindede fakat ben o dönem hamile kalmadım, yakın arkadasım eczacı ona sordum o ilaçla hamile kalınmıyor cnm koruyor ama düşük dozajlı olduğu için her ihtimale Karşı korunma öneriyorlar dedi... Bilgin olsun.

Kızlar 16. Gün Progesteron değerim 2.2 idi 21. Gün de 8.6 yumurtlarım mı sizce? Bide 21. Gün bhcg de baktırdım 0.29 çıktı yükselmez demi bu?
Cnm inşallah yükselir ama kendini olumsuza hzrlaki hayal kırıklığı yaşama, inşallah müjdeli hbri paylaşırsın

Cnm inşallah yükselir ama kendini olumsuza hzrlaki hayal kırıklığı yaşama, inşallah müjdeli hbri paylaşırsın
Canım doktorumla görüştüm sonuçlardan çok memnun kaldı. Ilk defa progesteron baktırmıştık. Pcos sun ama hiç desteğe ihtiyacın yok yumurtlama gerçekleşiyor. 6 ay doğal yolla denemeni öneriyorum dedi. 0.29 bence de yükselmez cnm ama önümüzdeki aylar için umutluyum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…