İnsallah gorecgz bakalım .peki siz adette mi olmadnz içinceBir Pko ki olarak düzenli bir şekilde SOĞAN kurunu Yaptım ama hiç bir faydasını görmedim sen de farklı olabilir canım.
Kendiliğinden olursa da bi 3 ayı buluyordu bazen gecincede ilaç iciyodum yine isim meğer hamileymisim cnm
benim adet döngüm 35 40 günde bir zaten onu Öne çekmedi gebelikte oluşmadı zatenİnsallah gorecgz bakalım .peki siz adette mi olmadnz içince
merhabalar geçmiş olsun bende tüp bebek yaptırdığımda çıkan yumurtaya olgunlaşmamış demişti. senin yumurta olgunlaşsın diye ne ilacı verdiMerhaba günaydın neredeyse 10 yıldır pkoluyum adetlerim düzensizliklerinde gttm ve gttgm her doktor aynı teşhisi koydu şimdi/24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık eiyim adetlerim haladuzensiz bir basarizsz asilamam var aynı zamanda esimdede sperm lerde sıkıntı var boyun 150 kikom 60 di ama bir aydır diyet plates yuruysle 3 buçuk kilo verdim en son arastrma hastanesinde bi profa gttik ve oda zayiflamami söyledi bnm soru um yumurta tam olgunlaşmadan catliyorms onun önlemek içinde bi ilaç verip tekrar aşılama yapicak insallh hyirli olur . bu ay soğan jurune başladım. İlk defa düzenli iciyorum 15 güne tamamlayachm soğan suyunun faydasını giren vrmi aranızda ve zayiflamayada yardımcı oluyormu ?
Daha vermedi ilaç önümüzdeki ay adet olunca ikinci günü gidecgm ozmn verck eğer olmazsm da tarlusal iç adet ol dedi bekleme dedi ondan sonrada aşılama yapicak.sanırımmerhabalar geçmiş olsun bende tüp bebek yaptırdığımda çıkan yumurtaya olgunlaşmamış demişti. senin yumurta olgunlaşsın diye ne ilacı verdi
anladım yumurta geliştirici ilaç yada göbekten yapılan iğnelerden verecek. bende aşılama olmuştum geçmiş olsun.Daha vermedi ilaç önümüzdeki ay adet olunca ikinci günü gidecgm ozmn verck eğer olmazsm da tarlusal iç adet ol dedi bekleme dedi ondan sonrada aşılama yapicak.sanırım
Yok onlardn değil bi farklı bi ilaç aşılama bnde oldun yumurtam gelişiyor sıkıntı yok ama. Erkn catliyorms onu önleyeck ilaç vreckanladım yumurta geliştirici ilaç yada göbekten yapılan iğnelerden verecek. bende aşılama olmuştum geçmiş olsun.
canım o hapı bırak bence hemen iyi bir kadın doğumcu bul git iyice tahlillerin muayenen yapılsın bebek için herhangi bir problem var mı yok mu diye bence sakın geç kalma korunma sonra pişman oluyoruz keşke hiç korunmasaydım diye
benim adetlerimde düzensiz doktor bana cyclo progyl diye bir ilaç verdi bu ilaçla hamilede kalınıyorgerçekten bırakayım mi. ama ilaç sayesinde adetlerim düzene girdi.
canım ben böyle 6 ay yaşadım rengim artık sarıya döndü sarılık olcam diye korktum tavsiyem devlet hastanesinde hormon testi yaptır östrojen (E2) lh tsh fsh prolaktin hormonuna baktır o zaman ancak çıkıyor yada başka bir doktora git bende bu ayda oldum (6 ay yaşadığım geçen sene idi) doktor endometriumun incelmiş dedi. bende 2 aydır kanamam var dedim hormon düzenleyici cyclo progo verdiDaha once kendi hikayemi anlattigim bi baslik acmistim. Buraya da kisaca yazip bir konuda yardim almak istiyorum. Farkli doktorlara gorundum kimisine gore pko var kimisine gore yok kimisine gorede pko'nun belirtileri var ama tam pko denilemezmis.. Simdi bir kac aydir neredeyse surekli devam eden bir kanamam var. Cok az geliyor ve pembemsi/kahverengiye donuyor. Bi kac ay once doktoruma gittigimde sordum cok uzerinde durmadi ve birikmis eski kanin disa atilmasi olabilir dedi. Sogan kurunu denedim is yogunlugundan dolayi 10 gun yapabildim. 10 gunden sonra adet oldum ve adetim bittiginde kanamam tamamen durmustu ama bu durum sadece 2 gun surdu. Suan tekrar kanamam var. Kanama cok hafif ama pihtili. Ayni durumu yasayan var mi aranizda. Doktora gitmem lazim biliyorum ama artik cok gerilmeye basladim doktora surekli gitmekten dolayi ve acikcasi kaciyorum suan doktordan.. Var mi daha once ayni durumu yasayan?
canım ben böyle 6 ay yaşadım rengim artık sarıya döndü sarılık olcam diye korktum tavsiyem devlet hastanesinde hormon testi yaptır östrojen (E2) lh tsh fsh prolaktin hormonuna baktır o zaman ancak çıkıyor yada başka bir doktora git bende bu ayda oldum (6 ay yaşadığım geçen sene idi) doktor endometriumun incelmiş dedi. bende 2 aydır kanamam var dedim hormon düzenleyici cyclo progo verdi
Cnm o ilacı bende kullandım hamile kalınabileceğini yazıyor kutunun üzerindede fakat ben o dönem hamile kalmadım, yakın arkadasım eczacı ona sordum o ilaçla hamile kalınmıyor cnm koruyor ama düşük dozajlı olduğu için her ihtimale Karşı korunma öneriyorlar dedi... Bilgin olsun.benim adetlerimde düzensiz doktor bana cyclo progyl diye bir ilaç verdi bu ilaçla hamilede kalınıyor
Cnm inşallah yükselir ama kendini olumsuza hzrlaki hayal kırıklığı yaşama, inşallah müjdeli hbri paylaşırsınKızlar 16. Gün Progesteron değerim 2.2 idi 21. Gün de 8.6 yumurtlarım mı sizce? Bide 21. Gün bhcg de baktırdım 0.29 çıktıyükselmez demi bu?
Canım doktorumla görüştüm sonuçlardan çok memnun kaldı. Ilk defa progesteron baktırmıştık. Pcos sun ama hiç desteğe ihtiyacın yok yumurtlama gerçekleşiyor. 6 ay doğal yolla denemeni öneriyorum dedi. 0.29 bence de yükselmez cnmCnm inşallah yükselir ama kendini olumsuza hzrlaki hayal kırıklığı yaşama, inşallah müjdeli hbri paylaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?